Şimdi Ara

OYUN OYNAMAK İÇİN XBOX 360 MI YOKSA PC Mİ??? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesiinlikle xbox 360 + 226 bw paketini al derim sana...sonra çok fazla ust duzeye sahip olmayan bi pc kasası topla yeter....

işte sana nex gen keyfi....oyunalrı xbox 360 da lcd tv havasında oynarsın.pc den de hd filmleri-oyunları cekersin...ohh keyif budur....

atik:650 YTL
    platin: 750 YTL

samsung 226 bw:620 YTL
  • 66 ekran samsung lcdm var tekrar harcama yapmam ama birşeyi anlamadım
    pc'den oyun çek demişin de onu bana iyice açıklayabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

ilk olarak şunu söliyim kesinlikle netleşti işim alıcam...yanlız 2ay sonra olacak galiba

peki şöle söliyim 4 saat veya 6 saat pc'nin başında oyun oynayabiliyordum.kartların yanma olasılığı olmadığı için.ama bunu korka korka oynarsam hem oyundan birşey anlamayacağım hemde zevk alamayacağım bundan dolayı bir korkum var.odam klimalı değil 14m2 bir oda.bir de aklıma takılan bir şey var xbox yandıktan sonramı 2 tane fan takıyorlar yoksa ben aldığımda 2 tane fan bulunacakmı cihazda?

sizleride sorularımla yordum kusuruma bakmayın pek bişide bilmiorum bu konuda malum...

Niye yandıktan sonra taksınlar, cümle düşüklüğü falan olmuş heralde afedersin

Şöyle ki, Atik'te 1 yıl garantili Xbox360 770 ytl, 2 tane fan ekliyorlar. Hem toplam 4 fanınla için rahat kullanıyorsun hem de 1 yıl garantin oluyor bu nedenle de ayrı bir rahatlık içinde oluyorsun. Ben hiç dikkat etmiyorum örneğin fanları taktırdığımdan beri benim odam da klimasız.

Tam açıklayayım bu arada sana fan olayını, aletin normalde 2 adet fanı var, Atik bunları alıyor (ben dikey kullanıyorum, alt tarafa geliyor) (yatay kullanırsan sağ taraf) alt tarafına / yanına monte ediyor, normal yerlerine de ışıklı daha kuvvetli 2 tane fan takıyor. Gürültüsünden rahatsız olursan voltajını da ona göre ayarlıyorlar.

İnternetten oyun download edip, Double-Layer Dvd'ye yazarsın demek istemiş heralde

• açıklaman için gerçekten çok teşekkür ederim @cause_of_death dostum

bununla birlikte xbox oyunlarının netten indirilip oynayabildiğimi de öğrenmiş oldum...çok teşekkür ederim.
    bende yakında xbox sahibi olıcağım bundan eminim...

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

ilk olarak şunu söliyim kesinlikle netleşti işim alıcam...yanlız 2ay sonra olacak galiba

peki şöle söliyim 4 saat veya 6 saat pc'nin başında oyun oynayabiliyordum.kartların yanma olasılığı olmadığı için.ama bunu korka korka oynarsam hem oyundan birşey anlamayacağım hemde zevk alamayacağım bundan dolayı bir korkum var.odam klimalı değil 14m2 bir oda.bir de aklıma takılan bir şey var xbox yandıktan sonramı 2 tane fan takıyorlar yoksa ben aldığımda 2 tane fan bulunacakmı cihazda?

sizleride sorularımla yordum kusuruma bakmayın pek bişide bilmiorum bu konuda malum...

Niye yandıktan sonra taksınlar, cümle düşüklüğü falan olmuş heralde afedersin

Şöyle ki, Atik'te 1 yıl garantili Xbox360 770 ytl, 2 tane fan ekliyorlar. Hem toplam 4 fanınla için rahat kullanıyorsun hem de 1 yıl garantin oluyor bu nedenle de ayrı bir rahatlık içinde oluyorsun. Ben hiç dikkat etmiyorum örneğin fanları taktırdığımdan beri benim odam da klimasız.

Tam açıklayayım bu arada sana fan olayını, aletin normalde 2 adet fanı var, Atik bunları alıyor (ben dikey kullanıyorum, alt tarafa geliyor) (yatay kullanırsan sağ taraf) alt tarafına / yanına monte ediyor, normal yerlerine de ışıklı daha kuvvetli 2 tane fan takıyor. Gürültüsünden rahatsız olursan voltajını da ona göre ayarlıyorlar.

İnternetten oyun download edip, Double-Layer Dvd'ye yazarsın demek istemiş heralde

• Xbox 360 Ntsc-j Asia Premium Pack bide bu arada bu pack'ler nelerdir hocam daha çeşitleri var mı bunların?
    önemi ve katkıları nelerdir fark nedir ?

ayrıca fw ne anlama geliyor???*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zart -- 15 Temmuz 2007; 20:22:24 >

• 13 yıl kadar pc de oyun oynadım,yıllar saçtığım paranın haddi var hududu yok ve hiçbirzaman en iyiye sahip olamadım,çünkü bir teknoloji 8 ay bilemedin 1 yıl gidiyor.xbox360 aldım en azından elimde ne var biliyorum,beklentilerim o yönde ve şu an beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.

tabi konsolda oynayamayacağımız oyunlarda yok değil. ben de para var diyorsan pc de oyna,yoksa xbox'da.
  • quote:

Xbox 360 Ntsc-j Asia Premium Pack bide bu arada bu pack'ler nelerdir hocam daha çeşitleri var mı bunların?

Pack konusunda yeterli bilgiye sahip değilim, kutu içeriği değişiyor ama hangisinde ne vardır bilmiyorum.
    Bu arada Ntsc mi Pal mı seçimini iyi yapmalısın, nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum başkasına sorsan daha iyidir.
    Fw : Firmware. Yazılım değişikliği ile kopya oyun oynayabiliyorsun kısaca.

• quote:

Xbox 360 Ntsc-j Asia Premium Pack bide bu arada bu pack'ler nelerdir hocam daha çeşitleri var mı bunların?

iki farklı sürümü var biri core biri premium - core pakette gamepad kablolu geliyor , premium packda olan 20 gb hdd yok , live kulaklığı ve ethernet kablosu da gelmiyor onun için core daha ucuz olur. bir de aldığınız cihazın 2006 9. 10. ay olmasına dikkat edin yeni üretimlerde 3 kırmızı hatasının daha az görüldüğü söyleniyor.

• ntsc mi pal mı demişinde o ikisi ne oluo?
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

quote:

iki farklı sürümü var biri core biri premium - core pakette gamepad kablolu geliyor , premium packda olan 20 gb hdd yok , live kulaklığı ve ethernet kablosu da gelmiyor onun için core daha ucuz olur. bir de aldığınız cihazın 2006 9. 10. ay olmasına dikkat edin yeni üretimlerde 3 kırmızı hatasının daha az görüldüğü söyleniyor.

• dünden beri topice uğrayamadım baya gelişmeler ve açıklayıcı makaleler olmuş herkeze çok teşşekür ederim
  • quote:

bu arada okuduğum bir makale kafamı karıştırdı doğrusu pc yi eledim xbox ı kesinleştirmek üzereyken aklım karıştı...sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.

http://forum.xoyun.com/makale.php?goster=82&bolum=3

saygılarımla

dostum senın verdigin linkteki acıklama x360 cıkana kadar en iisiydi belkide ama sunu unutmaki x360 cıkıncaya kadar o eskidi bile
  • teşekkürler
  • xobox 360 ı olan arkadaşlar fotolarını bu topicde paylaşırlarsa sevinirim...

saygılarımla
  • Doğrusunu söylemek gerekirse ikisininde verdiği zevk ayrı oluyor. Amacın sürekli olarak yüksek kalitede oyun oynamak ve bilgisayarın birleşenlerini sık sık yenilemek istemiyorsan veya yeniliyemiyorsan gözün kapalı konsollar arasında tercih yapabilirsin.
  • pal - avrupa konsoludur.

ntsc-u amerikan

ntsc-j asia yani japon.

Sana fiyatının uygunluğu nedeniyle NTSC-J öneririm (korkma, oyunları Japonca değil)

quote:

ntsc mi pal mı demişinde o ikisi ne oluo?

• Geçenlerde yazmıştım:

quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Dostum haklısın aslında ama gel sen bunu PC kullanıcılarına anlat adamlar tutturmuş biz next-gen grafikle oynuyoruz bu oyunları diye anlamıyorum o zaman biz de gidip alsaydık bir 8800GTx de oynasaydık tüm oyunları next-gen kalitesinde neden PS3 e LCd Tv ye dünyanın parasını bayılıyoruz...

Şu an itibariyle konsollar PC'den daha üstün grafik veriyorlar. PC'ye alayım dediğiniz kart da PS3den pahalı. Ben sürekli PC kullanıyorum işim gereği. Evet X360 kalitesinde oyun oynayabiliyorsunuz ama çuvalla para yığdıktan sonra, üstelik oyun sayısı da malum. Konsollar şu an çok daha mantıklı.

Saygılar.

Söylediklerinin bir çoğunda haklısın. Şu an için genel olarak konsol grafikleri PC'den üstün.

Ancak PC'de güzel grafikli oyun yok diyen arkadaş için söylüyorum; evelden SS karşılaştırmaları yapmıştım XBox360 ve PC deki Oblivion için. Oblivion bence PC'de çıkan ilk next-gen sayılabilecek oyundur ve o SS'lerde kendi fikrimce PC'nin biraz üstünlüğü vardı (o da genelde XBox360'ın AF eksikliğinden dolayı). Yani PC'ye de güzel grafikli oyunlar çıkıyor, hakkını yemeyelim.

Ayrıca PC'nin konsolu yakalaması 2,5 - 3 sene sürer diyen arkadaş için söylüyorum; Oblivion daha ilk XBox360'a çıktığında millet "Aman tanrım bu ne grafikler? PC'ciler daha yıllar boyu bu grafiklere erişemez" diyordu ancak çok kısa bir süre sonra oyun PC'ye çıkınca ve o grafikleri görünce herkes şaşırmıştı (ben dahil). Yani teknoloji çok çabuk ilerliyor. Artık PC'de 3 ay önceki grafikler "eskimiş" denilebiliyor, yani gelişme bu kadar hızlanmış durumda.

Hala PC kullanıcısıyım ve bir konsol almadım. Bunun en büyük sebebi konsol oyunlarının bana hitap etmemesiydi, bunca yıl bu şekilde düşünmüştüm. Ama gördüğüm kadarıyla artık konsollara çıkan oyun türlerinde çok büyük bir artış var. Bu yüzden kim bilir, kısa süre sonra Konsol sahibi olabilirim. (Ama gelir PC'min yanına koyarım)

Amaç oyun oynamaksa konsol en mantıklısı şu an. Ama nadiren de olsa aradan benim gibi belli başlı oyun türlerine hasta olduğu için PC'den kopamayan adamlar çıkabiliyor (FPS - Online FPS, Strateji, FRP - RPG & Hack'n Slash, vs.). Bu saydıklarımın içinde sadece bir kaç oyunda ve saymadığım diğer türlerde konsolun üstünlüğü var şu an. O yüzden bence hepsinin yeri ayrıdır.

Ama genel olarak şu an itibariyle oyun için = Konsol.

• Arkadaş ''oyun oynamak için'' dediğinden biraz korkuttum gözünü.

Yoksa grafik işlemi, 3D uygulamalar, explorer, media işlemleri gibi özellikler için kesinlikle PC alınmalı. Konsol ne olursa olsun bunları tam olarak veremiyor. PS3'de YDL Linux var mesela ama bir PC'nin yerini yine de tutmuyor. Zaten PC'mi satıp konsol alsam yerini tutar mı diye soran arkadaşlara, konsol + işini görecek seviyede bir laptop tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 16 Temmuz 2007; 11:01:44 >
  • konsollar genel olarak oyun oynamak için tabiki daha iidir.fakat bu oyun tarzına göre değişir.

örneğin strateji tarzı oyunları seven adam.pc almalı..

daha hareketli action tarzı oyunlar yarış oyunları vs içinde konsol 1 numaradaır..

ben daha yeni c&c3 ve medieval gibi oyunları oynamak için ekran kartı aldım..

x360 ta c&c3 var ama yok kardeşim oynanmıyo..kolla.

yani oyun tarzına göre seçilir..
  • 10 yıllık PC kullanıcısı olarak 1 ay önce konsola geçiş yaptım.
    Herkesinde hem fikir olduğu gibi oyun için tabiki konsol. Her açıdan avantajlı. Ancak aklımda kalan tek şey RTS oyunları.
    Konsolda bu tip oyunları oynayamayacağım. Onun haricinde konsolda oyun oynamak ayrı bir zevk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iKSBAKs -- 16 Temmuz 2007; 11:28:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.