Şimdi Ara

OyunGezer 2. Yıl şerefine mükemmel sayı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1)çekirdek kadro her zaman korundu bütünlük hep sağlandı
    2)işlerini çok profesyonel bir şekilde ama amatör bir ruh heyecanıyla yapıyorlar..
    3)level ı bırakma sebepleri level ı alan şirketin sadece kişisel düşünce yapısının bu arkadaşlara uymamasıdır..yani o kadar gururlulardır.. (oyungezer ekibinin kişisel düşünce yapısı atatürk ün izinden gitmektir..anladınız ne demek istediğimi)

yeterli sanırım(=
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

oyungezeri levelle bir tutma.. ya sen hiç okumadın yada okudun ama kavrayamadın..okuyucuyu salak yerine koymayan ekip oyungezer ekibidir...

al birini vur ötekine , hiç okumasam yorm yapar mıyım ?
    neyse zaten dergi yayıncılığı artık ölmek üzere. tam sürüm vermeseler 1000 dahi satamayacaklar. bunu kendileri de biliyor. bir tek aramızdaki fanboylar bilmiyor. Sana laf atmıyorum kimseye laf atmıyorum malesef oyun dergisi sektörü bu ülkede tüketicilerini salak yerne koyuyor. yüzlerce örnek verebilirim ama gerek yok. Hakikaten söylüyorum arkadaşlar paranızı boşa harcamayın bir sürü site var. Üstelik bu sitelerde fotoğraf altına gereksiz espricikler yerleştirip oyunu inceledik demiyorlar. Oyungezer ve level oyun tanıtımı , oyun incelemesi, oyun etüdü olarak çok zayıflar. Paranızı kaptırmayın, iyi oyun verdiklerinde alın o kadar. Bunların web siteleri dahi dergi içeriklerinden daha doyurucu.
    üzgünüm ama böyle, kimsenin zoruna gitmesin. bu da benim fikrim.

bir kaç ay karşılaştırmalı okumadığına eminim level ve oyungezeri. ne yakın zaman ne de 6 ay akdar öncesi için...
    oyungezer çok nadir tam sürüm oyun verdi ama son aylarda 10000 adeti de gördü...
    25 yaşındayım, 18 yaşımdan beri oyun dergisi alırım. oyungezer kurulduğundan beri de alıyorum, leveli oyungezer çıktıktan bi süre sonra bıraktım.
    levelse ogz çıktığından beri hemen her ay (beklki de her ay) tam sürüm oyun verdi. fanboyluksa da fanboyluk.
    tirajları ortak ama detaylı karşılaştırma yaptığında ikisini aynı kefeye koymaman gerektiğini anlarsın.

oyun gergiciliğini de oyun incelemek ve oyun tanıtımı şeklinde dar kalıpla tanımlamak yanlış.
    oyun gergiciliğini ana hattı bu olsa da belli bir kitle oyun sektörünü takip etmek için alıyor.
    incelemeler ve bazı haberler her sitede copy paste şeklinde bulunabilir. bazı şeyler ise yazılı yayınlara özeldir.
    dergide okuduğum bazı haberlere takip ettiğim hiç bir sitede rasgelmeyebiliyorum.

level için yorum yapmayacam ama oyungezerin içeriği dolu dolu, yiğidi öldür hakkını yeme.
    verdikeri dvdlerde bir sürü demo, mod, serbest yapım, araçlar ve hd video oluyor.
    kotalı bağlantı kullandığı için interneti özgürce kullanamayan arkadaşlar var.

6.50 lira (son fiyatı bu muydu) benim için çok para olmayabilir, ama hatrı sayılacak bir para olabilir çoğu insan için.
    iki sigara parasıdır, 40 dal eder, az para değildir.
    ya da bi oyuncu için 1.5 crackli oyun dvd parasıdır (2 değil), az para değildir.
    4 gb bağlantının biraz kota aşımıdır, az para değildir.

oyun dergileri türkiyede yeşermeye çalışan oyun sektörü ve oyunculuk için düşünülenden daha fazla önem taşıyor.
    verilen parayı hakediyorlar...

(ben de biraz fazla tepki gösterdim, sen de kusura bakma.)

• sayı güzele benziyor.içerik dolu dolu.bu sayı alınır.
  • AC2 incelemesinin ilk olduğuna nie inanmıyorsunuz ki? gayette doğru, sitede haberi verdikten sonra level saçma salak bi incelemeyi online olarak yayınladılar da ne oldu daha da battılar. bende de 13 ya da 14 sayısı olması lazım hepsini severek,sanki arkadaşlarımla oyun muhabbeti yapıyormuşçasına okudum.

bu sayıda bitmek üzere incelemeler çok iyi olmuş, almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

oyungezeri levelle bir tutma.. ya sen hiç okumadın yada okudun ama kavrayamadın..okuyucuyu salak yerine koymayan ekip oyungezer ekibidir...

al birini vur ötekine , hiç okumasam yorm yapar mıyım ?
    neyse zaten dergi yayıncılığı artık ölmek üzere. tam sürüm vermeseler 1000 dahi satamayacaklar. bunu kendileri de biliyor. bir tek aramızdaki fanboylar bilmiyor. Sana laf atmıyorum kimseye laf atmıyorum malesef oyun dergisi sektörü bu ülkede tüketicilerini salak yerne koyuyor. yüzlerce örnek verebilirim ama gerek yok. Hakikaten söylüyorum arkadaşlar paranızı boşa harcamayın bir sürü site var. Üstelik bu sitelerde fotoğraf altına gereksiz espricikler yerleştirip oyunu inceledik demiyorlar. Oyungezer ve level oyun tanıtımı , oyun incelemesi, oyun etüdü olarak çok zayıflar. Paranızı kaptırmayın, iyi oyun verdiklerinde alın o kadar. Bunların web siteleri dahi dergi içeriklerinden daha doyurucu.
    üzgünüm ama böyle, kimsenin zoruna gitmesin. bu da benim fikrim.

bir kaç ay karşılaştırmalı okumadığına eminim level ve oyungezeri. ne yakın zaman ne de 6 ay akdar öncesi için...
    oyungezer çok nadir tam sürüm oyun verdi ama son aylarda 10000 adeti de gördü...
    25 yaşındayım, 18 yaşımdan beri oyun dergisi alırım. oyungezer kurulduğundan beri de alıyorum, leveli oyungezer çıktıktan bi süre sonra bıraktım.
    levelse ogz çıktığından beri hemen her ay (beklki de her ay) tam sürüm oyun verdi. fanboyluksa da fanboyluk.
    tirajları ortak ama detaylı karşılaştırma yaptığında ikisini aynı kefeye koymaman gerektiğini anlarsın.

oyun gergiciliğini de oyun incelemek ve oyun tanıtımı şeklinde dar kalıpla tanımlamak yanlış.
    oyun gergiciliğini ana hattı bu olsa da belli bir kitle oyun sektörünü takip etmek için alıyor.
    incelemeler ve bazı haberler her sitede copy paste şeklinde bulunabilir. bazı şeyler ise yazılı yayınlara özeldir.
    dergide okuduğum bazı haberlere takip ettiğim hiç bir sitede rasgelmeyebiliyorum.

level için yorum yapmayacam ama oyungezerin içeriği dolu dolu, yiğidi öldür hakkını yeme.
    verdikeri dvdlerde bir sürü demo, mod, serbest yapım, araçlar ve hd video oluyor.
    kotalı bağlantı kullandığı için interneti özgürce kullanamayan arkadaşlar var.

6.50 lira (son fiyatı bu muydu) benim için çok para olmayabilir, ama hatrı sayılacak bir para olabilir çoğu insan için.
    iki sigara parasıdır, 40 dal eder, az para değildir.
    ya da bi oyuncu için 1.5 crackli oyun dvd parasıdır (2 değil), az para değildir.
    4 gb bağlantının biraz kota aşımıdır, az para değildir.

oyun dergileri türkiyede yeşermeye çalışan oyun sektörü ve oyunculuk için düşünülenden daha fazla önem taşıyor.
    verilen parayı hakediyorlar...

(ben de biraz fazla tepki gösterdim, sen de kusura bakma.)

evimde gamepro, progamer, level, pc oyun, oyungezer ve yurtdışı kaynaklı yüzlerce dergi var. Malesef bizim sektördeki oyunculara rağbet göstermemek şart. Bana 4 tane çok değil bak 4 tane oyunu adamakıllı şöyle 10-12 sayfa ve install sürecinden kaldırmaya kadar bütün aşamalarını ayrıntılı anlatsın ve bir sayfa fotosunu verip o fotoyu ön inceleme diye yutturmasın yeter. İnternette bulamayacağım dataları yazsınlar yeter. Bizde oyun dergiciliği zamanla beraber oyunla ilgili bilgi vermek ile ters oranda çizgi tutturmuş gidiyor. Bana ne adamların köşe yazılarında bahsettiği hayatla ilgili yazılardan, bir de sanatsal bir üslup olsun diye komik duruma düşmüyorlar mı Oyun dergisi alan adam oyunla ilgili ayrıntıları öğrenmek ister, öyle 1 oyunun tam çözümünü verip işin analiz boyutuna girdik havası yetmiyor Sinan Bey , duyuyor musun beni ? gerekirse 50 tane reklam versin para kazansın ama bize oyun tanıtsınlar biraz da ciddi. Sevgili okurları yurtdışındaki bütün dergiler böyle değil en azından benim takip ettiğim almanca/inglizce çıkan dergiler böyle değil !
    yahu şefik akkoçla bana bir oyun verin ikimize aynı süreyi sunun bakın kimin makalesi daha oyunla ilgili ?? Nereden tutsan elinde kalıyor. isteyen istediğini söylesin doyurucu içerik olmadıktan sonra sadece lisanslı verilen oyunlar için alınır. alana da almayana da sevgiler. Şahsi fikrimdir üstüne alınmak isteyen alınabilir.

• Install sürecini niye yazsın yahu adamlar ?
  • yarın elimde inş
  • install derken yani oyunun tüm özelliklerini demek istedim yani kurulum sürecini filan değil.
  • uzun süredir almıyordum bu ay 4 -4-2de sıkıcı gibi duruyor bide 2.yıl özel sayısı olunca alırım ama ne yazıkki o eski cd oyun havasını alamıyorum oyungezerden
  • Daha bugün alıp derste okudum dergiyi OGZ ye laf söyleyen arkadaşlar level ın assasin creed 2 ye dvd gönderilmemesine rağmen ilk olabilmek için 6 puan verdiğini biliyordur umarım ? Oyungezerin içeriğini ve incelemelerini hiç bir dergide bulamazsınız . Ayrıca ilgililere duyurulur OGZ sadece online oyunlar için özel dergi çıkartıcak önümüzdeki aylarda bu sayıyla birlikte özel 68 sayfalık AION rehberi verdiler buna bir başlangıç olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazoomlyer -- 9 Kasım 2009; 19:00:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Dunyada ilk kez Biz inceledik

Assasins Creed 2

tabi tabi

böyle bişey yazarken diyip geçemezsin. kaynak göstermelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

http://www.oxm.co.uk/article.php?id=14630

• quote:

Orijinalden alıntı: the_manyah

quote:

quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

Bu XBOX360 için inceleme. Oyungezer PC için ilk incelemeyi yaptı.

• belli ki dergiyi almamışsın, aynen şöyle diyor. Konsol inceleme Assassin's Creed 2 (ps3)

sonuçta yine xbox değil, ps3 ilk incelemesi olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas165

quote:

Orijinalden alıntı: the_manyah

quote:

quote:

Assasins Creed 2

tabi tabi

Bu XBOX360 için inceleme. Oyungezer PC için ilk incelemeyi yaptı.

Hayır, PS3 için inceleme ancak şöyle bir şey var ki:
    [img=http://img121.imageshack.us/img121/8646/ekranalntsxk.png]
    Bildiğim kadarıyla kasım, aralıktan önce geliyordu :P

• Henüz almadım dergiyi bende PC için incelediler sanıyordum pardon.
  • dikkat ederseniz, Thursday 22-Oct-2009 6:14 PM World's first review goes on sale today
    22 ekim de satışa sunulmuş
  • Oyungezer ve Level dergisi arasında ciddi bir rekabet var
    Aşağıdaki Oyungezer dergisinin Level dergisine açık mektubunu okuyabilirsiniz. Level ayıp ediyor.

http://www.oyungezer.com.tr/haberler/level-dergisine-acciik-mektup-200911031922/
  • LEvel incelemeyi kaldırmış siteden. Onun yerine oyunun tüm oyun dergilerine aynı gün yolladığını belirten bir yazı koymuşlar. Sanki oyungezer dünyada oyun sadece bizde var, dedi.
  • Oyungezeri desteklemek için alıcam dergiyi levele uyuz oldum resmen!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.