Şimdi Ara

Oyun oynarken ekranın kapanıp gri olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, şubat ayında ekran kartı hariç olarak topladığım sistemde lol oynarken(sadece bunda test edebildim) yaklaşık 50 oyunda bir kasa hariç monitör kapanıyor ve reset atmadan gelmiyor. Ekran kartı eski sistemde takılıyken böyle bir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum. ısınmadan mı kaynaklı diye 10 dakika furmark testi yaptım kapanmadı. sorun sizce neyden kaynaklanıyor bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi?

sistem şu şekilde

i5 10400f

b460m pro

fsp hydro 500w

gtx 970

2x8 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 27 Mart 2021; 16:4:32 >

• Daha yüksek watt bir psu ile deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt

watt'tan dolayı mı diyorsunuz alırken 1660 superi beslediğini okumuştum. son çare olarak deneyebilirim bunu

-ısınmadan değil

-ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yükledim

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.