|

|
Hepiniz yanlış biliyorsunuz fransada adamların yerleri yangın çıktı işyerledide o yüzden 1.5-3 ay arası yoklar ama kurulumtv de bazı linkler var ordan indirin ben cod mw 2 yamasını yaptım linkde bırakıyorum hatta https://www.kurulumtv.com/search/label/Türkçe%20Yamalar burda bazı oyunlar var |
|
bu herşeyde var çevirile ilgili olan her sektörde var diyim anime manga dada aynısı geçerli flim sektöründede yani ek olarak ben oyun ceviri ekibinin övgüye veya yükseltilmeye hitiyacı olduğunu düşünmüyorum hatta bi çok cevirmen sadece gönüllü bu işleri yapıyor ve kendi zamalarından ben dahil bazı konularda zamandan verip yeni bir anime geldise veya manga cıktısa bakım ceviriyordum ki su ara pek müsait olmuyorum ancak bunu övgü veya bizi üstün görsünler bize yalakalık yapsınlar diye değil sadece emeğimize sagı göstermelerini bekleriz bu her iş veya yapılan şey için gecerli mesela eve bakkaldan ekmek aldıklarında bile anneleri babaları teşekür ederim oğlum fln demiyormu diyede düşünüyorum böylelerine teşekür etmeyide mi öğrenmemişler mesela en ufak bir ceviri hatasında noktalama işareti yanlışlarında ceviri yanlış değil ama noktalama işaretlerini bazen gözden kacırıp yanlış yere koyduğumuz oluyor onda bilekufur eden edene bazen eminimki bir çoğu para dahil almadan yapıyordur o cevirileri ama hem cebe para almayıp hemde çocuklarla uğraşmak birde onca kufur hakareti cekmek zor iş sahsen ufak bir şeyde değil skyrim oyunu 50k metindi enson cevirdiğimde ben ve oyun ceviri bu metni hattasız sadece oyun cıktıktan 5 gün bile sürmeden yaymış ve eklemişti oyun içinden ben kendim cevirip oynasamda yama cıkana kadar sonrasında kurup oyunu bitirmiştim yani cidden bu haberi görünce üzüldüm cünkü biçok oyunu ben eng veya japoncada oynarım ama bircok oyunun satmasının ve türkiyede bilinmesinin ana sebebleridi ve bayada kalitelilerdi |
|