Şimdi Ara

Oyuncuları sırf sevdiğimiz için eleştirmezsek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Semih, piyasaya çıktığı günden beri aynı, bir gıdım gelişme göstermedi. Yediğimiz 10 golün 3ünde 4ünde en az onun hatası var.

Biz aman çok cesur çocuk, aman yaşı genç, aman şöyle böyle diyip eleştirmedikçe türk futbolcularının da böyle davranması normal.

Sabri, Galatasaray'ın çocuğu diye diye takımda tuttuğumuz adam. Kazmanın önde gideni.

Selçuk, kaptanımız, frikikçimiz, oo çok karizmatik çok içten diye diye eleştirmiyoruz ama samimi söylüyorum bugün adı olmasa orta sıra anadolu takımına koysanız yedek bekler.

Eleştirmekten kastım, bu çöp onu yolla, o balon onu at tarzı değil, eleştiri her zaman gelişimin en önemli parçasıdır ama öldürmeden. Öldürmeyen eleştiri güçlendirir.

• Sabri ye laf etme şimdi adamın yerden bir şutu vardı az farkla kornere gitti
  • Selçuk 2 maçtır toparlanıyor.Yavaş yavaş eski haline dönecektir.
    Semihi eleştirenlere tek lafım her hafta başka savunma hattıyla maça çıkan takımda oturmuş bi savunmanın olması mantıklı mı?Böyle saçma bi ortamda Puyol'u koysan her hafta hata yapar.
    Sabri'ye gelince sabriyi eleştirmeyin.Allah'a havale edin direk.
  • Semih gelişme göstermedi!?

Bu adam 2 yıldır iyi oynuyordu da Kadju gelince kötü oldu diyen yok, hemen Semih kötü deyin. Bu takımda bek yok, kademeye girmek zorunda kaldığından tam performans gösteremiyor lafını diyemeyin anca ve anca Semih'e sallayın.

Sabri'ye kazma diyorsun, bugün takımın en çok dikine oynayanı, en iyi ortaları yapanıydı hangi maçı izledin çok merak ediyorum.

Selçuk'a kötü diyorsunuz, her maç takımın en çok koşan 1. ya da 2. oyuncusundan bahsediyorsunuz. Hayır bugüne kadar hiç yeteneğini sergilememiş olsa neyse de anca çok bilmişlik yapıyorsunuz.

Kondisyon sistemimiz değiştiğinden beri (Bkz: Scott Piri'nin kovulduktan sonra Mancini'ye cevabı) hangi oyuncumuz %100 performans vermişte tek tek oyuncu seçip ona laf atıyorsunuz. Ben bile Burak'a laf etmiyorum artık.

Çünkü bireysel olarak yapılan hatalardan değil, sistem hatasından veya sistemsizlikten kaybediyoruz.

Bir oyuncu kötü oynar anlarım ama iyi oynadığı maçta da eleştriyorsunuz(Bkz: Sabri)

Bir oyuncu kötü oynar anlarım ama sadece kendi performansı düştüğü için veya yeteneksiz olduğu için mi bunuu söylemiyorsunuz (Bkz: Semih, Selçuk)

Bir kere de bu adamların bu performansına etki eden koşulları konuşun o zaman he diyeceğim.

Herkes bir köşeden çekiştiriyor, bir kere total olarak eleştiri yapanını görmedim.

• Selçuk geçen haftalara göre daha iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri'nin savunalacak bir tarafı yok. Rahat pozisyonda göre göre topu kornere attı gol olsaydı o savunacakmıydınız? İşe yaramıyor adam bu kazmaları izlemek zorunda olduğumuz için demirören'i saygıyla anıyorum.
  • Sen elestirince gelisecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eleştiri falan değil bu adamları direkt gömmüşsün

sabri hariç aşırı abartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk'u beğenmedim ben pek, sadece maçın başında etkili bi şutu vardı direği yalayarak çıktı onun dışında etkili olduğu bi an hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.