Şimdi Ara

Oyunçeviri Ekibi, Tüm Faaliyetlerini Durdurdu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
19.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla verilen sebep sudan bir sebep olmuş olmasınada kimse kusura bakmasın sırf insanlara kendi dillerinden oyun oynatabilmek olan bir ekibin, yaptığı iş için kimsenin ağız kokusunu çekmeye zorululuğu yok..Kaldı ki! o ekib bu işi kendi zamanlarından ayırarak hiçbir şekilde maddi bişey beklemeden yaptılar bu zamana kadar!
    Verdikleri karar her ne kadar beni üzsüde bir yandan sevindim..
    Çünkü gerçekten emek hırsızlığı yapan ve yapılan emeğe karşı saygısız olan insanların lafını çekmeyecekleri için o insanlarında bundan yararlanamayacak olmaları beni mutlu etti..
    Ve diliyorumki yakın zamanda daha iyi bir ekip ve siteyle PARA'lıda olsa işlerine devam ederler..
    Sonuçta yapılan iş kimsenin kara gözü kara kaşı için yapılmıyor..Eğer emek harcanıyorsa bu emeğin hakkı ödenmeli..
    Ben bundan sonraki çalışmalarında herzaman ki gibi desteğimi sonuna kadar vereceğim..
    Dediğim gibi umarım Paralı olurda o insanlarda emeklerinin,onca saatlik çalışmalarının haklarını alır..
    Tabi bununda abuk subuk rakamlar değilde en fazla 1 haneli rakamlarla olmasını beklerim..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• yazık oldu yarınlara..

http://www.youtube.com/watch?v=kvXQ9JIIpL4
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Keşke kapanmasa diyorum ama yaptıkları işlere "gereksiz, ingilizce öğrenin eziqler, ouff 2 yıl önce çıqtı bu oyun yhaaa" tiplerini görünce hak veriyorum.

Vikings / Flash / Arrow
    Game Of Thrones / Modern Family / Suits
    Metallica / The Beatles / Kings Of Leon
  • Gayet mantıklı bir hareket.. Adamların kazançları yok bir şeyleri yok ama yemedikleri lafta yok. Bizim insanımız bunu fazlasıyla hak ediyor

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • Misafir üyelikle yorum kaldırılsın Allah aşkına bu nedir ya terbiyesizce konuşmanın adı ne zaman yorum yazmak oldu ? Böyle ne dediğini bilmez bir güruha daha ne kadar prim vereceksiniz acaba. Oyunçeviriye kurban olsun siz. Türk oyuncusu için en faydalı hizmeti sağlayan tek oluşumdur onlar benim nazarımda.

l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Bizim kadar birbirine zarar veren başka millet yoktur herhalde. Ne derdimiz var anlamadım gitti

• 5-10 kişi yüzünden biz neden mağdur oldukçulara bende katılıyorum.Sitenin aldığı karar pireye kızıp yorganı yakmaktır.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Yani Milletin İşi Gücü Yok Ücretsiz Türkçe yama Hizmeti veriyolar.Ücret karşılığında çevirenlere Maaş Bağlansa iyi olur dicemde Oda olacak işe benzemez...

• Doğru mu yanlış mı orası tartışılır. Düne kadar oyunçeviri ekibinin yaptıkları yamaların setuplarını değiştirip 'Biz çevirdik' diye sitelerinde paylaşan angutlar var bu ülkede. Gidip yorum attığın zaman da 'Herkezin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz' diyecek kadar da yüzsüzler... Bunu yapan mekan fulloyun.com'du, amelelik oranının yüzde 99.9'a vurduğu sitede oyunçeviri ekibinini yaptığı yamalar araklanırdı paso. Şimdi hala öylemidir bilmem, ama bunlar yaşandı...

Youtube çevirileri keza öyle, ben de videolardan dinleyerek çeviri yaptığım için, benzer durumları gördüm, çeviri dosyasını al youtube entegreyse, değilse yaz kenarı, senkronu at ben dinledim, çevirdim diye koy. Bu sebeple, fırsat geçtiği halde oyun çeviri işine girmedim, girmem de, etrafta bu kadar tip varken, ücretsiz sarfedilecek emeğin başına ne geleceğini bildiğim için bulaşmam...

Ancak oyunçeviri ekibinin mekanlarını kurarken bunları hesap etmesi gerekirdi, muhtemelen de etmişlerdir. Bu ülkedeki oyuncu profili ortada, emeğe saygının olup olmadığı zaten belli, bir site kuracaksan, donation'a bağlı kalacaksa, bedava olacaksa bunları düşüneceksin arkadaş. Witcher 2'yi resmi olarak çeviren bir ekibin dağılması türk oyuncular açısından da, türkiyedeki var olmayan oyun sektörü açısından da kötü bir haberdir. Ama şu konuda bile 'Benim ingilizcem var çok da tınlamadı' modunda yorumlar gelmesi kararlarının tartışılmasına bile gerek bırakmıyor zaten.

Yine de umarım geçici bir olaydır, sakin kafayla düşünürler, bu yorumları atan insan müsbetteleri de düşünür arada, ha yok kalıcıysa da yapacak birşey yok, ileride bu grup çıkar, girişir bu işe, olmadı parayla satar, bedava işe laga luga yapan tipler de parasını basar, hizmetin karşılığını o zaman sorgular (basamayacakları için laf da edemezler, kesin çözüm; RAID)

haydarkarapuar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.