< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyun oynarken ki degerlerim normal mi ACİL

-
-
Kasa içinin resmini atsana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 18 Haziran 2021; 22:30:16 > -
-
Hava akışı, öndeki fanlardan içeri, diğerlerinden dışarı doğru değil mi ? Üsttekilerden birini arka alt tarafa tak bence, hızlı hava akışı için gerekirse kasa sacı bile kesilebilir.
Bir de ekran kartı sürücüsü güncel mi ?
-
Şu parçaları çıkar ki sirkülasyon daha hızlı olsun, alt taraftan daha fazla hava çıkışı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 18 Haziran 2021; 23:50:29 > -
Evet üstekilerden 1 tanesi içeri 2 tanesi dışarı üflüyor ama degerler normal mi degil mi oyunda aktifken ekran kartının sesi ürkütüyor anlayan varsa özelden 1 2 soru daha sormak isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasa soğutmasında ideal şudur, üsttekilerden biri içeri biri dışarı olmaz.
80 derece kartını öldürmez ama yüksek bir sıcaklık, düşürebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllkntrc -- 19 Haziran 2021; 1:35:47 > -
-
Arttığına emin misin ?
-
Evet oyuna alta alıyorum masa üstüne gelince 4 5 saniye sonra normale dönüyor ama o aparatı çıkarttıgımda sabit arada bir anca o hıza çıkıyor
Çıkar öyleyse. Bir de kasanın camını açıp dene bence.
-
Hızlanması normal degil demi oyun oynarken en kötü aparatı küçültürğm tam durdugu şekle ayarlarım
Çok az bir miktar akışı kesiyordur, yanlamasına durabilir.
-
İnternette vidyoda destek yapın diyodu destek yaptım o zaman fazla dikleştirmişim az bişey egeri duracak o zaman doğru değil mi 😂
Bence gerek yok ama madem destek koymuşşun faydası olacaktır.
Kartı 2-3mm kaldırsın yeter, V şeklinde iki katlayıp, hava akışına göre yerleştir, oyun oynamazken kaç derece
-
Şimdi işteyim boştayken derecesini çekmedim daha doğrusu nerden bakıldıgını bulamadım 😂 eve gidince araştırıp ögrenip atıyım sabah tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim
Kasandaki tamperli cam mı? Eğer öyleyse cam diğer akrilik plastik malzemelere göre sıcağı fazla tutar. Normal kasaya göre kasanın içindeki sıcaklığı arttırır. Bu sebeple tamperli cam fiyaskosundan nefret ediyorum nasıl piyasaya girdi bu modeller aklım almıyor doğrusu..
Tamperli cam değilse kartının macununu değiştir, thermal pad falan uygula ısıyı düşürürsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam tamperli cam var hem cama dokununca ısıyı hissediyorum 15 sn sonra buz gibi oldugunu da hissediyorum bu camdan kaynaklı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- youtube kalite yok
- bios pili biterse ne olur
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- telefon çok ısınıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon neden kasar
- yalın internet nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X