Şimdi Ara

Oyuna dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler beni bilen bilir bir zamanlar az dirsek çürütmedik buralarda. 3 yıl sonra oyuna geri dönmeye karar verdim.Şimdilik pasif olarak pazar yapmayı düşünüyorum.Sonradan eski ekibi toplamayı deneyeceğim.Sizce en uygun server hangisi bunun için?

• Hocam euko serverları geldi uskoya onlara gir rosetta birinin adı diğerini hatırlamıyorum daha dün birleştiler
  • Knight öldü ya hiç başlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catas N

Knight öldü ya hiç başlama

Universitede cepte para bulunmadigi zamanlarda bi ugras gerekiyo onun disinda da pazarda durur sikinti olmaz diye dusunuyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Universitede cepte para bulunmadigi zamanlarda bi ugras gerekiyo onun disinda da pazarda durur sikinti olmaz diye dusunuyorum hocam

LOL oyna :) Şu sıralar o populer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

LOL oyna :) Şu sıralar o populer

Yaklasik 2.5 yildir LoL oynuyordum zaten fakat o da baymaya basladi hic bi oyun bi USKO degil maalesef:)

• malesef ko bitmiş durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    80 saate oyuna girememek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Knight hakkında söyleyebileceğim, tüm itemlerin fiyatlarını minimuma çektiler, gb fiyatları normal sınırlarda. Eskiden +7 set bir ezik hesabı 4-5 gb ye dizerken şimdi 1 gbye çok rahat diziyosunuz. Iron belt pazarda, çoğu uniq item +8 pazarda, iron neck 7-8 gb falan (Resurrect hakkında konuşuyorum). Oyuna garip garip itemler getirdiler. Aslında tam şuan oyundan para kazanma devri. Para kazanmak için birebir denilebilir. Zevk almaya gelirseniz eğer +10 itemlere karşı playerlığımı kullanıp bişeyler yaparım diyosanız, bi 100 gbye çok rahat +9 set +3 takı set dizebilirsiniz. Playerlık konuşur:)
  • ''KO Bitti'' diyenleri anlayamıyorum.
    Evet 2004-2008'de müthiş bir dönem geçirdi, milyon dolar para kaldırdı özellik K2.

O en iyi günlerinde değil şu an evet, ama yine çok fazla oyuncu var, çok aktivite var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.Varg

''KO Bitti'' diyenleri anlayamıyorum.
    Evet 2004-2008'de müthiş bir dönem geçirdi, milyon dolar para kaldırdı özellik K2.

O en iyi günlerinde değil şu an evet, ama yine çok fazla oyuncu var, çok aktivite var.

Hocam epesusta 2007 den kalma çarlarım var ne andream nede basede kimse yok ayrıca kasanda pek yok sadece ticaret var yada epesusa özel bir durum bende başlamak istiyorum ama oynanacak yanı kalmamış malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

quote:

Orijinalden alıntı: E.Varg

''KO Bitti'' diyenleri anlayamıyorum.

Hocam epesusta 2007 den kalma çarlarım var ne andream nede basede kimse yok ayrıca kasanda pek yok sadece ticaret var yada epesusa özel bir durum bende başlamak istiyorum ama oynanacak yanı kalmamış malesef

Evet ardreamı npt için kullanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: NaturalDevil

E.Varg saçmalamış aldırış etmeyin oyun moktu iyice mokladı.

Tartışmaya girme, forumda üyelere sataşma lütfen.

''Herkes gitsin oynasın, harika şu an denemedik.''
    Yaşınızdan mı, eğitimsizliğinizden mi anlayamıyorum.

Bir insan okuduğunu anlayamıyorsa, artık tedavisi yoktur.
    13 tane mesaj yazmışsın forumda, çoğu sarkıntılık ve sataşma.

Mesajların hakkında işlem başlatıyorum ve seni engelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Varg -- 18 Ekim 2013; 14:55:25 >
  • uzun süredir girmedim bende kosp vs ne durumda acaba_?
  • Pazar kuramıyorsun pazar kurmak ve trade atmak için sms doğrulaması istiyor, sms doğrulaması içinde 5 npoint istiyor onu da parayla satın alacakmışız falan filan, hiç başlama yani ben dün başladım bugün töbe ettim oyunu sildim.

Bu ara eski knightcılardanım bi daha başlıyayım dedim oyundan soğuttular.
  • 2,500 liralık charımı geçen sene soydurdum , ama yine başlamak istiyorum ,1000 lira falan ayırabilirsem başlayacağım ,şu oyunu 10 senedir oynuyorum bu kadar sağlam pvp sistemi olan başka bir oyun olmadığı için bırakmadım.
  • Başlayın arkadaşlar knigtyy iyiye gidiy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.