Şimdi Ara

Oyundan Zevk Alamadım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nathrezim

    quote:

    Orijinalden alıntı: SkyFall

    Druid dps yapmak için çok kötü bir class gibi gözüküyor.31. seviyede 29 level hunterlara dokunamıyorum.Gear farkını anlayabilirim biraz vurursun ama ben adam dokunamıyorum bile neredeyse.Bende panda açtım ama nelf gibi kendi bölgeleri olmadığı için nerde kasacağımı bilemedim.12. seviyedeyim alliance tarafındayım

    dostum çok yanlış düşünüyorsun.Druid dps konusunda gayet iyi bir class.rotasyonu zor diyorlar ama iyi olduğunu görüyoruz raidlerde.Bir sabret kas karakterini...İllede druid oyna demiyorum ancak yaklaşım tarzın çok yanlış.Çoğu karakterde heirloomlarlar var.Adamlar alt kasa kasa nerde ne düşer her şeyi bilip dropluyor.Düşük lvlde ezilmen çok doğal.Hele hunter a.Prot warriorların durumu ne bilmiyorum ama shield slamla tek atıyorlardı alayına bir ara:) 90 lvl prot warrior druidi sabaha kadar kesemez...Yani karakterini düşük lvldeki durumuna göre yorumlama.

    http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/maximum#522

    şu siteyi bir incele demek istediğimi anlayacaksın.Ha bu sitedeki her tespit doğrudur demem tabiki oyuncu karakterini bilmezse istediği kadar itemi olsun.ama fikir edinmen açısından bak.

    Kesinlikle katiliyorum. Oyun son level a gore ayarlanir (Ne kadar ayarlandigi ayri bir konu) bu sebeple bazi levellarda bazi classlar cok dengesizdir. Ornegin paladin level 50 ye kadar neredeyse her classi alir vb. Eger charin oynanisini sevdiyseniz son level a kadar sabredip ondan sonra bakiniz. Kotu DPS denen bir class ile iyi DPS arasindaki fark endgame de %10 dan fazla fark etmiyor.




  • khalef kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz glyp aldım ama moonkin büyüğüne dönüşmek yerine görünmez oluyorum ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.