Şimdi Ara

oyun sırasında pc reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar pcde sıcaklık sorunu yok zaten sıcaklıkta reset atmaz herhalde makina oyunun ortalarında yada sonlarına doğru bilgisayar resetleniyor.bilgisayarı toplayalı 2-2,5 ay oldu acaba sorunu nasıl çözerim ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Valla senin durumun biraz daha değişik ama benimki de kapatıyor kendini ama oyunda değil
    Pcyi açıyorum kendini 2 kere kapatmasını bekliyorum daha sınra oyuna giriyorum
    Sanırım işlemci fanında sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windowsun lisans süresi bitmiş olabilir sağ altta windows ile ilgili birşey yazıyormu ?
  • pc kapanirken herhangi bir hata aliyor musun ? yeni bir pc ise donanim uyusmazligida olabilir,baska birsey de olabilir. sistemini yazar misin ?
    Ayrici windows klosoru icinde minidmp diye bir klosor olucak orda dosya var ise onlari upload edip konuya editler misin.

Edit: ayni sey ikinci arkadas icin de gecerli,ayrica faninda sorun olsa oyun da oynayamazsin,bence fanin da bi problem yok,senin de baska sorunun var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 20 Aralık 2013; 9:52:30 >
  • aynı sorun bendede oluyordu oyunun ortasında pc reset atıyodu sonra gösterdim ekran kartı acayip ısınıyomuş fan çalısmasına ragmen sonra ekran kartı aldım yeni yine calısmadı sonra bi daha gösterdm bu sefer soketi yanmıs dediler bende gittim yeni pc aldım
  • pc yeni kardeşim yolla gitsin garantiye
  • Minidmp yi bulamadım sistemi arkadaşlarımın yardımıyla topladığım için sınırlı bilgimle ve faturada yazanlarla saymaya çalışayım: HD7850 2GB 256 Bit ekran kartı- FX X8 8350 AM3+4GHz 32 nm işlemci- M5A99FX PRO R2.0 AMD DDR3 2133MHz(OC) SATA 3.0 ASUS ANAKART .Sanırım önemli olan 3 bileşeni yazabildim ayrıca sistemi topladığımızda arkadaşımdan windows 7 alıp yükledim sonra cracklerini bulup indirdik falan ama konuyla belki alakası vardır hemen hemen her bilgisayarı kapattığımda kapanırken güncelleştirme yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı ayarlarından fps sınırlaması koy 60 a sınırla fps yi bakalım tekrar reset atacak mı
  • harici fan kullan.
  • sistemin stabol degil yani seni donanima gonderiyoruz. hafe bakem

• Ne diyorsunuz dostlar ne yapmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.