Bildirim
OYUN OYNAMAK TELEFONA ZARAR VERİRMİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen telefonu şarj ettikçe telefonun bataryası çürür.
Her telefonda böyledir.
Gereksiz soruda tavan yapılmış konu oyun oynasan oynanmasanda telefonu her kullandığın ve şarj ettigin vakit pil Ömrü azalır
şarjı hızlı bitirir zararı odur sadece.yüzde 20 de şarja taktıktan sonra oynamaya devam edebilirsin.ben eski 4s imdede ip6 dada böyle yapardım
quote:
Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3
Gereksiz soruda tavan yapılmış konu oyun oynasan oynanmasanda telefonu her kullandığın ve şarj ettigin vakit pil Ömrü azalır
Öyleyse bir zaman sonra batarya değiştirmek gerekecek kaç tldir
Şarda iken telefonu kullanmak pile zarar verir.oyun oynamakta telefona zarar vermez kardeşim.rahat rahat oynuyabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarrior
şarjı hızlı bitirir zararı odur sadece.yüzde 20 de şarja taktıktan sonra oynamaya devam edebilirsin.ben eski 4s imdede ip6 dada böyle yapardım
Kardeşim asıl merak ettiğim vainglory ağır bir oyun.Fazla oynadığım için işlemciye rama bataryaya zarar verirmi diye merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
quote:
Kardeşim asıl merak ettiğim vainglory ağır bir oyun.Fazla oynadığım için işlemciye rama bataryaya zarar verirmi diye merak ediyorum
İşlemciye ve RAM'e zarar verecek olsa AppStore'da durmazdı o uygulama.Sorun çıkmaz bence ama bana kalırsa şarjdayken oynamayın.
Sarjda iken telefonla oyun oynamayin isinir pilin tek sevmedigi sey isinmaktir.
Oyun oynama hocam hiç hatta kamerada kullanma hepsi telefona zarar sadece arama yapıp, mesaj yaz bence
öyle şey olur mu yaa niye zarar versin.öyle bişey olsa store a koymazlardı oyunları.hiçbişey olmaz oynayabilirsiniz.
Yürüyen Ölü telefon ısınınca batarya ölür demişin ama yazın zaten hep sıcak oluyor telefonlar.ayrıca ben 2011 yılından beri 4s i şarja takıp gece oyun oynardım 2-3 saat.çok şükür cihaz hala sapasağlam bataryada problem yok.şu an ip6 kullanıyorum zaten ip6 da ısınma problemi yok o konuda rahatım.zaten apple ın kendi sitesinde şarja takıp kullanabilirsiniz diye yazıyor.lityum pilleri kullansanızda kullanmasınızda ömrü sabittir o süre bitince batarya ölür.ama tabiki aşırı ısınmada batarya daha çabuk bitiyor onu biliyorum
sen yaşadıkça kendine nasıl zarar veriyosan telefonda kullanıldıkça zarar görür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bende 5s kullanıcısıyım, iki hafta olmadı telefonu alalı. Sizce iki sene sonra falan batarya değiştirmek gerekir mi? Ben bu telefonu çok uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum da, bana herhangi bir konuda tavsiyeniz var mı?quote:
öyle şey olur mu yaa niye zarar versin.öyle bişey olsa store a koymazlardı oyunları.hiçbişey olmaz oynayabilirsiniz.
Yürüyen Ölü telefon ısınınca batarya ölür demişin ama yazın zaten hep sıcak oluyor telefonlar.ayrıca ben 2011 yılından beri 4s i şarja takıp gece oyun oynardım 2-3 saat.çok şükür cihaz hala sapasağlam bataryada problem yok.şu an ip6 kullanıyorum zaten ip6 da ısınma problemi yok o konuda rahatım.zaten apple ın kendi sitesinde şarja takıp kullanabilirsiniz diye yazıyor.lityum pilleri kullansanızda kullanmasınızda ömrü sabittir o süre bitince batarya ölür.ama tabiki aşırı ısınmada batarya daha çabuk bitiyor onu biliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yancy94
arkadaşlar bende 5s kullanıcısıyım, iki hafta olmadı telefonu alalı. Sizce iki sene sonra falan batarya değiştirmek gerekir mi? Ben bu telefonu çok uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum da, bana herhangi bir konuda tavsiyeniz var mı?
Hocam bu kadar takılmayın zaten 2 sene garantiniz var olası bir durumda Apple sizi yarı yolda bırakmaz -
Batarya ömrü kısalır işlemci yorulur
quote:
Orijinalden alıntı: Ostard
quote:
Orijinalden alıntı: Yancy94
arkadaşlar bende 5s kullanıcısıyım, iki hafta olmadı telefonu alalı. Sizce iki sene sonra falan batarya değiştirmek gerekir mi? Ben bu telefonu çok uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum da, bana herhangi bir konuda tavsiyeniz var mı?
Hocam bu kadar takılmayın zaten 2 sene garantiniz var olası bir durumda Apple sizi yarı yolda bırakmaz
Zaten Apple'a güvenerekten bu cihazı aldım. 5 sene kullanmayı istiyorum bu cihazı çünkü çok hoşuma gidiyor, en beğendiğim telefondur kendisi. Umarım batarya konusunda sıkıntı yaşarsam ilerde apple store'da sıfır bir tane bulabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 2 Ocak 2015; 17:51:36 >
-
quote:
İphone6da nasıl ısınma problemi yok ? Ramazanda zaman geçsin diye simcity yükledim, oyunu actiktan 5-10 dk sonra telefon alevleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 aylık konuyu hortlatmışınız tebrikler :)
simcity tarzı oyunlarda ısıncağını zannetmem zira sürekli oynuyorum ben.sadece gta ve amazing spider man oynarken biraz ısınıyor onlarda ağır oyunlar zaten her telefonda ısınır.
oynamamak lazım, çok zararlı, oynamayalım diye app store'da oyunlar.quote:
6 aylık konuyu hortlatmışınız tebrikler :)
simcity tarzı oyunlarda ısıncağını zannetmem zira sürekli oynuyorum ben.sadece gta ve amazing spider man oynarken biraz ısınıyor onlarda ağır oyunlar zaten her telefonda ısınır.
En Beğenilen Yanıtlar

Oyun oynama hocam hiç hatta kamerada kullanma hepsi telefona zarar sadece arama yapıp, mesaj yaz bence
|
Benzer içerikler
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- itunes destek
- junkman apk
- telefon konumu yanlış gösteriyor
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone uygulama gizleme
- pro max ne demek
- facetime windows
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- xiaomi 15 ultra vs iphone 16 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X