Şimdi Ara

Oyuna tekrar başlamak için bilgi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar herkese uzun zamandır Knight oyununa uzaktım fakat arkadaş çevremizle oyuna tekrar başlamak istiyoruz oyuna.
    Oyuna yabancı olmadığımızı fakat 1 yıldır yeniliklerden uzak kaldığımızı belirtiyim
    Bazı sorularım olacak.
    Oyunda illegallik kos.p vesaire türü şeyler devam ediyor mu ? Saçma oldu ama sormam gerekiyor.
    Kısaca bana oyunun son hali hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş arıyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

• Keşke başlamasaydın ben de yeni başladım.Yürürken dikkat et kilitleyebilirler.Kasarken dikkat et Ts'ni silip mob çekerler yatırırlar.Pazar kurup ticaret yapmayı düşünüyosan işin zor, pazarını bozarlar.Hadi pazarını bozmadılar diyelim flood yaparlar tek yazı geçemezsin chat'ten.Koxp kardeşimizde bir değişiklik yok , aynen devam ediyor sadece yeni özellikler kazandı kendileri.Kısa zaman önce Gem bug diye birşey yapıldı , tek gemle istediğin itemi seçebiliyordun.Bu bug herzaman olduğu gibi sömürüldü(ki ben de sömürdüm , çok zevkliydi).Yine kısa zaman önce dupe yapıldı , gem bug da üstüne gelince piyasa pert oldu.

Oyuna başlayacak en berbat zamanlardan birini seçtin sanırım.Ben dayanamadım başladım , koxp kullanmayacağım legal oynayacağım dersen işin zor çünkü legal olana ne exp, ne pazar , ne pk , ne de chat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 7 Nisan 2010; 19:12:08 >
    Chaos pacht le birlikde old takılar geldi bi k0xper 5 gb ye eskinin parasıyla 20 gb lik takı dizebliyor...

Daha yazmak isterim ama içim el vermiyo..

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: superfare

Keşke başlamasaydın ben de yeni başladım.Yürürken dikkat et kilitleyebilirler.Kasarken dikkat et Ts'ni silip mob çekerler yatırırlar.Pazar kurup ticaret yapmayı düşünüyosan işin zor, pazarını bozarlar.Hadi pazarını bozmadılar diyelim flood yaparlar tek yazı geçemezsin chat'ten.Koxp kardeşimizde bir değişiklik yok , aynen devam ediyor sadece yeni özellikler kazandı kendileri.Kısa zaman önce Gem bug diye birşey yapıldı , tek gemle istediğin itemi seçebiliyordun.Bu bug herzaman olduğu gibi sömürüldü(ki ben de sömürdüm , çok zevkliydi).Yine kısa zaman önce dupe yapıldı , gem bug da üstüne gelince piyasa pert oldu.

Oyuna başlayacak en berbat zamanlardan birini seçtin sanırım.Ben dayanamadım başladım , koxp kullanmayacağım legal oynayacağım dersen işin zor çünkü legal olana ne exp, ne pazar , ne pk , ne de chat.

Teşekkür ederim öncelikle.
    Oyuna başlamaya kesin olarak karar vermedim fakat düşünüyoruz.
    Oyun bıraktığım gibi cıvık devam ediyor oda güzel

• Kosp devam ediyor, yüksek level kasacaksan kosp kullanman gerekli yoksa party bulamayabilirsin, old takılar çıktığından beri piyasa iyice düştü. Şu an düşük seviyede. İtem kolaylıkla yapabilirsin. Chaos, ft, bdw gibi etkinlikler mevcut. Bu etkinliklerden sırasıyla; mavi,yeşil ve kırmızı kutu alıyorsun. Level kasarken monster stone diye bir taş çıkarsa skıll barına koyup basıyorsun ve seni bir göreve atıyor. Clever görevi gibi bir yer. Moblar çok kolay ölüyor ve çok iyi exp alıyorsun. 46 görevindeki gibi son mobu kestiğinde old takı çıkabiliyor. Bunları satabiliyorsun.

Bunların dışında pk alanlarında bazı kendini bilmezler kosp kullanarak içine ediyorlar. Savaşlarda da aynı problem mevcut. Kolay kolay np kasılmıyor. Zamanının çoğunu moradonda geçirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler yeterli oldu sağolun.
    Peki önerebileceğiniz güzel online oyunlar var mı ?

Knightdan sonra hicbir oyun zevk vermez bence bu belli.Herkez wow falan dicek sana ama zevk alıcağını sanmıyorum.
    Bence biraz daha bekle bukadar beklemişken 2011 de KoTR(Knight Online Türkiye) cıkması planlanıyor.Eğer bu gercekleşirse ozaman baslamanın zamanı ama bu durumda düşünme bile...

Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper mario oyna

Orijinalden alıntı: KrionS

quote:

Knightdan sonra hicbir oyun zevk vermez bence bu belli.Herkez wow falan dicek sana ama zevk alıcağını sanmıyorum.
    Bence biraz daha bekle bukadar beklemişken 2011 de KoTR(Knight Online Türkiye) cıkması planlanıyor.Eğer bu gercekleşirse ozaman baslamanın zamanı ama bu durumda düşünme bile...

yanlis bi dusunce 4 aydir hic sikilmadan sro oynuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KrionS

quote:

Wow oynamadan karar vermeyin yada oynadıysanız kesinlikle bisiler yapılmamıs demektir.. Wow su an knighttan Cok ama cok zevkli oyun 80 lvldan sonra baslıyor bunuda eklemek istiyorum.. Bende knighta basladım ama Wow gözümde tütüyor.. 4-5 sene Ko oynamama ragmen 6 aydır oynadıgım oyunu özledim..

• ha ha ha knighttan baskası zevk vermezmıs bu ne kadar sığ bi laf yahu,www.mmorpg.com gir buraya elbet kafana uygun bir ton mmorpg bulacaksın, paranda cebınde kalır

euW Shoturday

A person who never made a mistake never tried anything new.
  • quote:

Warcraft oyna DOTA... online

• Şu an oyundaki kötü özellikleri yazarmısınız Koxp dışında.
    Örneğin görevler yapılıyor mu? Yapılmıyorsa yazarmısınız ona göre başlayacağım.

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Şu an oyundaki kötü özellikleri yazarmısınız Koxp dışında.
    Örneğin görevler yapılıyor mu? Yapılmıyorsa yazarmısınız ona göre başlayacağım.

Adam koxpa razı
  • WoW var daha ne istiyorsun işte..Knight Online da hile koxp dupe hiçbir zaman bitmeyecektir.Çünkü oyun free2play..Ha birde lvl kasmak için premium almaya zorlanıyorsun orası da ayrı bi mesele..Gel WoW a başla.Her ay 30 lira vereceksin belki ama adam gibi oyun oynamış olacaksın.Yukarda arkadaşın dediği gibi WoW da oyun 80 lvl den sonra başlıyor ve 80 lvl olmak da hiç zor değil.Knight Online gibi hiç değil..Çok zevkli bir şekilde 80 lvl olabiliyorsun.Hiçbir türlü hilesi yok bug yok.
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.