Şimdi Ara

Oyunda rüzgar efektinin geri gelmesi (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi oyunda özellikle silah, giysi veya bayraklarda rüzgar efektinin olmamasından kaynaklanan(eskiden vardı da bir event sırasında updatelerde uçtu.) bir abukluk söz konusu. Şimdi bunu nasıl düzeltebileceğimizi anlatıcam.

Öncelikle silkroad'da olmamanız gerekiyor. Birde ses ve grafik ayarlarınızı istediğiniz konuma getirmiş olun. Atıyorum 1024*768, shadow lar circle, bloom effect on, vsvs gibi ayarları yaptığınız yerden her ayar değişimi yaptığınızda bu işlemi tekrarlamak durumundasınız.

Şimdi size gereken xvi32.exe adlı hex editorü. Bunu Metecikin pk2 editle ilgili rehber bölümünden bulabileceğiniz gibi googledanda aratabilirsiniz. Ben buraya link koymadım zira bazı akıllılar milleti kendi gibi sanıp yok içinde keylogger vardır vsvs demesinler diye.

Şimdi asıl meselemize gelelim;

Adım 1) xvi32.exe (başka hex editörde olur, hangisini kullanmak kolayınıza gelirse) yi indirin açın desktopa.

Adım 2) xvi32 yi çalıştırın ve File menüsünden Open a tıklayın ve oradan silkroad kurulum klasöründeki
    Setting klasörünün altında bulunan SrOptionSet.dat adlı dosyayı açın (Tercihen bu dosyanın bir yedeğini alın)

Adım 3) Şimdi Search menüsünden Find a Tıklayın

Adım 4) Çıkan kutudan Hex String bölümüne tıklayarak 01 C9 u aratın.

Adım 5) 01 C9 un bir solundaki 00 kodunu 01 olarak değiştirin ve kaydederek çıkın.
    [img=http://img92.imageshack.us/img92/9027/53096807fn2.th.gif]

Seçime Bağlı Adım: Silkroadu açarken gelen pop up ekranında grafik ayarları bölümünü not change olarak değiştirirseniz bu işlemi tekrar tekrar yapmaktan kurtulabilirsiniz.
    [img=http://img81.imageshack.us/img81/3121/87222938lc2.th.jpg]

İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xian1981 -- 11 Nisan 2007; 2:38:23 >

Amd Athlon 1.4ghz | 512mb 133mhz cs2 ram | 40gb 7200rpm samsung hdd | 128mb Ati Radeon 9800 pro gfx | Via8233 epox anakart | Pioneer Dvd rw | samsung syncmaster 763mb 17inch | Logitech mx laser 1000 mouse | Logitech 5.1 70watts | Aopen Case

• WALLA ÇOK ENTERESAN....

SAĞOLASIN....

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• İyi güzelde bu efekler yüzünden makina kasılırsa kötü.Neticede ramden yiyecek.Pek çok efekt kapalı olunca makina rahat, ben rahat.Ama genede sağolun arkadaşlar.
  • Evette =D ya o şeyler ipler filan rüzgar olmayınca çok komik duruyor. O da kasmaz artık makinayı . ama yinede tercih meselesi. Bence bu oyunda grafik kalitesi en az medium olarak oynanmalı. Arada sırada SS lere bakıyorum Low gfx le oynayan arkadaşlar bence mediuma çekin oyun çok farklı oluyor. Benim makinamın özellikleri çok kötü olmasına rağmen ben mediumdan vazgeçmem. Shadow u Circle yapın bence çok performans kazanıyor o zaman. Birde texture u medium yapın derim. Bloomu kapatmayın o silkroadun herşeyi bence.

iyi oyunlar
    Amd Athlon 1.4ghz | 512mb 133mhz cs2 ram | 40gb 7200rpm samsung hdd | 128mb Ati Radeon 9800 pro gfx | Via8233 epox anakart | Pioneer Dvd rw | samsung syncmaster 763mb 17inch | Logitech mx laser 1000 mouse | Logitech 5.1 70watts | Aopen Case
  • yapanlar resmini çekip göstersin bakam nasilmiş
  • akşam eve gidince efekt açık ve kapalı hallerini ss olarak göndericem. Bu arada bu olay eventten sonra ksro ya option menusunde eklenmiş. Isro da ise o option oldugu yer boş. Bu edit sadece ordaki anahtarı on veya off moduna getirmeye yarıyor. =D ya ben bu işi SRO oynamaktan daha fazla sevmeye başladım ..

iyi oyunlar
  • oyuna girelim de efekt kalsın dicem ama yinede eline sağlık

And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!
  • Sağolasın güzel bir paylaşım deneyecem
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.