Şimdi Ara

Oyun Oynarken Karanlık Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken ekran çok karanlık, bilhassa oda içinde geçen bölümlerde karanlıktan kimseyi göremiyorum. Monitörün parlaklığını artıyorum ama çok fazla etki etmiyor oyundan çıkınca da parlaklık rahatsız ediyor. Oyunun içinde parlaklık ayarlarıda sonda. Sistemimin özellikleri aşağıda. Şimdiden hepinize teşekkürler.

GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 Z68 LGA1155 DDR3-2133 Anakart
    G.SKILL RipjawsX (F3-12800CL9D-8GBXL) 8GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz CL9
    SAPPHIRE Radeon HD6950 Dirt3 Edition 2GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı 11188-05-20G
    SEASONIC (AK-SEA-SS-650HT) 650W 80 Plus 12cm Fanlı Güç Kaynağı
    INTEL Core i5-2500K 3.30 GHz LGA1155 İşlemci
    COOLER MASTER RC690-II (CM-RC-692-KWN3) Power Yok e-Sata USB Ses Pencereli Performans Kasa
    PHILIPS 221E2SB 21.5" 1920x1080 5ms Full HD Parlak Siyah LCD Monitör
    AKASA Venom (AK-CCX-4002HP) AMD Intel LGA775/1156/1366 İşlemci Soğutucu
    SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ) 3.5" 1TB SATA Dahili Disk

• oyun ayarlarından yapmayı dene grafik bölümünden renk ayarlarından yapmak yerinde olur. monitörün parlaklığını artırman fark ettirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

oyun ayarlarından yapmayı dene grafik bölümünden renk ayarlarından yapmak yerinde olur. monitörün parlaklığını artırman fark ettirmez.

Renk ayarlarından parlaklık en sonda, yinede çok karanlık:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: linoge

quote:

oyun ayarlarından yapmayı dene grafik bölümünden renk ayarlarından yapmak yerinde olur. monitörün parlaklığını artırman fark ettirmez.

hangi oyunda sadece bu oynadığın oyunda mı ? Diğer oyunlarda bu sorun var mı? Eğer hepsinde bu sorun varsa ekran kartı sürücüsünü baştan yüklemen faydalı olur kolay gelsin
  • Aynı gata benim bilgisayardada veriodu ancak şimdi vermiyor artık Grafik ayarlarını yaptınmı gelmiyor bida denemen lazım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lıghta

quote:

quote:

hangi oyunda sadece bu oynadığın oyunda mı ? Diğer oyunlarda bu sorun var mı? Eğer hepsinde bu sorun varsa ekran kartı sürücüsünü baştan yüklemen faydalı olur kolay gelsin

Evet şu an battlefield 3 oynuyorum ev içi mekanlarda çok karanlık dışarda rahatsız etmesede ev içi mekanlarda ayrıntıları göremiyorum, ne ayrıntısı adamları bile göremiyorum, vurulup ölüyorum hemen:) Bundan öncede medal of honourda vardı aynı sorun o oyunda gece dürbünü vardı sürekli onla geziyordum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dedeler94

Aynı gata benim bilgisayardada veriodu ancak şimdi vermiyor artık Grafik ayarlarını yaptınmı gelmiyor bida denemen lazım ..

Oyunda grafik ayarları yani parlaklık en sonda screen shot alıp atıyorum hemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen sürücüden kaynaklanan sorun ayar yapmayı dene olmazsa tekrar yükle sürücüyü yine olmadı diyelim başkalarının grafik ayarlarını al öyle dene diyeceğim de saçma olacak bence tekrar yükleyince düzelir düzelmezse saçma dediğim şeyi yapmaya çalış kolay gelsin :D
  • http://img148.imageshack.us/img148/7974/cccccfo.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/3109/zzzzzzy.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linoge -- 27 Ekim 2011; 23:32:38 >
  • quote:

muhtemelen sürücüden kaynaklanan sorun ayar yapmayı dene olmazsa tekrar yükle sürücüyü yine olmadı diyelim başkalarının grafik ayarlarını al öyle dene diyeceğim de saçma olacak bence tekrar yükleyince düzelir düzelmezse saçma dediğim şeyi yapmaya çalış kolay gelsin :D

Bundan önce ekran kartı için hep nvdia kullanıyordum. Laptopun ekran kartı 330M. 330 m diye aratıp indirip kuruyordum ama Atide direk 6900 serisi diye geçiyor. Direk 6950 diye görünmüyor. Acaba yanlışlık mı yapıyorum;)
  • quote:

quote:

muhtemelen sürücüden kaynaklanan sorun ayar yapmayı dene olmazsa tekrar yükle sürücüyü yine olmadı diyelim başkalarının grafik ayarlarını al öyle dene diyeceğim de saçma olacak bence tekrar yükleyince düzelir düzelmezse saçma dediğim şeyi yapmaya çalış kolay gelsin :D

Bundan önce ekran kartı için hep nvdia kullanıyordum. Laptopun ekran kartı 330M. 330 m diye aratıp indirip kuruyordum ama Atide direk 6900 serisi diye geçiyor. Direk 6950 diye görünmüyor. Acaba yanlışlık mı yapıyorum;)

yok 6900 serisi doğru onu indir
  • aynı sorun bendede var yardım lütfen
    birdaha ati alırsam ne olayımiekran kartım 6870
    ati ccc iyi anlayan yardım etsin,masaüstü görüntüsü çok güzel ama oyunlarda ne yaptıysam aydınlatamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.