Şimdi Ara

Oyuna girmek taktiği YENİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verildimi bilmiyor eskisi gibi 2-3 dk bekleyip yazamıyoruz C7 hatası veriyor ve dc oluyoruz..Ben yeni bir yöntem buldum..Id ve pw yazdıktan sonra gelen image code yanlış yazıyoruz sonra 3 hatadan 1. oldu gibi bir şey diyor sol altta yanlış yazdıgımız için tekrar image code penceresinden kodu yazıp confirme basıyoruz orada 2-3 dk bekliyoruz ve giriyoruz Ne kadar doğru ne kadar yanlış ne kadar saçma bilemem ama bu yöntemle giriyorum genelde

• O 2-3 dakikada da gidip abdest al kesin girersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: csonmez

O 2-3 dakikada da gidip abdest al kesin girersin

• ya gecenin körü olmuş oyuna girilmiyo taktik maktik hikaye dolu işte server hiç bi takdik sökmüyo şans olması gerek
  • Yeter artık bıktık.Şunu yap girer bunu yap %100 girecek boşuna mesaj atmayın.Böyle bişey olduysa bile tamamiyle şans eseri.
  • katılıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

Yeter artık bıktık.Şunu yap girer bunu yap %100 girecek boşuna mesaj atmayın.Böyle bişey olduysa bile tamamiyle şans eseri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • besmele çek girme ihtimalin ondan daha yüksek olur
  • confirme basınca daha nasıl beklicen sorabilirmiyim? hemen oyuna girmeye çalışcak oyun sonra dc vericek verdikten sonra daha girmez ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

katılıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

Yeter artık bıktık.Şunu yap girer bunu yap %100 girecek boşuna mesaj atmayın.Böyle bişey olduysa bile tamamiyle şans eseri.

sen çok bildiğini san

Dün pazardı forumun yarısı yakarıyo'giremiyoz'diye ama ben 4 defa girdim çıktım hepside tek tıkla ,

ama kendi taktiğimle bununla deil

• beyler silkroad da taktik maktik hikaye ole bişi yok bi kere arkadasla tel de konuşuyoduk dedim 50. odu galiba çocuk bi an sustu sora aloo malooo diyinnce olm az önce tek tık girdim de şoktaydım dedi sadece şansa weeee güwenlik kodunu aşırı derecede hızlı yamakta bütün sırr

• 1 yıla yakın süredir oynuom kaç teakitk duydum 1 çlaşıır 2 çalşır 3 çalışmaz o 2 side şanstandır siz seri girmek için herşey hızlı yazın hiç beklemeyin
  • benimde bi bağtıl inancım war image cod gelince 3dk bekliorum sora giriyorum her 3 denemeden birinde giriyo
  • bende öyle yapıyorumda bende acayıp lagvar cafedende gırmıyorum ne ıs anlamadım sıyıracam tekrar başladıgıma pişman oldum...
  • dün yeni bir taktik buldum heralde şans eseri denicem şimdi olursa haber veririm size. çünkü sabahtan beri giremiyorumm
  • esas ben yeni bi taktik buldum confirmation code cıkınca 1 hafta bekliorum donduumde tıkliinca %100 giriodeneyin fena bi taktik
  • arkadaşlar tabiki oyuna gimek şans işidir ama şansımızı yükseltmek için bazı teknik yöntemlerde yok değildir.sizinde sölediğiniz gibi hiçbir yöntem bizi %100 oyuna sokmaz
  • 3 kulufallah 1 elham oku yerinde 3 kere zıpla 5 kere etrafında dön girersin
    Girme yöntemi diye birşey yok..Hepsi hikaye.Sadece şans eseri.Ama belki şansı yükselten yöntemler wardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DréaminLife -- 3 Mayıs 2007; 12:08:56 >
  • bunun çalışma mantığını açıklayabilirm,isin
    çalışan tek bir girme taktiği var işleyiş mantığı açık olan 2 bilgisayar yan yana açılır aynı serverde bir kullanıcı image kodu çıkarttırır diğer bilgisayardakide image kodu çıkartınca ilk bilgisayardaki comfir e basar ve yüzde yüz oyunda çünkü image kodu geldiğinde server de rahatlama olur boşluk açılır bu boşluğun sebebide oyunda ki başka bir kullanıcının dc olmasıdır
  • ya saat gecenin 3,5 u tg çıktı tam kesecem bi baktım check oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.