Şimdi Ara

Oyunda ani durma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol oynuyorum, 3-4 dakikada bir bazen 5-6 oyun 1-2 saniyeliğine duruyo sonra birdenn devam ediyo sorun lol demi yoksa ttnett emi ? napmam laızm ?

Bide dün oyundan leave yaptığım için banlandım 1 gün 1 gün dediğine görre banlandıktan 24 saat sonra mı açılır yoksa daha sonrada açılabilri mi ?

• Sorun sende değil bende demek isterdim ama sorun sende. Oyunda şu an bir problem yok.

Bir gün 24 saattir (Cidden), 24 saat sonra açılır banın.
  • o durma bende de olabiliyor bazen tam fight başlarına denk geldiğinde çıldırmamak elde değil,sebebini bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sorun sende değil bende demek isterdim ama sorun sende. Oyunda şu an bir problem yok.

Bir gün 24 saattir (Cidden), 24 saat sonra açılır banın.

Bazen riot 1 günlük banlara 1 günden + olarak 3-4 saat sonra açıyo hesapları da napcackları belli olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

o durma bende de olabiliyor bazen tam fight başlarına denk geldiğinde çıldırmamak elde değil,sebebini bende bilmiyorum.

Ama bende ilk defa bugün başladı acaba oyunu silsem yeniden yüklesem sorun düzelir mi.
  • First win gibi bir sistem ama tersi? Sanmıyorum, 1 günlük ban 24 saattir işte. Tamam adamların saati farklılık gösterebilir ama sen de ban yediğin saate 24 saat ekleyerek oyuna giriyorsun sonuçta.

Ama bu ban açılım işlemi bir kontrol ya da ek bir muamele ile sağlanıyorsa o zaman senin de "3-4 saat" dediğin gibi bir süre zarfında açılır.

Hiç ban yemediğim için bilemeyecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.