Şimdi Ara

Oyungezer ve Level Dergileri (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.499
Cevap
19
Favori
333.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki

Oyungezer ve Level Dergileri

(En Son Oy Tarihi: 11.11.2025)
Giriş
  • hepsini okumadım ama yeni level tayfasının yaptıkları tam komediymiş. aslında adamların bir kabahatı olmayabilir. dergide çalışmak neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlardır. üzerine level yazıyor, tam sürüm oyun veriyor diye sürekli alan bi kitle varsa, ha oyunu oynamadan incelemişsin ha 2 satır incelemişsin ne fark eder.
    bende oyungezer çıkana kadar level alıyordum. (ondan önce gameshow cuyduk) oyungezer çıktıktan sonra 1 kere level aldım o kadar. ondada beğenmediğim için bir daha almadım.

Orijinalden alıntı: Pir

Ankara'da alan var mı Oyungezer?

OGZ forumlarında açıklama yok ne zaman çıkacağı ile ilgili. İstanbul'a da henüz gelmedi.
  • Kraven zahmet etmişsin ancak bu oyunları oyunayanlar ve bu dergileri alıp takip edenler yüzde 90 internet sitelerinden takip ediyorlar.İnterneti olmayan biri zaten oyunları kolay kolay oynayamayacağı için dergileride takip etmeyebilir edenler vardır ancak bu işi internet üzerinden takip edenlerin oranı yüksektir ve lvl dergisi kapakları 3 font tan tutta 20 fonta kadar bir çok yazı sığıştırmak zorunda değildir.En altta "bana göre"içeriği yazsalar daha iyi olur.Ancak böylede güzel.Dergileri arşiv yapanlarda içerikleri bilgisayarlarına kaydedip tutabilirler "özellikle lvli arşivleyenler" (kapağında, içeriğinin yer almadığını bildiğini var sayarak) ki arşivledikleri bir dergi için bir kaç not tutmak için zahmet ederler.Bence alta şeffaf ve hoş bir font ile içeriği belirtmeleri daha iyi olur.Markette içeriğini görüp alan insan sayısı ile bunu takip edip alanların sayısı arasında büyük ve inkar edilemez bir fark vardır.Bunlarıda göz önünde bulundurun.Ve ona göre "saçma sapan" tarzı yorumlar yapın lütfen.

Xpanddan vaz caydım chip dergisini alırım orjinal site şeysi veriyo ona bir bakarım.

• level 2004 n mü ne oyununu vermişti 2009 un mart nisan mayıs aylarının birinde

Orijinalden alıntı: muratgun

levelin kapakları halen oyungezerinkene 10 100 1000 basıyo belki içerikleri berbat olabilir ama insanlar kör değil

Maalesef katılmamak elde değil.Harizan veya temmuz 2008 di uzun süreden beri Level alan ben DMC 4 demosu için o ay OGZ almıştım.O günden sonra bidaha Level a elimi sürmedim ogz gibi dolu dolu bir dergi varken kesinlikle Level okunmaz.

Almayanlar varsa hala bulunabilecekken OGZ ocak 2010 sayısını alsınlar.Son 10 yılın efsane oyunları hakkında arşiv niteliğinde bir sayı

ayırca OGZ'de şu yazı çok hoşuma gitti

BEĞENMEDİK: 2009'un en iyilerini seçtiniz. Öyle mi seçilir!

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Evde level şubat vardı. Ocak sayısını poşetinden bile çıkartmamıştım. Crysis 2 kapağı dikkatimi çekti. Göz gezdirdim güzel olmuş gibi bir ön incelemeye göre uzun, ayrıca Cevat Yerli ile de röportaj var. Ama maalesef Kezban raporu, Ümit Öncel, Hasan Hasan'a karşı gibi gereksiz bölümler çıkartılmamış. Level ligi kadro ayrılmadan önce var mıydı hatırlayamadım. Eskiden pek dergi okuyan bir insan değildim. O yüzden o bölüm hakkında birşey diyemem. Belki de eski geleneği devam ettirmek için yapıyorlardır.
    Ayrıca Crysis posterleri müthiş. Hangisini asmam gerektiğine daha karar veremedim
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Ya çok sinir oluyorum şu derginin ayın 5 ine kadar çıkmamasına. Sonuçta gidiyorum kitabevine Level orda duruyo, Oyungezer yok piyasada. Ne kadar da Oyungezer fanı olsam, sıkıntıdan Level alasım geliyo. Şu dergi ayın 1 inde çıksa Level gibi, onun satışını geçeceğine adım gibi eminim. Millet o çıkana kadar Level alıyo poster için oyun için...

Orijinalden alıntı: Pir

Ya çok sinir oluyorum şu derginin ayın 5 ine kadar çıkmamasına. Sonuçta gidiyorum kitabevine Level orda duruyo, Oyungezer yok piyasada. Ne kadar da Oyungezer fanı olsam, sıkıntıdan Level alasım geliyo. Şu dergi ayın 1 inde çıksa Level gibi, onun satışını geçeceğine adım gibi eminim. Millet o çıkana kadar Level alıyo poster için oyun için...

Level ayın son gününden önce genelde de son günü dağıtıma hazır oluyor. Level'ın poster ve oyundan sonra tek artısı erken çıkması kesinlikle.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Oyungezer çıkmış. Ben 7'sinde çıkacak zannederken, bugün çıkması sürpriz oldu. Akşam okurum artık.
    MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060
    Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo
    Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
  • Ben henüz alamadım dergiyi... Mass Effect yazısını çok merak ediyorum...
  • Ben aldım ama bir gariplik var. İçinden Mounth and Blade çıktı (2.yıl sayısında hediye edilmişti). Üstelik OGZ DVD'sinin arka yüzeyinde acayip şekillerin resimleri çıkmış (Normal DVD bu). Dergi normal neyse ki.
  • ellerinde kalanları öyle poşetlerken koydurtuyorlar. bazılarına da aion rehberi çıkmış yine. bana ekstra bişi çıkmadı
  • Bende aldın çok şükür...

oyungezer raflarda yerini almışken , level da yerlerdeydi , kartonlu falan bişi yapmışlar.

Oyungezer'i ise beğenerek okuyorum
  • Dün aldım Oyungezer'i yine harika bir sayı olmuş tebrik ederiz tüm ekibi İçerik çok zengin, donanım bölümü doyurucu ve 2009 un en leri durumu var tabiki de Derginin yanında verilen dvd nin içeriği de çok iyi bu ay, özellikle Psp demoları çok hoş olmuş henüz denemedim ama denemek için sabırsızlanıyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.