Şimdi Ara

oyun ve film için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar öncelikle limitim 1000 tl civarında.Monitörsüz bir sistem istiyorum.Pc yi full hd bir 106 ekran lcd ye bağlıcam.Öncelikle film ve beğendiğim oyunları oynayabileceğim bir sistem istiyorum.filmler 720p ve 1080p olduğu için laptopta olmuyor.OErdem arkadaşımızın tavsiye ettiği sistem bu istediklerimi karşlarmı acaba .

1023 tl fiyatı.

Phenom II X4 925 .......... İşlemci .......... Core 2 Duo E7500
    GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H .......... Anakart .......... DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS
    SAPPHIRE ATI HD4830 1GB DDR3 .......... Ekran Kartı .......... SAPPHIRE ATI HD4830 1GB DDR3
    TEAM Team Elite DDR3 1333MHZ(2*2GB) .......... Bellek .......... 2*KINGSTON 2GB DDR2 800MHz(2*2GB)
    SAMSUNG HD502HJ Spinpoint F3 500GB .......... Sabit Disk .......... SAMSUNG HD502HJ Spinpoint F3 500GB
    AKASA Akasa ZEN 450W .......... Kasa .......... AKASA Akasa ZEN 450W

Tavsiyem: AMD

bu olmazsa nasıl bir sistem olur.yardım ederseniz sevinirim.

• 100 tl daha koy üstüne amd 6 çekirdekli işlemci al ayrıca ana kartınıda usb 3.0 ve sata 3.0 destekli olan bir ana kartla değiştir aynı şekilde hdd nide sata 3 al
  • önerim ekran kartını en az HD5770 almanız. bütçeniz yoksa işlemciyi athlon II x4 630 yapabilirsiniz. HD4830 alınmaz bu saatten sonra oyunlar için
  • bana sistemi ayrıntılı yazarsanız sevinirim.ekran kartında yada an kartında hdmı girisi olması şart birde.naıl bir sistem olduğunu ekran kartı anakart işlemci modelini yazarsanız sevinirim.
  • aSUS M4A77TD PRO/U3S6 AMD AM3+ DDR3 1800MHZ (O/C) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 171 tl
    SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 40 tl
    2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram x2 170 tl
    ASGARD-II PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA 134 tl
    HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı 271 tl
    3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 182 tl
    Phenom II X6 1055T Black Edition 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci 351 tl

toplam : 1319 tl vatandan x6 taksit

eğer bütçeni aştıysa söle işlemci anakart , ram den kısarak bi 200 tl ucuz bi sistem yazabilirim ama bütçe yetiosa bunu al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 25 Nisan 2010; 19:26:34 >
  • ASGARD-II PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA bu yazdığınız kasa boşmu yani güç kaynağımı deniyor powerı mı deniyor.yani bu yazdıklarınızdan baska birşey lazım deil deilmi.birde ekran kartı ve işlemci vatanda yok stoklarında yok yani.biraz daha düsüklerinden alsammı yoksa beklesemmi.birde bu parçaları aldığımda bilgisayarcıyamı toplatıcam acaba yoksa toplayıpta gönderirlermi bilgin varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmet
    ASGARD-II PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA bu yazdığınız kasa boşmu yani güç kaynağımı deniyor powerı mı deniyor.yani bu yazdıklarınızdan baska birşey lazım deil deilmi.birde ekran kartı ve işlemci vatanda yok stoklarında yok yani.biraz daha düsüklerinden alsammı yoksa beklesemmi.birde bu parçaları aldığımda bilgisayarcıyamı toplatıcam acaba yoksa toplayıpta gönderirlermi bilgin varmı.

Yazdıklarınızdan en ufak bir şey anlamadım,lütfen anlaşılır bir dilde mümkünse TÜRKÇE olarak yazın zira Türkçe'de "deil" diye bir kelime yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 25 Nisan 2010; 21:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güç kaynağı var baska bir şey gerekmiyor toplayıp yollamazlar ancak dükkandan alırsan toplayıp veriyolar.
  • Arkadaşım demek istiyorum ki bu kasanın içine güç kaynağı dahil mi?Dahil değilse ayrı olarak bir güç kaynağı almam gereklimi?Ayrıca vatan bilgisayar bu parçaları toplamadanmı gönderiyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

güç kaynağı var baska bir şey gerekmiyor toplayıp yollamazlar ancak dükkandan alırsan toplayıp veriyolar.

Teşekkür ederim arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.