Şimdi Ara

OYUN PERFORMANSI NASIL OLUR???????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda özelliklerini belirrtiğim laptopu aldım.

i3-350m işlemci
    4gb ram
    ati hd 5730 ekran kartı (1gb)
    16" hd led ekran

sizce oyun açısından nasıl bir tercih? oyunlarda sıkıntı çekermiyim.

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• Çekmezsin ama labtopda oyun oynanmaz düşüncesindeyim. İşlemciden dolayı. Birde çok rahat olmuyor. Keske onun yerine Masaüstü alsaydın özellikleri çok daha iyi olurdu...
  • iş dolayısıyla laptop almak zorunda kaldım ama oyunda oynamak istiyorum tabiki
    umarım bütün oyunları oynayabilirim
  • ülkemizdeki bilgisayarcılar tüketicileri bu şekilde kazıklamaya devam ettiği sürece insanlarımızda sorularına bu şekilde cevap aramaya devam edecektir.

arkadaşım ekran kartını tanıtırken neden sadece ram miktarını yazıp bırakıyorsun. önemli olan işlem hızı, directx desteği, shader model desteği. ram en son iş.

:D :D
  • O laptopın özellikleri tam bilmiyorum neye karşılık gelir ama şöyle bir örnek vereyim. benim eski laptopım Core 2 Duo T7500 2.2Ghz 800Mhz işlemci, Ati HD2600 512Mb ekran kartı ve 4Gb DDR2 800Mhz ram ile CoD Modern Warfare 2 yi, Colin Mcrae Dirt 2 yi, Dragon Age`i Mass Effect`i Batman Arkham Asslyum`u vs. full oynatıyordu. Seninkinin daha iyi olması lazım sanırım...
  • benim profilde yazılı olan sisteme bakabilirsin. Şu an hiç bir oyunda takılma yaşamadım. Benimki de laptop öyle iş seyahati felan için de degil tamamen zevklerim dogrultusunda aldım ve gerçekten iyi. Oyunlarda da kasma sorunu yok. Pek ısındıgını da görmedim mesela pc 7 den beri açık saat 3 oldu yeni çıktım oyundan.
  • O değilde foruma girerken ciddi ciddi ''asdfghzxcvbn'' yazıyormusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazması çok basit klavyede yanyana harfler:)
  • Kaç para verdin o pcye, yaklaşık 1500tl vermişsindir diye düşünüyorum.
    500'e bi netbook alsaydın, kalanıylada bi masaüstü toplatsaydın çok daha mutlu olurdun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimtr

ülkemizdeki bilgisayarcılar tüketicileri bu şekilde kazıklamaya devam ettiği sürece insanlarımızda sorularına bu şekilde cevap aramaya devam edecektir.

arkadaşım ekran kartını tanıtırken neden sadece ram miktarını yazıp bırakıyorsun. önemli olan işlem hızı, directx desteği, shader model desteği. ram en son iş.

:D :D

ati radeon hd 5730 dediğin zaman zaten bu kartın işlem hızı, directx desteği, shader model desteği zaten bellidir. kazıklamayla ilgisi ne anlamadım.
  • arkadaşlar laptopa bikaç oyun yükledim prototype resident evil 5, batman gibi son oyunları herşey full detailde çok rahat ısınma bile olmadan oynayabildim.

fiyatına gelince 1700 liraya aldım 2 ay önce.
  • At çöpe; dalga geçiyor galiba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.