Bildirim
Oyun Seslerini degistirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kimse niye takmadı ya -
Gecirilir mobil olmasam koyardim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
launcheri kapat ve C/ProgramFiles/Riot Games/League of Legens/RADS/system/ klasörüne gir. içinde locale diye bir dosya olucak onu not defterinde aç içindeki "locale = tr_tr" yi "locale = en_gb" olarak değiştir ve launcheri baştan aç. mission completed
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant1d0te -- 1 Ocak 2013; 7:21:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ant1d0te
launcheri kapat ve C/ProgramFiles/Riot Games/League of Legens/RADS/system/ klasörüne gir. içinde locale diye bir dosya olucak onu not defterinde aç içindeki "locale = tr_tr" yi "locale = en_gb" olarak değiştir ve launcheri baştan aç. mission completed
edit: imla
Bunu yaparsak eşyaların açıklamaları da ingilizce olucak mı? -
evet -
oyun tamamen ingilizce oluyor.. bir tek anasayfadaki haberler vs. türkçe kalıyor. ben böyle kullanıyorum -
şuan oyundayım oyun sonu deneyecegim teşekkürler :))
edit:
evet denedim ve oldu çok teşekkür ederim :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 5 Ocak 2013; 17:08:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X