Merhaba arkadaşlar; Oyun oynarken bilgisayarım aniden kapanıyor ve tekrar açılmıyor. Tekrar açılması için kasanın güç kablosunu çıkarıp 10 sn bekledikten sonra tekrar takmam gerekiyor.Böyle yapınca bilgisayar tekrar açılıyor.Bu işlemi yapmazsam bilgisayar açılmıyor. Muhtemel sorun power suplly gibi görünsede tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim. 500w switching diye bir power kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartı ısılarında sorun yok..
Pc oyunlarına uzun bi ara vermiştim.Eskiden böyle bir sıkıntı yapmıyordu.Tek fark hardiski değiştirmiş olmam.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Emin olmamakla beraber işlemciden kaynaklanıyor olabilir. BIOS'tan işlemci ısısına bakabilirsin.
ısınma problemi varmı
Kasanın güç kablosunu çıkarmadan çalışmıyor mu?
Büyük ihtimal ısınma problemi var.
Merhaba ,
Bende senin koyduğun tanıya kayılıyorum ancak kontrol edilmesi gerekir.Aniden kapanıyor ise muhtemelen power.Ancak oyun esnasında tabi power gibi kullanılan işlemcide önemli.Öncelikli olarak fan temizliğini yaptıktan sonra bios güncellemesi yapmanı tavsiye ederim.
Teşekkürler,
PSU'nun fanında bi sorun olabilir...PSU belli bi ısıya düşene kadarda açılmaz
Yorumlar için tşkler arkadaşlar. İşlemci ve ekran kartında ısı sorunu yok. Power a elimi 5 sn dokundurduğumda canımı yakıyor.Ama power fanı düzgün çalışıyor.Oyundayken power çok ısınıyor sanırım. Bios güncellemesi yapmamıştım onu bi deneyecem.Olmazsa yeni bir power almanın vakti geldi sanırım.
Arkadaşlar yeni power aldım sorun kalmadı.İlginiz için tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme