Şimdi Ara

OYUN OYNAMAK TELEFONA ZARAR VERİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
24.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 5 telefonum var vainglory oynuyorum

şarjı %100 mesela %20 olana kadar oynuyorum sonra şarja takıp tekrar oynuyorum

telefona zarar verirmi telefonun ömrü kısalırmı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen telefonu şarj ettikçe telefonun bataryası çürür.
    Her telefonda böyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz soruda tavan yapılmış konu oyun oynasan oynanmasanda telefonu her kullandığın ve şarj ettigin vakit pil Ömrü azalır

• şarjı hızlı bitirir zararı odur sadece.yüzde 20 de şarja taktıktan sonra oynamaya devam edebilirsin.ben eski 4s imdede ip6 dada böyle yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Gereksiz soruda tavan yapılmış konu oyun oynasan oynanmasanda telefonu her kullandığın ve şarj ettigin vakit pil Ömrü azalır

Öyleyse bir zaman sonra batarya değiştirmek gerekecek kaç tldir

• Şarda iken telefonu kullanmak pile zarar verir.oyun oynamakta telefona zarar vermez kardeşim.rahat rahat oynuyabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torrent hdd'ye zarar verir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

şarjı hızlı bitirir zararı odur sadece.yüzde 20 de şarja taktıktan sonra oynamaya devam edebilirsin.ben eski 4s imdede ip6 dada böyle yapardım

Kardeşim asıl merak ettiğim vainglory ağır bir oyun.Fazla oynadığım için işlemciye rama bataryaya zarar verirmi diye merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

quote:

şarjı hızlı bitirir zararı odur sadece.yüzde 20 de şarja taktıktan sonra oynamaya devam edebilirsin.ben eski 4s imdede ip6 dada böyle yapardım

Kardeşim asıl merak ettiğim vainglory ağır bir oyun.Fazla oynadığım için işlemciye rama bataryaya zarar verirmi diye merak ediyorum

İşlemciye ve RAM'e zarar verecek olsa AppStore'da durmazdı o uygulama.Sorun çıkmaz bence ama bana kalırsa şarjdayken oynamayın.

• Sarjda iken telefonla oyun oynamayin isinir pilin tek sevmedigi sey isinmaktir.

• Oyun oynama hocam hiç hatta kamerada kullanma hepsi telefona zarar sadece arama yapıp, mesaj yaz bence

• öyle şey olur mu yaa niye zarar versin.öyle bişey olsa store a koymazlardı oyunları.hiçbişey olmaz oynayabilirsiniz.

Yürüyen Ölü telefon ısınınca batarya ölür demişin ama yazın zaten hep sıcak oluyor telefonlar.ayrıca ben 2011 yılından beri 4s i şarja takıp gece oyun oynardım 2-3 saat.çok şükür cihaz hala sapasağlam bataryada problem yok.şu an ip6 kullanıyorum zaten ip6 da ısınma problemi yok o konuda rahatım.zaten apple ın kendi sitesinde şarja takıp kullanabilirsiniz diye yazıyor.lityum pilleri kullansanızda kullanmasınızda ömrü sabittir o süre bitince batarya ölür.ama tabiki aşırı ısınmada batarya daha çabuk bitiyor onu biliyorum

• sen yaşadıkça kendine nasıl zarar veriyosan telefonda kullanıldıkça zarar görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öyle şey olur mu yaa niye zarar versin.öyle bişey olsa store a koymazlardı oyunları.hiçbişey olmaz oynayabilirsiniz.

Yürüyen Ölü telefon ısınınca batarya ölür demişin ama yazın zaten hep sıcak oluyor telefonlar.ayrıca ben 2011 yılından beri 4s i şarja takıp gece oyun oynardım 2-3 saat.çok şükür cihaz hala sapasağlam bataryada problem yok.şu an ip6 kullanıyorum zaten ip6 da ısınma problemi yok o konuda rahatım.zaten apple ın kendi sitesinde şarja takıp kullanabilirsiniz diye yazıyor.lityum pilleri kullansanızda kullanmasınızda ömrü sabittir o süre bitince batarya ölür.ama tabiki aşırı ısınmada batarya daha çabuk bitiyor onu biliyorum
    arkadaşlar bende 5s kullanıcısıyım, iki hafta olmadı telefonu alalı. Sizce iki sene sonra falan batarya değiştirmek gerekir mi? Ben bu telefonu çok uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum da, bana herhangi bir konuda tavsiyeniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yancy94

arkadaşlar bende 5s kullanıcısıyım, iki hafta olmadı telefonu alalı. Sizce iki sene sonra falan batarya değiştirmek gerekir mi? Ben bu telefonu çok uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum da, bana herhangi bir konuda tavsiyeniz var mı?

Hocam bu kadar takılmayın zaten 2 sene garantiniz var olası bir durumda Apple sizi yarı yolda bırakmaz
  • Batarya ömrü kısalır işlemci yorulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Orijinalden alıntı: Yancy94

Hocam bu kadar takılmayın zaten 2 sene garantiniz var olası bir durumda Apple sizi yarı yolda bırakmaz

Zaten Apple'a güvenerekten bu cihazı aldım. 5 sene kullanmayı istiyorum bu cihazı çünkü çok hoşuma gidiyor, en beğendiğim telefondur kendisi. Umarım batarya konusunda sıkıntı yaşarsam ilerde apple store'da sıfır bir tane bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 2 Ocak 2015; 17:51:36 >

• quote:

öyle şey olur mu yaa niye zarar versin.öyle bişey olsa store a koymazlardı oyunları.hiçbişey olmaz oynayabilirsiniz.

İphone6da nasıl ısınma problemi yok ? Ramazanda zaman geçsin diye simcity yükledim, oyunu actiktan 5-10 dk sonra telefon alevleniyor

• megadethci kullanıcısına yanıt
    6 aylık konuyu hortlatmışınız tebrikler :)

simcity tarzı oyunlarda ısıncağını zannetmem zira sürekli oynuyorum ben.sadece gta ve amazing spider man oynarken biraz ısınıyor onlarda ağır oyunlar zaten her telefonda ısınır.

• quote:

6 aylık konuyu hortlatmışınız tebrikler :)

simcity tarzı oyunlarda ısıncağını zannetmem zira sürekli oynuyorum ben.sadece gta ve amazing spider man oynarken biraz ısınıyor onlarda ağır oyunlar zaten her telefonda ısınır.
    oynamamak lazım, çok zararlı, oynamayalım diye app store'da oyunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.