Şimdi Ara

oyunda çok düşük fps alma nedeni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 aydır assassins creed 4 black flag oynuyorum oyun bazen açar açmaz kasmaya başlıyo bazense 30 fps oynuyorum fakat 10-20 dk sonra kasmaya başlıyo bazense hiç kasmıyo ama yaklaşık 40 dk sonra oyun çalışmayı sonlandırıyo.
    ekran kartı sürücüsü doğru yüklendi****
    windows tamamen güncel****
    güvenlik duvarı kapalı*********
    virüs programı kapalı*********+virüs yok tarama yapıyorum her gün
    disk birleştirme yapıyorum sık sık ama %2 falan değişiklik oluyor zaten hard disk yeni
    msconfig ile başlangıçta çalışan programları kapattım.

NOT bu sorun sadece multiplayerda oluyo singleplayerı 30 fps her zaman .ve multiplayerda olduğu zamanlar genelde çok oyuncu olduğu zamanlar

işlemci ısısını kontrol ettiğimde oyundayken 60-67 derece arası gözüküyo ve adil kullanıp kotasını geçip internet yavaşlatıldığı zamanlarda daha fazla kasma oluyor.
    internet 8 mbps düşürülünce 3 mbps oluyor
    işlemci intel core 2 duo 3.06 ghz
    ram 3gb
    ekran kartı amd 6670 128bit
    hdd 1tb toshiba
    psu 300w eski ve ötüyor

oynadığım çözünürlük :1280x720 herşey kapalı ve low+ssao açık
    kasma ve kapnma arada olmasına rağmen bazen 30 fps gibi değerlerde oynayabiliyorum sorun ısınmadan ve internetin yavaşlatılmasından olabilir mi?
    termal macun sürmek iş görür mü?

• ubisoft teknik destek ekibine mesaj attığımda oynamam gereken fps değerinin 30 fps olduğunu söyledi...
  • +ccleaner kullanıyorum ve kayıt defteri hatalarını çözüyomu dahada mı bozuyo belli değil
    + güç ayarları yüksek performansa ayarlı
    + razer game booster ın oyun performansını arttırdığından emin değilim daha da düşürüyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurkanyy -- 24 Mart 2014; 20:35:53 >
  • ufacık bir cevap bile yok mu?
  • oyunlarda kullanilan razer booster programi var dostum denemelisin belki isini gorur birdee gorev yoneticisinden 2.sutuna gir Islemlere orda oyuna sag tikla ve oncelik ata 2.siradakini sec " eş zamanlinin altindakini sec" es zamanliyi secme kastiriyir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki termal macun sürmek performansı ne kadar artttırır?
  • cevap yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun internet bağlantısı ile ilgili olduğunu tespit etmişsiniz zaten. Bilgisayarla ilgili yazılımsal ya da donanımsal bir sorun olsa her zaman benzer sorunlar almanız beklenirdi. Dolayısıyla termal macun yenilemek size birşey katmayacak ancak psu ile ilgili soruna bir an önce eğilmeniz yerinde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurkanyy

arkadaşlar 2 aydır assassins creed 4 black flag oynuyorum oyun bazen açar açmaz kasmaya başlıyo bazense 30 fps oynuyorum fakat 10-20 dk sonra kasmaya başlıyo bazense hiç kasmıyo ama yaklaşık 40 dk sonra oyun çalışmayı sonlandırıyo.
    ekran kartı sürücüsü doğru yüklendi****
    windows tamamen güncel****
    güvenlik duvarı kapalı*********
    virüs programı kapalı*********+virüs yok tarama yapıyorum her gün
    disk birleştirme yapıyorum sık sık ama %2 falan değişiklik oluyor zaten hard disk yeni
    msconfig ile başlangıçta çalışan programları kapattım.

NOT bu sorun sadece multiplayerda oluyo singleplayerı 30 fps her zaman .ve multiplayerda olduğu zamanlar genelde çok oyuncu olduğu zamanlar

işlemci ısısını kontrol ettiğimde oyundayken 60-67 derece arası gözüküyo ve adil kullanıp kotasını geçip internet yavaşlatıldığı zamanlarda daha fazla kasma oluyor.
    internet 8 mbps düşürülünce 3 mbps oluyor
    işlemci intel core 2 duo 3.06 ghz
    ram 3gb
    ekran kartı amd 6670 128bit
    hdd 1tb toshiba
    psu 300w eski ve ötüyor

oynadığım çözünürlük :1280x720 herşey kapalı ve low+ssao açık
    kasma ve kapnma arada olmasına rağmen bazen 30 fps gibi değerlerde oynayabiliyorum sorun ısınmadan ve internetin yavaşlatılmasından olabilir mi?
    termal macun sürmek iş görür mü?

v-sync açıktır oyunun crackı sıcaklık donanım ekran kartı yazılım sürümü v.s gibi bussuru sebeb vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 24 Mart 2014; 22:29:52 >

• oyunun grafik adayini dusurebiliyorsan dusur oyle oynamayi dene bide mumkunse oyun data larini yedekleyerek yeniden yukle oyunu. termal macun sana bir seyler katar ama hissedemezsin bile oyle yani ama denemeye deger yinede . yazdim galiba ama tozlari almak cok etki eder .. sogutma sisteminin yoksa masaustu ise pc nde kasa kapaklarini ac yarari olur.. benden bu kadar dahada bir sey bilmiyorum. sorun hallolur ins. diger bir yontemde temiz bir format

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    v-sync hakkında bilgi sahibim var bü yüzden kapatmayı unutmadım,ssao da işlemciye düşen görevi ekran kartına yüklüyor diye açtım:)
  • peki internet hızının düşürülmesi kasmaya ne kadar neden olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.