Şimdi Ara

Oyunda başınızdan geçen eğlenceli durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu tamamen eğlence amaçlı açıyorum,daha önce oynadığım oyunların forumlarında bu tarz konular vardı ve cidden güzel,eğlenceli durumlar ortaya çıkmıştı.Ayrıca 2007'de foruma yazdığım bir konuyu ilerde tekrar okuyunca güzel anılarımın geçtiğini hatırlamıştım.

Elinizde komik,sitemkar,eğlenceli vs. durumlar varsa yazın,beraber gülelim.

Ben başlıyım;

Yoğun bir temposu olan bir şirkette çalışıyorum.Şu bayram tatilinde az biraz LoL oynayayım dedim ve Weste ara verip TR'de hesap açtım.Lanet olsun ki bayramı hesaba katmadım,cebine 2 TL geçen kafeye gitmiş.

Oyunun birine girdik iyi gidiyoruz top ve midi domine etmişiz,botta kendi yağında kavruluyor zank biri oyundan düştü,ben de gelmeyince biraz sitem ettim.
    Birisi atladı hemen arkadaşın süresi bitti,oyuna gelemeyecek.O cümleyi okuyunca bende bi haas tepkisi oldu.Böyle birşey hiç ama hiç beklemiyordum.Dedim nasıl süresi bitti?Abi kafedeyiz dedi.İyice yıkıldım o an.Oyunun sonunda da yenilince çok pis sinirlenip,reportladım

Tahmin ediyorumki,bu oyunda bu zamandan sonra daha saçma bir leave sebebi görmeyeceğim.

• Az önce oyunun başında oyundan düşen ashe olduğu halde victory almamız çok eğlenceliydi...
  • Irelia ile Shen'i kovalıyordum o taunt'u ile duvar arkasına atlamıştı , bende flash ile atlamıştım sonra shen flash ile tekrar diğer tarafı atladı bende Bladesurge ile üstüne atladım :
    http://www.youtube.com/watch?v=4_X1oYSUHEU

selam ben wickd
  • normalde benim kullandigim champi karsimda gormekten nefret ederim.ama talon gelince... gg wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol oyununu internet kafelere yuklemesinler yada yukleyip 1 mac 50 kurus falan yapsinlar. Sen yazdin ben burada sovdum.

• Smite revive sivir almıştım oyunun başİnda çıktım 20 dk sonra tekrar bağlandım bi baktım bbizimkiler oyunu domine etmiş bana da freewin

• bugün bi oyuna girdim oynadık filan işte eğlenceliydi yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pantheon'la tam recalla base'e giden Teemo'ya W ile atladim. Oldugum yerden adamlarin base'e uctum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Konuyu tamamen eğlence amaçlı açıyorum,daha önce oynadığım oyunların forumlarında bu tarz konular vardı ve cidden güzel,eğlenceli durumlar ortaya çıkmıştı.Ayrıca 2007'de foruma yazdığım bir konuyu ilerde tekrar okuyunca güzel anılarımın geçtiğini hatırlamıştım.

Ben başlıyım;

Yoğun bir temposu olan bir şirkette çalışıyorum.Şu bayram tatilinde az biraz LoL oynayayım dedim ve Weste ara verip TR'de hesap açtım.Lanet olsun ki bayramı hesaba katmadım,cebine 2 TL geçen kafeye gitmiş.

Oyunun birine girdik iyi gidiyoruz top ve midi domine etmişiz,botta kendi yağında kavruluyor zank biri oyundan düştü,ben de gelmeyince biraz sitem ettim.
    Birisi atladı hemen arkadaşın süresi bitti,oyuna gelemeyecek.O cümleyi okuyunca bende bi haas tepkisi oldu.Böyle birşey hiç ama hiç beklemiyordum.Dedim nasıl süresi bitti?Abi kafedeyiz dedi.İyice yıkıldım o an.Oyunun sonunda da yenilince çok pis sinirlenip,reportladım

Tahmin ediyorumki,bu oyunda bu zamandan sonra daha saçma bir leave sebebi görmeyeceğim.

seni silkroad online bölümünden hatırlıyorum doğrumu

• 20.dakikadan itibaren 4v5 süren maçı 76.dakikada kazanmıştık. Oyun bittikten 5 dakika sonra ayağa kalkabilmiştim anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrowStalker -- 28 Ekim 2012; 22:06:20 >
  • Eastteyken rakipte 4 afk vardi. 10 dakka civarinda win.

• quote:

Orijinalden alıntı: erynch

quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Konuyu tamamen eğlence amaçlı açıyorum,daha önce oynadığım oyunların forumlarında bu tarz konular vardı ve cidden güzel,eğlenceli durumlar ortaya çıkmıştı.Ayrıca 2007'de foruma yazdığım bir konuyu ilerde tekrar okuyunca güzel anılarımın geçtiğini hatırlamıştım.

Ben başlıyım;

seni silkroad online bölümünden hatırlıyorum doğrumu

Evet,uzun süre Silkroad Online oynamışlığım ve DH Silkroad Bölümünde takılmışlığım var

• Ya biz geçende kafede girdik adamların baseye girdik tam nexusu kesicez kafenin internetinde sorun olmuş heralde gitti herkesin internet .. :(
  • Gerçekten aptal bi takım ile xin iken çok pis eziliyoduk sonra karşıdan 2 kişi aynı anda çıktı free win
  • Teemo ile farm yaparken birinin mantara basıp ölmesi
  • 3 oyun üst üste 5v4 oynamak
  • 5vs5 bot maçında 1 kişi kalmam 120 küsür dakika sonra botlara karşı kaybetmem ilk 15 dk içinde çıktı herifler
  • Ezrealle earlyde batirmam ve iki defa sur girisimi hayirla sonuclandi defansta kaldik ardirdan adamlar dive yapti ve oyuna biraz ortak olduk en sonunda bf sword icin base attim ve bizim takim tf baslatmis en son girip hepsine ulti attim ve direk giristim.Triple alip oyunu bitirdim.Karsidaki caitte iyi feelenmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 28 Ekim 2012; 23:35:39 >
  • Genellikle Akaliyle mid lane oynuyorum tabi karşı takım gank için geldiğinde direk alan atıp görünmez oluyordum bu durumda epey zevkliydi doğrusuBir gün yine mid'e akaliyle gittim karşı takımın junglerıda lee sin tabi ben ona görünmezliğin işlemediğini bilmiyordum haliyle tam gank'a geldiler ve ben o an yine alan attım ve kendi kendime yine ''göremez ki,göremez ki'' diyip kahkaha atıyordum ki bir çaktı resmen ağzım burnum yamuldu bilgisayar başında mavi ekran verdim kendime gelmem 2 dakikamı aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 28 Ekim 2012; 23:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrowStalker

20.dakikadan itibaren 4v5 süren maçı 76.dakikada kazanmıştık. Oyun bittikten 5 dakika sonra ayağa kalkabilmiştim anca

Bugun 86 dk surdu buna benzer bi oyun.4 kişi olan taraftaydım tabiki. Ama son anına kadar heyecan doluydu.İki tarafında son 1 er turret ı kalmıştı.Bizim mallardan 2 si yatınca 2 kişi tutamadık adamlar aldı oyunu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.