Şimdi Ara

Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL

Asus strix 970 4 gb ekran kartı
    16 gb ram
    Ryzen 5 3600 3.60 ghz
    Asus tuf gaming b450m pro II
    750 w power

Çok ısınıyor diye bana öyle geliyor da olabilir 3 extra fan üste bagladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kasa içinin resmini atsana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 18 Haziran 2021; 22:30:16 >
  • hllkntrc kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL

• Hava akışı, öndeki fanlardan içeri, diğerlerinden dışarı doğru değil mi ? Üsttekilerden birini arka alt tarafa tak bence, hızlı hava akışı için gerekirse kasa sacı bile kesilebilir.

Bir de ekran kartı sürücüsü güncel mi ?

• Şu parçaları çıkar ki sirkülasyon daha hızlı olsun, alt taraftan daha fazla hava çıkışı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 18 Haziran 2021; 23:50:29 >
    Evet üstekilerden 1 tanesi içeri 2 tanesi dışarı üflüyor ama degerler normal mi degil mi oyunda aktifken ekran kartının sesi ürkütüyor anlayan varsa özelden 1 2 soru daha sormak isterim

• konyalı lolcü kullanıcısına yanıt

Kasa soğutmasında ideal şudur, üsttekilerden biri içeri biri dışarı olmaz.

80 derece kartını öldürmez ama yüksek bir sıcaklık, düşürebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 19 Haziran 2021; 1:35:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamamdır hocam üsteki 3 tanesinide aynı yöne çevireyim o zaman Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL ben bugün bir de ekran kartı sıcaktan egilir diye altına bu şekilde destek yaptım bunu altına koyuyorum fan hızı artıyor çekiyorum yavaşlıyor sebebi ne olabilir

Arttığına emin misin ?

Evet oyuna alta alıyorum masa üstüne gelince 4 5 saniye sonra normale dönüyor ama o aparatı çıkarttıgımda sabit arada bir anca o hıza çıkıyor

• Çıkar öyleyse. Bir de kasanın camını açıp dene bence.

Hızlanması normal degil demi oyun oynarken en kötü aparatı küçültürğm tam durdugu şekle ayarlarım

Çok az bir miktar akışı kesiyordur, yanlamasına durabilir.

İnternette vidyoda destek yapın diyodu destek yaptım o zaman fazla dikleştirmişim az bişey egeri duracak o zaman doğru değil mi 😂

• Bence gerek yok ama madem destek koymuşşun faydası olacaktır.

Kartı 2-3mm kaldırsın yeter, V şeklinde iki katlayıp, hava akışına göre yerleştir, oyun oynamazken kaç derece

Şimdi işteyim boştayken derecesini çekmedim daha doğrusu nerden bakıldıgını bulamadım 😂 eve gidince araştırıp ögrenip atıyım sabah tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim

• Kasandaki tamperli cam mı? Eğer öyleyse cam diğer akrilik plastik malzemelere göre sıcağı fazla tutar. Normal kasaya göre kasanın içindeki sıcaklığı arttırır. Bu sebeple tamperli cam fiyaskosundan nefret ediyorum nasıl piyasaya girdi bu modeller aklım almıyor doğrusu..

Tamperli cam değilse kartının macununu değiştir, thermal pad falan uygula ısıyı düşürürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam tamperli cam var hem cama dokununca ısıyı hissediyorum 15 sn sonra buz gibi oldugunu da hissediyorum bu camdan kaynaklı mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.