Şimdi Ara

Oyuna Giremiyorum-Kullanıcı ONay Talebi !! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok sinirlerim bozuk dünden bu yana 24 saat oldu hala girmedi ondan oncede 15 saat sıraya koymustum.Beklemeye devam edeyimmi yoksa napayım? clientte sorunmu var? Yardımlarınızı bekliyorum

Edit:Sonunda nedenini çözdum kullanıcı onay talebi yazıyor nasıl çözücem bunu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 9 Mayıs 2010; 11:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Ya dün 15 saat sırada bekledim silk aldım pre açıcam girmedi.. bu gun 4 saatir bekliyorum hala girmedi

Sizce cliente bi sorun falanmı var yoksa kahrolsun gbotlarmı

bende 11 saatlik bir bekleyişin sonunda girebildim

su anda ongda 1 slotta yaklaşık 4 pt wiz var diger slotta 5 pt kokorular işgal durumunda sadece bu gördüklerim 250 kişi vardır yani. serverların %60 ı gbot zaten...
  • Bekliyecez o zaman napalım ...
  • Kafayı yiyecem 10 saat oldu tam hala girmedi
  • 15 SAATTEN FAZLA OLDU OYUNDA Bİ SORUNMU VAR YOKSA BU KADAR BEKLEMEK NORMALMİ ? KAFAYI YİYECEM YARDIM LÜTFEN !
  • Hangi server eğer gece bırakırsan denemeye büyük olasılıkla alır artık cok zorlastı oyuna girmek premium sart.
  • mercury silk aldım zaten girse açıcam çok sinirleim bozuldu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimsenin fikri yokmu
  • Oyunda birsey var sanırım ya grmio oyuna bide serv Athens bnmki artık kullanıcı onay talebi yerine bence Pre almadan giremezsınız yazıp oyundan atısın bizi:S
  • Kullanıcı onay talebi diyor bendede nasıl çözucem bunu ? silk aldım pre açıcam giremıyorum nasıl iş bu !!
  • 2 dk geç geldim diye eve premium a yetişemedim 3 gün sonunda girdi ve pre yi bastım
  • Nasıl düzelticem bunu biliyormusun ? kullanıcı onay talebi ??
  • türkçe yapmışsın ingilizce yaparsan eskisi gibi olacaktır.
  • Bende zaten ingilizce millet anlasın diye öyle yaptım
  • oyuna denerken exit tuşuna bas eğer cancel veya confirm butonu geliyorsa sorun yok cancel de devam etsin ama gelmiyorsa öyle donmuşsa çık baştan gir
  • Ya onları biliyorum zaten ama girmeyi denemiyor ben 26 saat bekledim girsin diye girmedi .. sürekli bu yazı çıkıyor
  • quote:

Ya onları biliyorum zaten ama girmeyi denemiyor ben 26 saat bekledim girsin diye girmedi .. sürekli bu yazı çıkıyor

Boşver deli olmana değmez salı gününü bekle resden sonra girer açarsın preni git dolaş pazar günü.
  • Ya koca forumda hiç kimsemi bilmiyor çıldırmak üzereyim !
  • quote:

Ya koca forumda hiç kimsemi bilmiyor çıldırmak üzereyim !

İlk önce sorduğun şeyi güzelce anlat sonra eğer birisi çıkmazsa sonra bu lafı de.

Eğer sorunun 15 saattir girememekse normal ben 3 gün sonra girdim oyuna.
  • Sorum düzgün zaten.bu normal birşeymi onu soruyorum.. böyle kaldıgı zaman aynı zamanda deniyormu onu merak ediyorum 3 günde giriyorsa eyvallah.. ama bu normal değil en en fazla 24 saat içinde giriyordu 1 hafta öncesine kadar.. bu bir bug diyorlar çözüm vs varmı diye soruyorum nasıl düzelticeğimi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.