Şimdi Ara

Oyundan Zevk Alamadım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverın yanlarında high normal medium vs yazıyor serverın high veya full değilse şehirlerde pek kişi görememen doğaldır. Bu az kişi oynadığı anlamına gelmiyo genede. Şehirde görebileceğin, bütün gün şehirde takılan tipte adamlar; Itemlarıyla şekil yapmak için charı şehirde bırakır başka işlerle uğraşır veya, sadece orda durup dungeon raid bg bekler. Ya da general chat okuyup bütün gün ticaretle uğraşır arena partneri arar bir şeyler arar filan. Onun dışında ahde duran adamlar vardır(auction house). Bunlarda bir şeyler satın alır satarlar bütün gün ahdeki itemlara bakıp para kaldırmaya çalışırlar. Bir de iprofession(meslek) kasanlar vardır.Bunlar dışında bir insanın şehirde yapacağı hiçbir iş yoktur. O yüzden büyük çoğunluk senin henüz gidemediğin yerlerde takılırlar günlük questler yaparlar, reputation kasarlar, mining herbalism farmlarlar, item farmlarlar, transmog için item farmlarlar vs vs. Yani sürekli haritanın farklı yerlerinde dolaşırlar. Zaten Stormwindin bi o kadarı kadar da Pandariadaki capitallerde adam vardır. Sen onları göremezsin. Ayrıca bir çok adamda goldshire yada stormwind kapısının önünde duello yapar.

Oyun 90a kadar 90 olmak için level kasmaktan ibarettir. Quest yaparsın dungeona girersin bütün günün bunla geçer. Bglere filan girersin arada. 90dan sonra artık item dizmen gerekir. Para kazanman gerekir. Bunun içinde en yüksek level yerinin(şu an pandaria) factionlarıyla reputation kasmaya başlarsın. Gold için ve rep için daily questleri yapmaya başlarsın. HC dungeonlara girersin vs vs. Bunları yapar gelişirsin raidlere başlarsın. Raidlerden daha yüksek ilvllı raidler için item toplarsın onlara girersin. Pvp yapmak istersen çok zaman harcayarak bglere girersin. Bglerde pvp setini yapar arenalara başlarsın. Falan filan. Oyunun sistemi budur. Güzel mountlara binmek istersin gider onları farmlarsın ya da para kasar parayla alınabilenleri alırsın.

Güzel olan şey hikaye ve atmosfer. Level kasmak eğlenceli bir şey değildir level kasarken yaptıkların önemli. Knight vs gibi oyunlarda hikaye olmadığından 30 tane kurt kese kese kasarsın. Wowda 30 tane bir şeyi neden kestiğin önemlidir. Ondan questleri okumasanda en azından bir göz atıp tam olarak naptığını anlamaya çalışmak gereklidir. Mesela Westfall haritasını bitirmek bence inanılmaz keyiflidir çünkü çok güzel questleri vardır.

• Tabi oyundan ne beklediginede bagli. Wow gerek pvp, gerek pve yonunden piyasada en tatmin edici oyun. Oyunun akisi harika bir kere. Cok fazla iyisiyle kotusuyle online oyun denedim ama yok yok yok. Ki nufus gercekten az degil. Guild bulman cok onemli, kafa dengi arkadaslala bu oyun oynanir. Tek basina keyif almak gercekten zor ve bir sure sonra sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Serverın yanlarında high normal medium vs yazıyor serverın high veya full değilse şehirlerde pek kişi görememen doğaldır. Bu az kişi oynadığı anlamına gelmiyo genede. Şehirde görebileceğin, bütün gün şehirde takılan tipte adamlar; Itemlarıyla şekil yapmak için charı şehirde bırakır başka işlerle uğraşır veya, sadece orda durup dungeon raid bg bekler. Ya da general chat okuyup bütün gün ticaretle uğraşır arena partneri arar bir şeyler arar filan. Onun dışında ahde duran adamlar vardır(auction house). Bunlarda bir şeyler satın alır satarlar bütün gün ahdeki itemlara bakıp para kaldırmaya çalışırlar. Bir de iprofession(meslek) kasanlar vardır.Bunlar dışında bir insanın şehirde yapacağı hiçbir iş yoktur. O yüzden büyük çoğunluk senin henüz gidemediğin yerlerde takılırlar günlük questler yaparlar, reputation kasarlar, mining herbalism farmlarlar, item farmlarlar, transmog için item farmlarlar vs vs. Yani sürekli haritanın farklı yerlerinde dolaşırlar. Zaten Stormwindin bi o kadarı kadar da Pandariadaki capitallerde adam vardır. Sen onları göremezsin. Ayrıca bir çok adamda goldshire yada stormwind kapısının önünde duello yapar.

Oyun 90a kadar 90 olmak için level kasmaktan ibarettir. Quest yaparsın dungeona girersin bütün günün bunla geçer. Bglere filan girersin arada. 90dan sonra artık item dizmen gerekir. Para kazanman gerekir. Bunun içinde en yüksek level yerinin(şu an pandaria) factionlarıyla reputation kasmaya başlarsın. Gold için ve rep için daily questleri yapmaya başlarsın. HC dungeonlara girersin vs vs. Bunları yapar gelişirsin raidlere başlarsın. Raidlerden daha yüksek ilvllı raidler için item toplarsın onlara girersin. Pvp yapmak istersen çok zaman harcayarak bglere girersin. Bglerde pvp setini yapar arenalara başlarsın. Falan filan. Oyunun sistemi budur. Güzel mountlara binmek istersin gider onları farmlarsın ya da para kasar parayla alınabilenleri alırsın.

Güzel olan şey hikaye ve atmosfer. Level kasmak eğlenceli bir şey değildir level kasarken yaptıkların önemli. Knight vs gibi oyunlarda hikaye olmadığından 30 tane kurt kese kese kasarsın. Wowda 30 tane bir şeyi neden kestiğin önemlidir. Ondan questleri okumasanda en azından bir göz atıp tam olarak naptığını anlamaya çalışmak gereklidir. Mesela Westfall haritasını bitirmek bence inanılmaz keyiflidir çünkü çok güzel questleri vardır.

Alkışladım çok güzel bir yazı çok teşekkür ederim.Zaten arkadaşların tavsiyelerinde devam ettim.Şu an 30.seviyedeyim ve çok zevk aldım.Tek sorunum Druid ile oynarken karakterimi fazla görememem.Class değiştireceğim fakat üşeniyorum.Druid ile oynamayı öğrenip sonra başka bir Class geçerim.Bir sorum olacak.Meslek olarak herbalizm ve mining aldım fakat herbalizm yerine engineering alsam daha mı iyi olur.Engineer ile yapacagım şeyler para kazandırır mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alkışladım çok güzel bir yazı çok teşekkür ederim.Zaten arkadaşların tavsiyelerinde devam ettim.Şu an 30.seviyedeyim ve çok zevk aldım.Tek sorunum Druid ile oynarken karakterimi fazla görememem.Class değiştireceğim fakat üşeniyorum.Druid ile oynamayı öğrenip sonra başka bir Class geçerim.Bir sorum olacak.Meslek olarak herbalizm ve mining aldım fakat herbalizm yerine engineering alsam daha mı iyi olur.Engineer ile yapacagım şeyler para kazandırır mı.

Herbalism ve miningin şöyle bir sıkıntısı olur(gelçi hala öylemi bilmiyorum eskiden öyleydi) minimapte madenleri ve herbleri gösteren seçenek açılıyo bunlardan birini alınca fakat sadece bir tanesini görebiliyosun. Yani ya madenleri ya herbleri görebilirsin. Bu yüzden de hangisini seçersen diğeri geri kalıyo ve bir süre sonra o 100lerde kalırken diğerini fullüyosun. Ondan iki gathering almak gereksiz. Tabi hala öylemi bilmiyorum dediğim gibi.

Mining kesin almanı öneririm para sıkıntısı çekmiyosun. Engineeringe gelince, engineering para kazanmaya yönelik değilde daha çok eğlence için seçilen bir meslek. Kasması en zor meslek olabilir ayrıca. Engineeringi fullemeden pek bir şey yapamazsında parada kazanamassın çok. Engineering genelde alt chara kasıyolar. Yani 90 level charı olan biri yeni bi char açtığında ona kasıyo genelde. Böylece kasarken para sıkıntısı çekmiyo. Çünkü kasması gerçekten zor ve çok para harcıyo. Ben Mining ve Jewelcraft almanı öneririm. Jewelcraft ve enchanting oyundaki en önemli iki meslek. Jeweli fullediğinde ne kadar işe yaradığını göreceksin zaten. 90 olduktan sonra her itemına 2-3 tane gem takman gerekecek bu gemleri yapanlarda jewelcraftlar. Bunları kendin için sen yapabileceksin ve gem arayan adamlara para karşılığı sürekli gem keseceksin.

Bu arada yeni char kasmaya başlarsan eğer mininge veya başka bir gathering mesleği alırsan ona önem ver. Öğrenebilddiğin en kısa zamanda öğren(5 lwl en düşük) direk minimapin yanındaki büyüteçten mining alanlarını gösteren şeyi aç ve level kasarken gördüğün tüm minelerı topla. Hiç boşlama çünkü boşlarsan sonradan çok sıkıntı olur ayrıca sürekli bir para kaynağı sağlayacak topladığın madenleri auction housea koyacaksın. Jewelle 90a kadar pek uğraşmanı önermem. Ben hiç full level olana kadar 2. mesleği kasmam sadece gathering mesleğini fullerim full level olduktan sonra diğerine başlarım. (Tabi belki yanlış yapıyoda olabilirim ama topladığın madenleri satmak yerine jewela kullanırsan full level olana kadar zorluk çekersin para konusunda)

• Noob olunca sıkıcı gelior bn noobum ama oynuya ounuy insan zewk alior

• quote:

quote:

Herbalism ve miningin şöyle bir sıkıntısı olur(gelçi hala öylemi bilmiyorum eskiden öyleydi) minimapte madenleri ve herbleri gösteren seçenek açılıyo bunlardan birini alınca fakat sadece bir tanesini görebiliyosun. Yani ya madenleri ya herbleri görebilirsin. Bu yüzden de hangisini seçersen diğeri geri kalıyo ve bir süre sonra o 100lerde kalırken diğerini fullüyosun. Ondan iki gathering almak gereksiz. Tabi hala öylemi bilmiyorum dediğim gibi.

Mining kesin almanı öneririm para sıkıntısı çekmiyosun. Engineeringe gelince, engineering para kazanmaya yönelik değilde daha çok eğlence için seçilen bir meslek. Kasması en zor meslek olabilir ayrıca. Engineeringi fullemeden pek bir şey yapamazsında parada kazanamassın çok. Engineering genelde alt chara kasıyolar. Yani 90 level charı olan biri yeni bi char açtığında ona kasıyo genelde. Böylece kasarken para sıkıntısı çekmiyo. Çünkü kasması gerçekten zor ve çok para harcıyo. Ben Mining ve Jewelcraft almanı öneririm. Jewelcraft ve enchanting oyundaki en önemli iki meslek. Jeweli fullediğinde ne kadar işe yaradığını göreceksin zaten. 90 olduktan sonra her itemına 2-3 tane gem takman gerekecek bu gemleri yapanlarda jewelcraftlar. Bunları kendin için sen yapabileceksin ve gem arayan adamlara para karşılığı sürekli gem keseceksin.

Bu arada yeni char kasmaya başlarsan eğer mininge veya başka bir gathering mesleği alırsan ona önem ver. Öğrenebilddiğin en kısa zamanda öğren(5 lwl en düşük) direk minimapin yanındaki büyüteçten mining alanlarını gösteren şeyi aç ve level kasarken gördüğün tüm minelerı topla. Hiç boşlama çünkü boşlarsan sonradan çok sıkıntı olur ayrıca sürekli bir para kaynağı sağlayacak topladığın madenleri auction housea koyacaksın. Jewelle 90a kadar pek uğraşmanı önermem. Ben hiç full level olana kadar 2. mesleği kasmam sadece gathering mesleğini fullerim full level olduktan sonra diğerine başlarım. (Tabi belki yanlış yapıyoda olabilirim ama topladığın madenleri satmak yerine jewela kullanırsan full level olana kadar zorluk çekersin para konusunda)

Druid sarmayınca Roque Panda açtım çok daha keyif aldım diyebilirim.Jewelcraft meslegi çok para istiyor demişlerdi bana ama tavsiyenizi dinleyip mining ve jewelcraft mesleklerini alacagım.2 sorum daha var

1)Bir arkadaşım bana bir binek verebilcegini söyledi.Verdiği binegi kaç lvl da kullanabilirim
    2)Roque classına pet alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

quote:

quote:

Druid sarmayınca Roque Panda açtım çok daha keyif aldım diyebilirim.Jewelcraft meslegi çok para istiyor demişlerdi bana ama tavsiyenizi dinleyip mining ve jewelcraft mesleklerini alacagım.2 sorum daha var

1)Bir arkadaşım bana bir binek verebilcegini söyledi.Verdiği binegi kaç lvl da kullanabilirim
    2)Roque classına pet alabilirmiyim

Bütün meslekler çok para ister jw biraz daha fazla istiyo olabilir de çok bir şey değiştirmez. Hangi mesleği kasarsan kas çok para harcaman gerekecek. Jw nin getirisi çok fazla. En fazla jwnin olabilir hatta.

1)Binek nasıl verebilir bilmiyorum öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum da tabi ben de uzun zamandır oynamıyordum belki vardır öyle bir şeyler. İlk binek 20 levelda açılıyor. Sonraki 40 levelda. Sonra uçan binek 60 levelda açılıyor %150 ile gidiyor, 70 levelda &280le giden açılıyor.
    2) Hunter peti gibi bir pet alamazsın o huntera özel. Warlock ve Death Knightlardada var o tarz bir şeyler. Companionlar var bir de yanında dolaşan ufak yaratıklar. Onları her classa alabilirsin onlar sadece yanında dolaşırlar savaşmazlar hiçbir işlevleri yoktur. Battle pet diye bir olayla pokemon gibi etraftaki diğer critter yaratıklara saldırıp geliştirirsin onlarıda. Sonra başka playerların battle petleriyle savaştırırsın. Achiv dışında hiçbir getirileri yoktur onların da ben hiç uğraşmadım öyle şeylerle.

• Druid dps yapmak için çok kötü bir class gibi gözüküyor.31. seviyede 29 level hunterlara dokunamıyorum.Gear farkını anlayabilirim biraz vurursun ama ben adam dokunamıyorum bile neredeyse.Bende panda açtım ama nelf gibi kendi bölgeleri olmadığı için nerde kasacağımı bilemedim.12. seviyedeyim alliance tarafındayım
  • quote:

Druid dps yapmak için çok kötü bir class gibi gözüküyor.31. seviyede 29 level hunterlara dokunamıyorum.Gear farkını anlayabilirim biraz vurursun ama ben adam dokunamıyorum bile neredeyse.Bende panda açtım ama nelf gibi kendi bölgeleri olmadığı için nerde kasacağımı bilemedim.12. seviyedeyim alliance tarafındayım

dostum çok yanlış düşünüyorsun.Druid dps konusunda gayet iyi bir class.rotasyonu zor diyorlar ama iyi olduğunu görüyoruz raidlerde.Bir sabret kas karakterini...İllede druid oyna demiyorum ancak yaklaşım tarzın çok yanlış.Çoğu karakterde heirloomlarlar var.Adamlar alt kasa kasa nerde ne düşer her şeyi bilip dropluyor.Düşük lvlde ezilmen çok doğal.Hele hunter a.Prot warriorların durumu ne bilmiyorum ama shield slamla tek atıyorlardı alayına bir ara:) 90 lvl prot warrior druidi sabaha kadar kesemez...Yani karakterini düşük lvldeki durumuna göre yorumlama.

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/maximum#522

şu siteyi bir incele demek istediğimi anlayacaksın.Ha bu sitedeki her tespit doğrudur demem tabiki oyuncu karakterini bilmezse istediği kadar itemi olsun.ama fikir edinmen açısından bak.

• Şimdi ne oynayacağına bağlı . Pve mi pvp mi . Pve dungeon yani bosslar falan var item düşürürsün. Pvp insanlara karşı honor kasa kasa item alırsın. Pve eğlencelidir 90 lvl da ama sıra beklemesi insanın gerçekten canını sıkar .Healer ve Tank için pve iyi hiç beklemezsin , pvp yi pek bilmem ama çok sıra beklemiyorsun . Oyun güzel ama çok boş eskisi gibi değil .
  • İçi dolu oyunu tanımlarmısın arkadaşım?

WoW a içi boş diyorsun.Senin şu içi doluları duyalım hele bi?
  • acark kullanıcısına yanıt
    Oyuna boş demeye çalışmadım. Az insan oynuyor eskisinden boş manasında yanlış anladın .Şu ana kadar WoW dan daha dolu oyun yok :)
  • Roque karakterimle(15lvl) druidle vs attim ayni seviye vs 10 dk sürdü.Druid de sadece damage yerine heal atmanın önemi büyükmüş.Druid devam.
    Second spec olaral ne onerirsiniz

Ferel Guard
    Balance Resto

düşündüm en iyi damageyi ne ile verebilirim

• Hocam düşük leveldeki PvP ' ye göre keninizi yönlendirmeyin . Hangisinden çok zevk alıyorsanız onunla en yüksek levele gelip kendinizi tamamen o karakter üzerinde geliştirin , böylelikle oyundan büyük öçüde zevk alırsınız.
  • 15lvl de 10dk mı sürdü vs ?
  • Drudi sürekli kendini healladığı için uzun sürdü.Temsili rakamlar
  • quote:

Drudi sürekli kendini healladığı için uzun sürdü.Temsili rakamlar

belki acemi oyuncuya da denk gelmis olabilirsin.
    ben normalde iyi degilim pvp de ama gecen sefer char kasarken 82-84 arasi deepholme de gorev yaparken bir dk bir mage e denk geldim, dk yi aldim, mage i de indirmeme cok az kalmisti ki, eger ben alabiliyorsam hakkaten dandirikten oyuncular demektir :D

buarada spec ini dps e gore secmeni tavsiye etmem cunku blizz her patchde dps lere mudahil oluyor. melee oyanaycaksan feral, range istiyorsan balance al, ya da cift talent nasil olsa, ikisini de alip deneyebilirsin..
  • Druid arkadaşlar bir bakabilirlerse Astral form glyp tını göremedim moonkinin büyüğüymüş buna nasıl dönüşebilirim
  • quote:

Druid arkadaşlar bir bakabilirlerse Astral form glyp tını göremedim moonkinin büyüğüymüş buna nasıl dönüşebilirim

kaldırmadılarsa glyph of stars.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 29 Temmuz 2013; 12:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Druid arkadaşlar bir bakabilirlerse Astral form glyp tını göremedim moonkinin büyüğüymüş buna nasıl dönüşebilirim

kaldırmadılarsa glyph of stars.

Teşekkürler ben Astral olarak aramıştım bulamamıştım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.