Şimdi Ara

Oyunda Kablolu / Kablosuz Modem Ciddi Fark Eder mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wireless ile kablolunun bağlantı hızları farklıdır.Kablolu bir bağlantı kablosuz bir bağlantıya oranla daha hızlıdır.Bu fark oyun oynarken anlaşılamayabilir.Ama download yaparken kendini açık bir şekilde gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 20 Nisan 2011; 9:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

Wireless ile kablolunun bağlantı hızları farklıdır.Kablolu bir bağlantı kablosuz bir bağlantıya oranla daha hızlıdır.Bu fark oyun oynarken anlaşılamayabilir.Ama download yaparken kendini açık bir şekilde gösterir.

Bence tam tersi, download yaparken hiç farkedilmiyor ancak oyun oynarken çok fark ediyor. Download hızları her ikisinde de aynı. Benim kablosuz modem salondaydı, bilgisayar odamda. Annem koridordan geçerken acayip lag yapıyordu, hemen etkileniyordu modem. Bende ethernet kablosu alıp taktım, şimdi öyle bi sorunum yok. Ayrıca ping 2-3ms daha az artık. Bilgisayarın 1 metre uzağından wireless modem kullanmak bana göre büyük bi saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

Wireless ile kablolunun bağlantı hızları farklıdır.Kablolu bir bağlantı kablosuz bir bağlantıya oranla daha hızlıdır.Bu fark oyun oynarken anlaşılamayabilir.Ama download yaparken kendini açık bir şekilde gösterir.

Bence tam tersi, download yaparken hiç farkedilmiyor ancak oyun oynarken çok fark ediyor. Download hızları her ikisinde de aynı. Benim kablosuz modem salondaydı, bilgisayar odamda. Annem koridordan geçerken acayip lag yapıyordu, hemen etkileniyordu modem. Bende ethernet kablosu alıp taktım, şimdi öyle bi sorunum yok. Ayrıca ping 2-3ms daha az artık. Bilgisayarın 1 metre uzağından wireless modem kullanmak bana göre büyük bi saçmalık.

Arada değişiklik gösteriyor.

• kablosuz modemde modemin yakınındaysan fazla fark etmez
  • Benim kablosuz modem hiç sorun çıkarmıyor. Modemle aramda sadece 1 duvar var etkisi var mıdır bilemem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.