Şimdi Ara

OYUNA HANGİ SERVERDA başlamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi serverda daha fazla türk vardır, tecrübesizim PVE PVP olarak hangi serverda başlamalıyım ? Birisi yardım edebilirmi ?

• En güçlü ve kaliteli server Fraya ama Türkler Veritas ve Arcadia'da yoğunlukludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

En güçlü ve kaliteli server Fraya ama Türkler Veritas ve Arcadia'da yoğunlukludur.

Güçlü derken ne demek istedin? Ben en kalabalık olanında başlamak istiyorum hatta Türk hiç olmasa daha iyi olur, son server genelde en kalabalık olur bu oyunda da o şekilde midir?
  • f2p olduktan sonraki serverlarda başlamak daha akıllıca olabilir. Çok fazla gear kasacak insan olur grup aramakta sorun yaşamazsın. Genel olarak diğer oyunlarda böyle ama bu oyunda farklı birşeyler varsa bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

En güçlü ve kaliteli server Fraya ama Türkler Veritas ve Arcadia'da yoğunlukludur.

Güçlü derken ne demek istedin? Ben en kalabalık olanında başlamak istiyorum hatta Türk hiç olmasa daha iyi olur, son server genelde en kalabalık olur bu oyunda da o şekilde midir?

Gear ve playerlık olarak en iyi oyuncular Fraya'dadır çünkü eskidir, onu demek istedim. Ayrıca üçkağıtçı adamlar, çoluk çocuk da pek yoktur, daha olgundur kitlesi.

Kalabalık konusunda bilgim yok ama en az Türk de yine Fraya'dadır. Muhtemelen son server daha doludur tabii.

• quote:

quote:

Hiç Türk olmasa daha iyi olur ne demek?!! Sen Ermeni misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f2p oyunlardaki türklerden ağzı yanmış olabilir?
    bir çok oyunda çıkarcı, kazık atan, insanların sırtından geçinmeye çalışan oyuncular var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

f2p oyunlardaki türklerden ağzı yanmış olabilir?
    bir çok oyunda çıkarcı, kazık atan, insanların sırtından geçinmeye çalışan oyuncular var.

Olabilir ama bunu bütün Türk'lere mâl etmek biraz yanlış olur, kaldı ki kendiside bir Türk ve girmek istediği Guild'lerde aynı yorum kendisine yapılsa rahatsız olur. Üstelik Rus'lar varken uzak doğu ve Fransız'lar varken bu listede Türk'ler emin olun alt sıradalar...

• genelleme yapmak hata, türklerin olmadığı serverı sormak ayrı bir hata. Yer farketmez, istemediğin insanlarla oynamazsın zaten :p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

quote:

1. Ermeni de olabilirdi adam, garip olan ne?
    2. Bu F2P MMO'ları ülkemizde oynayan kitle belli, 15-18 yaş aralığı. Yabancılarda ise bu 20+ çıkıyor. Dolayısıyla çok daha seviyeli bir kitle oluyor. Şahsen F2P'den sonra TERA'da gördüğüm Türklerin yüzde 90'ı "idiot" gibi davranıyordu. Tabii ki bunlarla oynamak istemeyecek adam. İngilizce bilmeyenin eli mecbur artık ona bir şey diyemem ama.

• çoğu "idiot" sa yapacak birşey yok man.

:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 8 Nisan 2013; 14:30:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

quote:

1. Ermeni de olabilirdi adam, garip olan ne?
    2. Bu F2P MMO'ları ülkemizde oynayan kitle belli, 15-18 yaş aralığı. Yabancılarda ise bu 20+ çıkıyor. Dolayısıyla çok daha seviyeli bir kitle oluyor. Şahsen F2P'den sonra TERA'da gördüğüm Türklerin yüzde 90'ı "idiot" gibi davranıyordu. Tabii ki bunlarla oynamak istemeyecek adam. İngilizce bilmeyenin eli mecbur artık ona bir şey diyemem ama.

1- Lafı tersinden anlamanın bir anlamı yok. Türk, Ermeni, Alman hepside olabilir sonuçta kendisi Türk ve irdelediği kişilerde Türk demek istenilen...
    2- Guildimde 5 kişi 40+, 20 kişi 30-35, 30 kişi 25-30, 40 kişi 20-25 yaş aralığındalar. Toplasan en fazla 10 kişi 15-25 yaş aralığındalar. İçimizde Bankacıdan tut, ing., Almanca öğretmenine kadar hepsi var...

''Türk'lerin %90'ı idiot gibi davranıyordu'' cümlene zaten birşey demiyorum. Demekki sen kendini ve arkadaşlarını ayırıyorsun diğerleri gerizekalı diyorsun. Yani %90 ciddi bir rakam... %5 desen sesim çıkmazdı.

Neyse bakalım...

• Ben Zuras'tayım.Pvp server olması ve yeni açılması dolayısıyla başlamıştım.Öncelikle PVP mi PVE'mi oynayacaksın ona karar ver.
  • Bu konuyu bile tartışma konusu yapıyorsunuz ya helal olsun. Herkesin düşüncesine saygı duymak zorundasınız. Adam Türk'lerle oynamak istemiyor ise oynamaz. Kimse kimseyi Ermeni olmakla yada daha kötüsü olmakla suçlayamaz. Sizin yaptığınız provokasyona giriyor. Tamam herkesi aynı kefeye koymak da hata ama, arkadaşımız adam gibi adama rastlamadıysa bu da onun hatası değil..
  • Zaten muhtemelen @RolePlayGamer nickli arkadaşın mesajını yanlış anlamışım. Yanlış anlaşılmadan dolayı attığım mesajdan dolayı özür dilerim. @W'de bu yanlışa ortak olmuş konu başka yere gitmiş.

Cevap olarak @W arkadaşımızın attığı (2. mesaj) cevap doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

f2p oyunlardaki türklerden ağzı yanmış olabilir?

sana item kopyalamayı öğretiyimmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.