Şimdi Ara

Oyuncuların abartılıyor oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlara text veriliyor. ezberliyorlar onu söylüyorlar,giyecekleri kıyafetler ayarlanıyor. buna rağmen insanlar senaristleri değilde,onları daha çok seviyor.oyuncuların tek yaptığı ezber,görüntü,mimik filan eklemek çok zor bir şey değil. saçma mi konuşuyorum,yoksa gerçekten abartılıyor mu ?

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

• O kadar basit bir iş olsa herkes oyuncu olurdu. O kadar basitse sen neden oyuncu değilsin?

Ama tabii ki de senaristler çok daha fazla emek harcıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukla olmayı sevmiyorum
  • Rol yapmak görüldüğü kadar kolay değil bence.
  • Her oyuncu için bunu söyleyemeyiz. Şu sıralar genelde yaz dizileri sayesinde parlayan manken bozmaları için yerden göğe haklısın fakat oyuncular dediğinde bunun içinde bir sürü isim dahil oluyor. Haluk Bilginer için bunları söylemek haksızlık olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Her oyuncu için bunu söyleyemeyiz. Şu sıralar genelde yaz dizileri sayesinde parlayan manken bozmaları için yerden göğe haklısın fakat oyuncular dediğinde bunun içinde bir sürü isim dahil oluyor. Haluk Bilginer için bunları söylemek haksızlık olmaz mı?

https://www.youtube.com/watch?v=yKy9Uc97ZqA
    olur tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw he he
  • İnsanlar için görsellik daha önemlidir. Örneğin bir internet sitesine girdin sitenin içi bir kütüphane kadar zengin ve yararlı fakat tasarımı 1999 dan kalma, sitede gezerken bu düzen seni rahatsız ediyor ve kapatıp çıkıyorsun. Başka bir sitede hiç bir yararlı bilgi yok ama düzeni çok iyi, sürükleyici, ikonları çok güzel, göz alıcı efektleri var ve insanlar burayı tercih ediyor mesela facebook.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuk zor iş, 3 yıldır olmaya çalışıyorum.
    Eğitim şart.
  • .
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Flash tv dizileri izle biraz. Daha sonra breaking bad veya orphan black filan izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.