Şimdi Ara

OYUN SORUNU GİR >>>>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nvidia GT520M ekran kartım var ve çoğu yeni oyunda kasma yapıyor bu arada pc'm laptop.E herkes gibi bende fifa 12 ve bf3 alıp oynamak istiyorum acaba kasarmı ? yada ekran kartımda sorunmu var ? fifa 11'De biraz kasıyor ve CoD BO 'da düşük orta ayardada biraz kasıyor.Dediğim gibi ekran kartında sorunmu var ? özellikle fifa 12 ve bf3 oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolch -- 1 Ekim 2011; 20:42:32 >

• Ekran Kartını güncellemeyi dene.
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
  • driver demeyi unuttum sanırsam
  • pes rahat oynarsın fakat b3 konusunda umutlanma derim :)
  • ekran kartım güncel , ama neden diyorum ? neden kasma donma yapıyor anlamıyorum.Aldığım yerdeki adam (vatancomp.) crysis 2 bile rahat oynatır dedi fakat crysis 1 de yüksek ayarda bile kasıyor. Zaten bu sene bomba oyunlar geliyor ( AC:Revelations , BF3 ,CODMW3 , Fifa 12 ) falan :) buna bir çözüm varmı acaba ?
  • Hocam FiFa'da kasmadan oynamak için bir kaç ayar yapman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, yaparsan yüksekde oynarsın diye tahmin ediyorum.
    Black Ops'dada patchleri kurman lazım kasmaması için.Patchlerden sonra en yüksek de oynarsın.
    Crysis'de en yüksekde oynamaya çalışıyorsan kasması gayet normal, crysis 2'yide oynarsın ancak hangi ayarda olur onu bilemem.(Büyük ihtimal düşükde)
    Fifa 12 oynarsın sorun olmaz ancak Battlefield 3 çok zor.
  • Ortada sorun filan yok gt serisikartlar orta -düşük düzeyde oynatırlar yüksek ayarlarda oynamak istersen gtx serisinden al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Hocam FiFa'da kasmadan oynamak için bir kaç ayar yapman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, yaparsan yüksekde oynarsın diye tahmin ediyorum.
    Black Ops'dada patchleri kurman lazım kasmaması için.Patchlerden sonra en yüksek de oynarsın.
    Crysis'de en yüksekde oynamaya çalışıyorsan kasması gayet normal, crysis 2'yide oynarsın ancak hangi ayarda olur onu bilemem.(Büyük ihtimal düşükde)

HOCAM Bu patchleri nerden bulabilirim ? Ayrıca oyunları orjinal alamayacağım malum lise öğrencisi bütçesi Özellikle Fifa 12 , Cod Bo ve BF3

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolch

quote:

Hocam FiFa'da kasmadan oynamak için bir kaç ayar yapman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, yaparsan yüksekde oynarsın diye tahmin ediyorum.

HOCAM Bu patchleri nerden bulabilirim ? Ayrıca oyunları orjinal alamayacağım malum lise öğrencisi bütçesi Özellikle Fifa 12 , Cod Bo ve BF3

Valla bu konuda yardımcı olamayacağım kusura bakma kurallar böyle
    Ancak google amca herşeyi bilir ona bir danış deyip kaçıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dolch

quote:

Valla bu konuda yardımcı olamayacağım kusura bakma kurallar böyle
    Ancak google amca herşeyi bilir ona bir danış deyip kaçıyorum

bari şunu söyle : bu patclerin bir adı yokmu ? kasan oyun patchimi dicem google amcaya ? düzgün bir sonuç çıkmıyor zaten adı ne bunun ?

• ısınmadanda oluyorsa başka çözüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.