Şimdi Ara

Bilgisayarın donması çizgili ekran ve restart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken bilgisayarim donuyor ve ekran çizgili bir sekilde kalip arkadaki ses takiliyor restart atmadan düzelmiyor testlere tabi tuttum fakat sıkıntı yok macunu degistirdim 60 derecede yükte sorun nedir.
    Bilgisayarın donması çizgili ekran ve restart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı arızası gibi. gpu test yapın ve ısı değerlerine bakın daha iyi anlaşılır.
  • Furmark ile 2 saat teste tabi tuttum fakat herhangi bir sıkıntı gostermedi sicaklik 75 derecede temizligini de yaptim fakat sorun ortadan kalkmadi
  • mem test yapma imkanınız varsa ramleri de test edin ayrıca hard disk sentinel ile diske bakın ne durumda.
  • Ilginiz icin tesekkur ederim. Ilk aklima gelen ramleri denemek oldu yer degistirdim tektek denedim memteste tabii tuttum bir sıkıntı yok oyunda bu ekrani vermeye devam etti. Harddisk ve ssd taramasini yaptim sorun yok. Arkadasin monitoru taktik benimki 27 inch onunki 18 onda oyun oynadim 3 saat bir sey olmadi monitorden kaynaklabma ihtimali var mi yoksa ekran kartindan mi acaba bilemiyorum anakarttan yada powerdanda olabilir cok degisken var maalesef
  • evet çok değişken var, monitör yapmaz, ekran kartı yapar, ısınmadan dolayı yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.