Şimdi Ara

Oyundaki Key Fiyatları 7.45TL Olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi gördüm key fiyatları 7.45TL olmuş, 6,95 di sanırım en son

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • Aynen yine zam geldi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Avrupa'da fiyatlar 0.10€ ucuzladı bizde 50 kuruş arttı. Piyasayı batırdı bu hamle. Geçmiş olsun.

Palit RTX 4080 Gaming Pro
    64gb Trident Z5 Neo
    Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hep 50 liralık alıyorum

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
  • şu doların ve euronun yükselmesi en çok bol pahalı itemi olanlara yaradı mesela benim envanterin değeride artıyor dolar euro yükseldikçe

Orijinalden alıntı: zweiche

yabancılarda galiba 2.5$ hala :)

Dostum zaten tüm para birimleri dolar üzerinden editleniyor.Key fiyatı hep 2.5 dolar olarak kalıyor zaten sadece diğer para birimlerinin fiyat değişimini oranlıyorlar.

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Ohh sit man yav walletimda ayni oranda artsin itemlerimde artsin sadece key artinca guzel zarar ediyoruz

Hocam item kuru her gün değişiyor. Key fiyatları sadece arada çok büyük fark olunca değişiyor şuan olduğu gibi

Orijinalden alıntı: ozan1212

quote:

Ohh sit man yav walletimda ayni oranda artsin itemlerimde artsin sadece key artinca guzel zarar ediyoruz

Hocam item kuru her gün değişiyor. Key fiyatları sadece arada çok büyük fark olunca değişiyor şuan olduğu gibi

Anladim hocamda 8.50 tllik operasyon bileti 0.45 zam almis 6.95 tllik key 0.50 tl orantisiz bi artis var. Sanirim ileriye donuk yaptilar.

quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

quote:

Anladim hocamda 8.50 tllik operasyon bileti 0.45 zam almis 6.95 tllik key 0.50 tl orantisiz bi artis var. Sanirim ileriye donuk yaptilar.

Hocam bilet anahtar gibi para birimi olmadığı için bence. Yani bize ucuza satsa bi sorun olmaz onlar için.

• operasyon biletinin indirimli hali 8.25 idi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.