Şimdi Ara

Oyundan Zevk Alamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Oyuna yeni başlıyorum, hangi sunucuyu, hangi ırkı, hangi sınıfı seçmeliyim şeklinde birçok başlık açılıyor. Belki kızıyoruz, araştırma yapmadan sürekli benzer başlıklar açıldığı için ancak benzeri bir başlık açmış olsaydın durum çok farklı olabilirdi.

Öncelikle oyundan ne beklediğinle alakalı olay.

1-15 level arasında etrafında bir sürü başka oyuncu görmek istiyorsan kalabalık sunucularda oynaman gerekiyor. Level 1'de çok kalabalık olsun dersen, RP sunuculara girip partilere katılman mümkün. Bazı ırklar başlangıç dönemlerini diğer ırklardan ayrı bölgelerde geçiriyor, belirli bir hikayeyi takip ettikten sonra diğer ırklarla iletişime geçilebiliyor.

Tek başına bile düşük levellarda hikayeye kendini kaptırıp, eğlenmen mümkün. Kimi haritaları dolaşıp yeni yerler keşfetmeyi sever; düşük level olsa da eğlenceyi bunda bulabilir. Level yükseldikçe alternatifler artar.
    10 level olduğun zaman Battlegrounda girebilir, düşmanlarla savaşabilirsin ancak burada daha önceden yüksek level karaktere sahip kişilerin özel ekipmanlarla donattığı karakterlerle savaşıyor olmak canını sıkabilir.
    15 level olduğun zaman ilk talentını seçebilirsin, Dungeon finder kullanabilir, 5 kişilik gruba girip güçlü düşmanlarla savaşabilirsin; tabi karşılığında güzel itemlara sahip olabilirsin.
    Levelın yükseldikçe farklı zindanlar, farklı gruplar, farklı haritalar ve görevlerle devam edersin.
    Level 30 olduğunda 2. talentını seçebilir, Dual Spec olayıyla istediğin zaman, kullandığın standart spec harici başka bir spec alabilirsin.
    Bu bu şekilde devam eder.

Oyunu nasıl oynamak istediğin biraz da kendinle alakalı. Korumacı bir yapıya sahipsen tank / healer sınıflarını ve speclerini tercih etmen oyundan aldığın keyfi artırabilir. Sınıf seçimini etkileyen bir sürü durum var, aynı şekilde ırk seçimini de. PvE mi oynamayı seviyorsun, PvP yapmayı mı ? Oyunun hikayesine bağlı kalarak mı bir şeyler yapmak hoşuna gider, yoksa hemen maksimum levela ulaşayım da önüme bakayım mı dersin ?
    Dediğim gibi birçok alternatif var önünde ve bunlara karar vermeden tek başına başlayıp eğlenmek zor. Çünkü böyle bir durumda, karakterin '3 tane şundan topla gel', 'şu mektubu buna götür' standardının dışına çıkmamış olur.

Tabi bunlar benim düşüncelerim, herkes aynı şekilde düşünmüyor. Önemli olan sen ne düşünüyorsun ve ne istiyorsun bu oyundan ?

Nightelf druid olarak zamanında knight online oynarkenki kalabalıgı görmemek beni rahatsız etti.O tadı arıyorum sanırım konu wow ile alakalı değil :)

15. seviyeye kadar devam edeyim bakalım

• Stormwind şehrinden nasıl çıkacagımı bulamadım :)
    Bir mage portal açmıştı.Gerçi ordaki balon görevindeki çocuk thanks you Shapedruid diyince oynayasım geldi DEVAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

Açıkçası oyunu büyük hevesle aldım ama beklediğim gibi çıkmadı diyebilirim 12 13 lvl 2 3 tane karakter kastım.Çok uzun zaman önce Knight Online oynamıştım(yaş ortalaması düşdüğü için devam etmedim).Tecrübeli arkadaşlara soruyorum ileri ki seviyelerde oyun açılıyormu.Aksi taktirde devam etmeyeceğim teşekkürler

Bence haritayada bağlı ben blood elf lerin yeri silvermoonu çok sıkıcı buluom ama bence panda veya orkların yeri çok çok ii
  • Questleri okuyamayıp lore'u takip edemiyorsan zaten 1-0 yenik başlamışsın.
    Zevk alamamanın sebebi bence oyunun asıl dinamikleri olan hikayesi ve onun etrafında örgülenen kısa senaryoları anlayamaman olabilir.
    Gnayt oynlayncıysan bu oyun seni sarmaz.Sen AION yada tera veya o benzeri grinding üzerine kurulu oyunları tercih etmelisin.
  • Cok gec olmadan sana oyunu online olarak ogretecek birini bul sw de adam gormediysen o serverdan kac bence ally populasyonu cok az gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khroc K kullanıcısına yanıt
    Outland serverindeyim.Orda ally kalabalık denmişti.
  • Hiçbir server'e giriş yok sanırım bakım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KolonyaAdam -- 24 Temmuz 2013; 11:13:31 >
  • Bugun carsamba serverlar bakimdadir 12-13 gibi gelirler sanirim

• Bende 6. karakterimi druid yapıcam :)
  • komoli kullanıcısına yanıt
    Talent ağacında yalnış görmediysem çok az form var gibi geldi.Ferel oldum
  • acark kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 25. seviye oldum.Bir adam gelip bana paramı sordu bende 18 gold cevabını verince gülüp bana 2000 gold verdi.Bu para çok mu ve neler yapılabilir
  • Parayı tut.
    Auction house ta para getiren meslekler için birde lvl 40 - 66 - 70 - 80 - 85 - 90 da müteakip defalar epey bir paraya ihtiyacın olucak.
    İtemdi riding skilldi derken 2K gold yetmiycek bile.
  • acark kullanıcısına yanıt
    Mining ve hebalism mesleklerini seçtim maden topluyorum şu an bu mesleklerle nasıl para kazanabilirim
  • quote:

Mining ve hebalism mesleklerini seçtim maden topluyorum şu an bu mesleklerle nasıl para kazanabilirim

İkiside toplayici meslek dolayisiyla topladiklarini satacaksin. Mining de ayrice topladigin orelari eritip bar yapabilirsin.

Herbalism --> Inscription ve Alchemy ; Mining --> Engineering, Jewelcraft ve Blacksmith e yardimci meslekler olarak kullanilabilir.
  • Bulundugun haritalarda maden ve otlari toplarken ayni sirada gorevleri de yap.ayni zamanda dungeon sirasina da gir.hepsi bir arada yapmaya calis.bir bakacaksin lvllar su gibi akmis ve sen zamanin nasil gecdiginin farkinda bile olmamissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

İkiside toplayici meslek dolayisiyla topladiklarini satacaksin. Mining de ayrice topladigin orelari eritip bar yapabilirsin.

Herbalism --> Inscription ve Alchemy ; Mining --> Engineering, Jewelcraft ve Blacksmith e yardimci meslekler olarak kullanilabilir.

Hangi meslek kombinasyonlarını önerirsin.
    Ben mining ve engineering düşündüm para kazanırmıyım
  • Allah aşkına bırak 20 - 25 level, 13 levelin mavisi 90'a kadar kasamam diyorsan şurdan bir u çek 700-750 km kadar git.

• Mareşal_T® kullanıcısına yanıt
    Kendinizi milleti güldürmek ve şaklabanlık yapmak için zorlamayın düzgün cevap vermeyecekseniz konumdan defolup gidebilirsiniz kim sizi zorlamıyor.Bu kadar insan doğru düzgün cevap verirken yaptığınız çok yalnış
  • quote:

Kendinizi milleti güldürmek ve şaklabanlık yapmak için zorlamayın düzgün cevap vermeyecekseniz konumdan defolup gidebilirsiniz kim sizi zorlamıyor.Bu kadar insan doğru düzgün cevap verirken yaptığınız çok yalnış

Büyük resmi görmüyorsun 13 level kastım oyundan zevk almadım demek şaklabanlığın daniskasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Büyük resmi görmüyorsun 13 level kastım oyundan zevk almadım demek şaklabanlığın daniskasıdır.

Demek istediğim şey bu kadar övüldü bu kadar anlatıldı sürekli müthiş bir eğlence var dendi 13. seviyede bunu göremedim dedim.Ayrı o konu kapandı.Millete laf yetiştireceginize konuyu okusaydınız anlardınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.