Şimdi Ara

OYUN YÜKLEYEMİYORUM ''an error occurred while trying to copy a file''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimi yenilediğim günden itibaren bilgisayara hiç bir oyunu yükleyemedim her yüklemeye çalıştığım oyunda ''an error occurred while trying to copy a file'' veya buna benzer hatalar alıyorum eski sistemimde kurduğum oyunları şuan kuramıyorum hep bu tür hatalar alıyorum nedeni ne olabilir YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda289 -- 18 Kasım 2013; 21:04:16 >

• Hddde sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hd tune ile tarattım sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda289 -- 18 Kasım 2013; 22:01:40 >
  • yardım edicek yokmu ?
  • ramlere bak
  • directx i güncellemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda289

Arkadaşlar sistemimi yenilediğim günden itibaren bilgisayara hiç bir oyunu yükleyemedim her yüklemeye çalıştığım oyunda ''an error occurred while trying to copy a file'' veya buna benzer hatalar alıyorum eski sistemimde kurduğum oyunları şuan kuramıyorum hep bu tür hatalar alıyorum nedeni ne olabilir YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!

bad sector taraması yaptınmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar sistemimi yenilediğim günden itibaren bilgisayara hiç bir oyunu yükleyemedim her yüklemeye çalıştığım oyunda ''an error occurred while trying to copy a file'' veya buna benzer hatalar alıyorum eski sistemimde kurduğum oyunları şuan kuramıyorum hep bu tür hatalar alıyorum nedeni ne olabilir YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!

Diskte kotayı açmış olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

evet yaptım bi sorun çıkmadı
  • Hocam bende aynı sorunla karşılaşıyordum.

Sıkıntı zorrentin oyun dosyalarını bozuk indirmesinden kaynaklanıyormuş.

Düzeltmenin çaresi yokmu derseniz ben bulamayıp format attiydim sonra düzeldi ve aynı hatayı almadım.Ama hata sebebi eksik dosya içeriğinden kaynaklı.(özellikle winzip veya winrar kullanıyorsanız)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

evet yaptım bi sorun çıkmadı

windows installermi hata veriyor?

• Yardım eden arkadaşlara çok teşşekkür ederim sorun çözüldü 4 adet 1 gb lik ramlerden 2 sini çıkardım ve öyle yüklemeye çalıştım oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.