Şimdi Ara

oyunfor.com acaba sahtekar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil ödeme ile bu güne kadar tikla gelsin gibi bir çok sitelerden mobil ödedim ama hiç biri bu site gibi komosiyon farkı olarak bu kadar fahiş gelmedi. Operatör bazında komisyon 4-5 TL civarında zaten. Bir Fallout 76 Cd key alayım dedim 59 TL görünüyor. Sonra ödeme yöntemi mobil ödeme seçtim %80 astronomik bir komisyon uyarısı ile karşı karşıya kaldım. Web hatasıdır dedim ve ödeme sayfasına gittim ciddi 59 TL lik oyun 106 TL civarlarında bir ödeme sayfası ile hevesim kursağımda kaldı. Canlı Chat ile görüştüm bana hiç bir açıklama yapmadı başka ödeme yöntemlerini seçebilirsiniz diyerek bizi başından savdı. Ben bu servise güvenmiyorum almayın aldırtmayın.

• Up ..
  • 1-) Fallout 76 çöp bir oyun almaya değmez.
    2-) Zorla satmıyorlar havale yap , kartla öde ; mobil ödeme diye birşey mi kaldı yıl 2019...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman 2 yi oynadım, efekleri filan herşeyi güzel di çiçek saksılarına ateş ediyordum kırılır parçalanıyor oyunda her şey güzel de mervi delikleri ateş ettiğim yerde kalıyordu ordan daha sonra geçtiğim de bıraktığım bütün izler yerinde duruyor.

Hitman oyun serisini. Çok aradım internet kafelerden kaldığım çalışmadı, para karşılı sindirip satanlar 15 20 gb gibi çok büyük boyutlardan bahseetti ilk oynadığım hitman2 sadece 2 dvd cd idi

Bilgisi olan var mı sakıncası yoksa ve forum kurallara aykırı değilse nerden indirip nereden bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hocam Elimde hesap olsa yapacağım ama yazdıklarımı okumamışsınız galiba. Resimlere hiç dikkat etmemişsiniz sanırım. tikla gelsin den burger söylüyorum 4-5 TL mobil ödeme farkı alıyorlar.oyunfor dan oyun alınca mobil ödeme ile %80 fark biraz ostronomik değil mi. ÜStelik herkesin zevki farklı Fallout kötü oyun serisi olduğunu düşünmüyorum. madem yıl 2019 o zaman koymasınlar mobil ödeme diye bir şey.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Canları cehenneme oyunfor mudur nedir. O zaman dava etsinler bakalım kimin başı kalabalık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Hitman 2 yi oynadım, efekleri filan herşeyi güzel di çiçek saksılarına ateş ediyordum kırılır parçalanıyor oyunda her şey güzel de mervi delikleri ateş ettiğim yerde kalıyordu ordan daha sonra geçtiğim de bıraktığım bütün izler yerinde duruyor.

Hitman oyun serisini. Çok aradım internet kafelerden kaldığım çalışmadı, para karşılı sindirip satanlar 15 20 gb gibi çok büyük boyutlardan bahseetti ilk oynadığım hitman2 sadece 2 dvd cd idi

Bilgisi olan var mı sakıncası yoksa ve forum kurallara aykırı değilse nerden indirip nereden bulabilirim.
    kardesim asalak misin ?

Steami hic mi duymadin ?

Hitman 2 dedigin oyun eski oyunsa steam de 3-5 tl ye satilan bir oyun indirimde. Hala soruyor nerden indirebilirim diye 2019 yilinda. Bunu google a sorsa indircek.

Ya boyleleri yasamasin bir zahmet ya

Bide uzun uzun yazmis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteye dolandırıcı diyemem, fakat doğru site mi hatırlamıyorum dolandırılınca pek takan yoktu. Hatta aynı ürünü bir kaç kez satıyorlarmış vs. diye duydum.
    Fallout 76'ya gelince, oyun hakkında bir şey diyemem. Ama izleyince Fallout 4'ten pek fark görmedim(körsem uyarın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klord

kardesim asalak misin ?

Steami hic mi duymadin ?

Hitman 2 dedigin oyun eski oyunsa steam de 3-5 tl ye satilan bir oyun indirimde. Hala soruyor nerden indirebilirim diye 2019 yilinda. Bunu google a sorsa indircek.

Ya boyleleri yasamasin bir zahmet ya

Bide uzun uzun yazmis.

Alıntıları Göster
    Hiç duymadım , evde internetim yok internet kafeler uzun indirmelere izin vermiyor. Satıkları oyunların bir çoğu çalışmıyor. Çalışanları da cd sürücüsüne oyun cd si koymak gerekiyor.

• Ismi cok amatör
    Oyunfor ne ya mutlaka bi dalga dumen var bu sitede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 59 tl lik oyun için havale / eft yaparak zaten 0 komisyonla alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Hiç duymadım , evde internetim yok internet kafeler uzun indirmelere izin vermiyor. Satıkları oyunların bir çoğu çalışmıyor. Çalışanları da cd sürücüsüne oyun cd si koymak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    İlla indiren bir yer vardır 500 mb oyun.Al bir flash disk bul bir yer indir at içine

Hitman 2 silent assasins full indir yazarsan çıkar.

• Oyunfor ile çok alışverişim oldu gayet düzgün, ciddi, hızlı, sabırlı ve güvenilir bir sitedir. Adamlar sana ürünün fiyatını 59 gösterip 106 dan verseydi o zaman bu bir dolandırıcılık olurdu. Dolandırıcılığın tanımını bence biliyorsun ama kişisel bir nedenden dolayı siteyi burada linç etmeye çalışıyorsun gibi.
  • Kardeşim kartım yok diyonda git en kötü bi ptt vatan şubesine ininal kart bastır alıcağın oyun kadar at kullan bu kadar zor bişe değil yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendileri ile uzaktan yakından bir husumetim yok, SS leri kendi hesabımdan koydum. Her şey açık seçik ortada. Hepsine rağmen bende bir hata görebiliyorsan artık bunca şeye rağmen, ben de sende artniyet ararım. %80 oranında komisyonu hangi sistem de gördün sen akıl var idrak var.Ben kendileri ile iletişime geçtim '' Diğer ödeme yöntemlerine geçebilirsiniz '' demekten başka acizce bir hareketleri olmadı. MObil ödeme sayfasında 59 TL lik ürün 106 TL oluyor zaten neyin hesabındasın. Ha diceksin ki bunu onlar değil Payguru ödeme sistemi yapıyor ona bir şey diyemem..O zaman bunu düzeletmeleri ve adam gibi bir mobil ödeme sistemine geçmeleri gerekir bunları da biz mi söyleceğiz bunlara. Kontrol etmeliler. Mobil ödeme kimilerine göre çağ dışı ise o zaman koymayacaklar onu oraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulina

Kendileri ile uzaktan yakından bir husumetim yok, SS leri kendi hesabımdan koydum. Her şey açık seçik ortada. Hepsine rağmen bende bir hata görebiliyorsan artık bunca şeye rağmen, ben de sende artniyet ararım. %80 oranında komisyonu hangi sistem de gördün sen akıl var idrak var.Ben kendileri ile iletişime geçtim '' Diğer ödeme yöntemlerine geçebilirsiniz '' demekten başka acizce bir hareketleri olmadı. MObil ödeme sayfasında 59 TL lik ürün 106 TL oluyor zaten neyin hesabındasın. Ha diceksin ki bunu onlar değil Payguru ödeme sistemi yapıyor ona bir şey diyemem..O zaman bunu düzeletmeleri ve adam gibi bir mobil ödeme sistemine geçmeleri gerekir bunları da biz mi söyleceğiz bunlara. Kontrol etmeliler. Mobil ödeme kimilerine göre çağ dışı ise o zaman koymayacaklar onu oraya..
    Dolandırıcılık başka bişey fazla komisyon almak başka bişey.

• Hocam günümüzde meşrulaştırılmış hırsızlıklardan bahsedersek ki bu dünya çapında geçerli şeyler, işin içinden çıkamayız. Derin mevzular baya zaman alır. Hiç bir sistemde %80 komisyon bu kadar rekabetçi ortamda normal bir şey değil ve hoş karşılanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulina

Hocam günümüzde meşrulaştırılmış hırsızlıklardan bahsedersek ki bu dünya çapında geçerli şeyler, işin içinden çıkamayız. Derin mevzular baya zaman alır. Hiç bir sistemde %80 komisyon bu kadar rekabetçi ortamda normal bir şey değil ve hoş karşılanamaz.
    Tabi ki bu hoş karşılanacak bir durum değil. O komisyonun mantıklı bi açıklaması olamaz. Bu arada herhangi bir bankamatik kartı ile de online alışveriş yapılabiliyor kredi kartı olmasına gerek yok yani. Kartı online alışverişe açmak yeter. Ben o şekilde yapıyorum hep alışverişimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.