Şimdi Ara

Oyuncu kulaklığı tavsiyesi ( Hangisini tercih etmeliyim?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen günlerde indirimden James Donkey 712 kulaklık aldım ancak illallah ettim. Bugün iade edeceğim lanet olası kulaklığı. Bundan sonra asla ucuz birsey almamaya karar verdim . Bu sebeple yeni kulaklık bakıyorum. Aklımdaki modeller:

    Razer kraken x usb

    Razer Tiamat 2.2 V2

    Corsair HS35

    Steelseries Artics 1

    Bu kulaklıklardan hangisini tercih etmeliyim sizce veya baska önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır? James donkey, gamepower vs. vs. marka önermeyin lütfen.


    Öyle hardcore fps oynayan birisi değilim, oynadığım oyunlar genelde başka tarzda, ancak arada valorant vs. oynarım. Benim için önemli kriterler rahat olması, mesela james donkey 712 kulaklık tüm sıkıntılarına rağmen rahatlığı fena değildi. Girişinin USB olması avantaj , 3.5mm ise bile mikrafon ve kulaklık jakları ayrı olması değilse bile en azından kutu içerisinden ayırıcı aparat çıkması benim için önemli. Kulaklık üzerinden ses kontrolü ve mikrafon açıp kapatma bulunması avantaj. Kablosunun uzun olması avantaj.


    Fikir belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 15 Ekim 2020; 11:31:47 >







  • Seste kalite arıyorsan ve rakibin pozisyon bilgisine ihtiyaç duyduğun oyunları oynuyorsan Sennheiser ve Beyerdynamic ile bu seviyede olan diğer birkaç marka haricinde oyuncu kulaklığı diye satılan ürünlere bulaşmamalısın. Mikrofonu harici alıp bir stüdyo kulaklığı kullanmak en iyi fiyat ile en güzel performansı verir. Oyuncu ekipmanları daha pahalı olur.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Hocam çok Bi beklentim yok zaten ama malum artık ucuz kulaklıklar bile 250 300 lira. Onlar da bozulur elimde kalır diye almak istemiyorum. O yüzden bunlara yönelmiştim ancak amazonda 214 liraya trust gxt450 denk geldi onu aldım. Hırıltı cızırtı yapmasın, kırılıp bozulmasın yeter, umarım hayal kırıklığına uğratma


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalım kullanıcısına yanıt

    İyi yapmışsınız. Bütçe belirtmediğinizden ve aklınızdaki modellerin de fiyatını bilmediğimden marka ve model önermek yerine oyuncu kulaklıklarının piyasadaki durumları hakkında bilgi vermek istemiştim. Ya ucuz bir modelle idare etmeli, ya da dediğim iki modelin hariç, diğer markaların "oyuncu ekipmanı" etiketine bayılıp fazla para gömmeden stüdyo kulaklığı almalı.


    İyi günlerde kullanın.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Öyle oyuncu ekipmanı olsun, harika ses kasıyım harcore oyuncuyum modunda değilim zaten. Sesi fena olmasın bir de bozulmasın yeterli o yüzden uygun bir modele yöneldim. İleride daha fazla bütçem olursa dediklerinizi düşüneceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız üründen memnun musunuz? Max 400TL için önerininiz ne olurdu? Mikrofon iyi olsun istiyorum, ve kafamı sıkmasın ürün. Hafif de ses kasabilsem yeter bütün gün fps oyunu oynamıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Seste kalite arıyorsan ve rakibin pozisyon bilgisine ihtiyaç duyduğun oyunları oynuyorsan Sennheiser ve Beyerdynamic ile bu seviyede olan diğer birkaç marka haricinde oyuncu kulaklığı diye satılan ürünlere bulaşmamalısın. Mikrofonu harici alıp bir stüdyo kulaklığı kullanmak en iyi fiyat ile en güzel performansı verir. Oyuncu ekipmanları daha pahalı olur.

    Konuyu hortlatıcam ama bişey sormak istiyorum. Ben de sizinle aynı şekilde düşünüyorum, oyuncu kulaklığı yerine kaliteli ses veren stüdyo kulaklığı almak isterim ama anakartım b450m s2h ve bu stüdyo kulaklıkları gaming kulaklıklar gibi usb ses kartlı şekilde satılmadığından ve sesi anakartımdan almak zorunda kalacağımdan dolayı 800-1000tl verip aldığım stüdyo kulaklığından %50 performans almak saçma olmaz mı ? 800-1000tl kulaklığa verip üstüne birde o kadar verip ses kartı da almam gerekir ki bu çok yüksek bi meblağ.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.