Şimdi Ara

Oyunda en uyuz olduğunuz hareket ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkisi siz lane'i kaybederken base gittiğinizde junglerın gelip farmı alıp ittirmesi en nefret ettiğim harekettir ve ağır flamelerim ne yazık ki... Çünkü daha sonra farm yapamayıp geri kalıyorsunuz ya da sizde ilerleyip ölüyorsunuz ve bütün suç size kalıyor

• az canım varken lee q tutturması :( çok acı geliyo
  • Karşındaki oyuncunun oyunu proluğuyla kazandığını sanması daha biraz önce ne zaman adama girsem lag giriyo oyun donuyo adam kasıldı aldı oyunu bide iyzi demezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıdaki Lux'ın gülme spam'laması. 300 HP'm kalmış bile olsa bir şeyler atmaya çalışasım geliyor.
  • takımda en çok feedlenmiş kişinin sürekli tek başına dolaşması
  • nidalee den full range spear yemek
  • mundonun heh öldü derken ulti basması1 fightta 2 kere ulti mi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heroda pro olmayıp çok basit juke yapıp (örn. Leblanc) şu tepkiyi verenlere sinir oluyorum
  • teemo Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Heroda pro olmayıp çok basit juke yapıp (örn. Leblanc) şu tepkiyi verenlere sinir oluyorum

+1
  • Internet cafedeki 1.55 boyunda olan temoo'ların oyunuma gelip daha anlamını bile bilmediği kelimeler kullanarak durmaksızın küfür etmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lux dedinde aklıma şu geldi. Bugün jungle rengar oynuyorum bizim solo top jax bilerek feedliyordu sanırım skoru 1/12 gibi bişeydi report edilmesini söyledim karşı takımda lux vardı kamp yapmıştım sanırım 4 defa falan öldürmüştüm adam bana sinirlendiği için bana küfür edip beni report etti
  • hareketten çok chate uyuz oluyorum flamesiz bir oyunum olmadı :D
  • "gg easy noobz"
  • Midde oynarken karşı jungledan kamp yemek.Eğer oyundan düşüremezler ise top,bot falan geliyor iyice çileden çıkıyorum.
  • şu jukeli ile sana katılıyorum kardeşim bu junglerlar yüzünden oyun gidiyor aslında Q_Q
  • ashe nin ultiyi tutturması ve herkesin bana dalması ASadsadafgfhdgafa@sadafasd
  • jungle da boş kalmış lane i sadece last hit yaparak temizlerken lane sahibinin pingler yağdırması
  • iyzi yazanlar

• http://www.youtube.com/watch?v=TmJvKx1n8TE

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.