Bildirim
Oyun Türkçe Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tr serverinde oynarsan seslendirmeler ve oyun Türkçe.Diğer serverlerde İngilizce veya farklı dil seçenekleri var servere göre değişen.Ama Tr'de oynamanı tavsiye etmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: What's Up Man
Tr serverinde oynarsan seslendirmeler ve oyun Türkçe.Diğer serverlerde İngilizce veya farklı dil seçenekleri var servere göre değişen.Ama Tr'de oynamanı tavsiye etmem.
yeni başlayacağım hocam. nerede başlayayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
quote:
Tr serverinde oynarsan seslendirmeler ve oyun Türkçe.Diğer serverlerde İngilizce veya farklı dil seçenekleri var servere göre değişen.Ama Tr'de oynamanı tavsiye etmem.
yeni başlayacağım hocam. nerede başlayayım
İtemlere Türkçe siteden bakabilirsin ne işe yaradıklarını anlamak için.Biraz da İnglizcen varsa ki büyük ihtimalle var Mentalist izliyorsun bence West veya East'de başla.Türk serverin'de çocuklarla oynarsın,hele yaz tatilini düşünemiyorum
-
Bu google niye var ? Ne garip milletiz arkadas google a yazsa 5 sn de ogrenecegi cevabi buraya konu acip bekliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
İtemlere Türkçe siteden bakabilirsin ne işe yaradıklarını anlamak için.Biraz da İnglizcen varsa ki büyük ihtimalle var Mentalist izliyorsun bence West veya East'de başla.Türk serverin'de çocuklarla oynarsın,hele yaz tatilini düşünemiyorum
Westte başla nickini pm ile yolla bana bizde arkadaşlar ile sıfırdan başladık westte
-
Türkçe ama değişik dil seçenekleri mevcut. -
dil ayarlayabiliyorsun zaten araştıırırsan bulabilirsin. -
quote:
quote:
quote:
tamam teşekkürler
-
tr de başla kardeşim westtekiler ırkçı hep ana bacı sövüyolar tr git sen orda daha çok tecrübe kazanırsın zaten ilk tr serverı vardı sonra westi açtılar -
Kore diline kadar istediğini seçip oynayabiliyorsun istediğin serverda. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Kore diline kadar istediğini seçip oynayabiliyorsun istediğin serverda.
evet görmüştüm fakat sıkıntı olur mu acaba -
quote:
quote:
evet görmüştüm fakat sıkıntı olur mu acaba
Hayır, olmuyor. -
quote:
quote:
quote:
evet görmüştüm fakat sıkıntı olur mu acaba
Hayır, olmuyor.
sorun yok o zaman. teşekkürler -
oyun mu türkçe,
türkçe mi oyun?
başlık-içerik saçmalatmaca. -
quote:
Orijinalden alıntı: _LegendmJ_
Bu google niye var ? Ne garip milletiz arkadas google a yazsa 5 sn de ogrenecegi cevabi buraya konu acip bekliyor.
Bu forumlar niye var? Bilgi paylaşımı olmasın, açılan konuları trolleyelim diye mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X