Şimdi Ara

Oyuncu olmak için ne yapmak gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben tiyatro ve sinema oyuncusu olmak istiyorum. Öyle başrol falan değil yani dalga geçmeyin. 2. planda olan oyunculardan. Orta okulda 2 tane lise de de 1 tane tiyatroda oynadım.Hocalarım rol kabiliyetin var diyor. Bunu nasıl olabilirim.Lise 3 öğrencisiyim. Dershaneden tercih rehberi aldım bununla ilgili bölümler bulamadım. Bunu açabilir misiniz bana. Teşekkür ederim.

• buraya bunu yazmak ne kadar uygun bilmiyorum ama ben lisede yeniyim tiyatro kulubune girdim ama şimdiye kadar onlar 5-6 ers toplandılar ben yeteneklş olup olmadıgımı bilmiyorum ama utangacım biraz nasıl yapıcam dogaclamarı neler yapıcam bilmiyorum yanımda arkadaslarım olucak ama ben ne olur bilmiyorum hani böyle oyunda falan dikkat etmem gereken seylerii yada dogaclama yaparken neler yapabılırım nasıl yapabılırım yardım edermisinz?
  • Her kaset çıkaranın oyuncu olduğu memlekette yaşıyoruz ne sinema bölümü ne tiyatrosu ? Elin yüzün boyun posun düzgün olsun yeter sesinide dublajla hallederler piyasa rol yapamayan odunlardan geçinmiyor. Yetenekli adamlar aç geziyor..
  • sanat akademisine falan gitmen lazım
  • Çeşitli workshoplara gitmelisin. Boy pos ile olacak iş değil bir kişi Türkiye odaklı baktığı için sinemaya geniş düşünemiyor, seni de daraltıyor o kendi çemberinde. Takma sen onları, Tommy Lee Jones, Robin Williams çok yakışıklı, boyu posu olan adamlar mı ?

Sinema TV bölümünde anca kamera arkasında olursunuz arkadaşlar bunu da söyleyeyim. Oyunculuk eğitimi verilmiyor orada.
  • Kısa film çek oyunculuğunu kanıtla madem o kadar iyi olduğunu iddaa ediyorsun keşfedilirsin şahsen biz hiç eğitim almadan en iyiyi yapmaya uğraşıyoruz , yapacağımızada inanıyoruz Kısa filmimizi çekiyoruz..
  • Liseyi bitirene kadar kendini geliştirmeye devam et bitirdikten sonra konservatuara gidebilirsin
    Buradan daha kapsamlı bilgi edinebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git varmısın yokmusun gibi bir programa yada kısa film cek youtube koy yada bir ajansa git cok secenek var egitimini alıp yapan kalmadı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersolad

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Çeşitli workshoplara gitmelisin. Boy pos ile olacak iş değil bir kişi Türkiye odaklı baktığı için sinemaya geniş düşünemiyor, seni de daraltıyor o kendi çemberinde. Takma sen onları, Tommy Lee Jones, Robin Williams çok yakışıklı, boyu posu olan adamlar mı ?

Sinema TV bölümünde anca kamera arkasında olursunuz arkadaşlar bunu da söyleyeyim. Oyunculuk eğitimi verilmiyor orada.

Ya ne kadar mal örnekler vermişsin biz Türkiye şartlarından bahsediyoruz zaten. Yorumunu okuyan da adamın hollywood endüstrisine girmeye çalıştığını zanneder.

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Canımı sıkma benim, Türkiye'de de durum böyle artık.

• Kamera arkası olayım yeter Radyo,Sinema ve Tv düşünüyorum bende.
  • Istanbulda Gym`e yazil.

Benim arkadas vucut gelistirmeye gidiyor. Kendisi degil ama, calistigi gymde bir cok kisi dizilerde oynuyor (arka plan roller). Yonetmenler gymlerden adam topluyor, bu bilinen bir gercek.

Biraz vucut yap, biraz elin yuzun duzgun olsun tamamdir. Tabi bu insanlar gercek tiyatrocular degiller.
  • Tiyatro kulüpleri, sanat akademileri vb. mekanlarda ders almaya başlarsan oralardan kendine bir yol çizebilirsin. Performansına görede hocaların yönlendirebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Çeşitli workshoplara gitmelisin. Boy pos ile olacak iş değil bir kişi Türkiye odaklı baktığı için sinemaya geniş düşünemiyor, seni de daraltıyor o kendi çemberinde. Takma sen onları, Tommy Lee Jones, Robin Williams çok yakışıklı, boyu posu olan adamlar mı ?

Ya ne kadar mal örnekler vermişsin biz Türkiye şartlarından bahsediyoruz zaten. Yorumunu okuyan da adamın hollywood endüstrisine girmeye çalıştığını zanneder.

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Canımı sıkma benim, Türkiye'de de durum böyle artık.

koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Mitnick

quote:

quote:

quote:

koptum

Bende

• Türkiye'de tipin olsun yeter gerisi mühim değil mavi gözlü sarışın biri ol yetenek falan önemli değil zaten direk oyuncu olursun
  • Mavi gözlü,sarışın,boyu uzun,eli yüzü düzgün çok yakışıklı arkadaşım vardı.lise de ki bütün tiyotro oyunlarında yer aldı epey de yeteneklidir taklit yeteneği olsun gel gelelim konservatuarı kazanamadı bnm şevkimi çok kırmıştır bu bende o yüzden hiç denemedim bile fakat ajanslara kayıt olarak ufak rollerden başlanabilir illa konservatuarlı olmak şart değil sahne tozu yutmak önemli olan
  • İlk adım: Reklam ve oyunculuk ajanslarına yazıl.
    İkinci adım: Tiyatro kursuna yazıl ve oyunculuk dersleri al.
    Üçüncü adım: Güzel sanatların oyunculuk için yetenek sınavına gir. (Bu sınava girmen için YGS sınavında barajı geçmen yeterli... Ders bakımından En boş adamlar bile geçebiliyor barajı. )
  • quote:

Boyla posla tabiki alakası yok lakin tommy lee jones'un boyu 1.83 dür kardeşim
  • Boy posun fazla etkisi yoktur. Reklam yıldızı olmayacaksın sonuçta veya bi ürünü tanıtıp göstermeyeceksin. Sinema filmlerine, tiyatro oyunlarına vs. baktığınızda herkes filinta gibi yakışıklı ya da dünyalar güzeli değil.
  • Oyuncu veya Manken olmak isteyenlerin platformu varmış Modasky oraya kayıt oldum. Profilimi henüz onaylamadılar. Ya çok güzel olmak gerekiyor yada fizik olması neden onaylamadılar hala bilmiyorum. Profil onaylama kriteleri nelerdir? Ne kadar sürede onaylanır. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA1DDAC9 -- 15 Ocak 2016; 20:17:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.