Şimdi Ara

OYUN OYNAMAK İÇİN XBOX 360 MI YOKSA PC Mİ??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günümüzde bir oyuncu, orta halli bir pc + xbox360 sahibi olmalıdır.

Hem denildiği gibi PC ye çıkan strateji(Starcraft 2 yi beklemeyen var mı?) yada tektükte olsa adventure oyunlarını oynar, hem iyi online oyun oynar (SW Galaxies, World Of Warcraft) hemde konsolun sınırsız oyun dünyasına dalar

quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

konsollar genel olarak oyun oynamak için tabiki daha iidir.fakat bu oyun tarzına göre değişir.

örneğin strateji tarzı oyunları seven adam.pc almalı..

daha hareketli action tarzı oyunlar yarış oyunları vs içinde konsol 1 numaradaır..

ben daha yeni c&c3 ve medieval gibi oyunları oynamak için ekran kartı aldım..

x360 ta c&c3 var ama yok kardeşim oynanmıyo..kolla.

yani oyun tarzına göre seçilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 16 Temmuz 2007; 11:31:57 >

• quote:

konsollar genel olarak oyun oynamak için tabiki daha iidir.fakat bu oyun tarzına göre değişir.

daha hareketli action tarzı oyunlar yarış oyunları vs içinde konsol 1 numaradaır..

Klavye ve mouse geldi yav, kafaya takan alır takar onlarla oynar
  • Tahminimce Xbox360 en az 1 sene daha ps3 den önde gidicek,sony nin işi zor 2 sene içinde zararlarını kar a döndürmeleri lazım.Haftasonu 12 saat oyun oynuyorum 2 defa 30 dk lık soğutma payı bırakıyorum alete bir problem şu an yok açıkcası.Bu mouse ile klavye,Mmorpg ler ile xbox ın resmi ürünü olarak satılmaya başlıyacaktır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Arkadaş ''oyun oynamak için'' dediğinden biraz korkuttum gözünü.

Yoksa grafik işlemi, 3D uygulamalar, explorer, media işlemleri gibi özellikler için kesinlikle PC alınmalı. Konsol ne olursa olsun bunları tam olarak veremiyor. PS3'de YDL Linux var mesela ama bir PC'nin yerini yine de tutmuyor. Zaten PC'mi satıp konsol alsam yerini tutar mı diye soran arkadaşlara, konsol + işini görecek seviyede bir laptop tavsiye ediyorum.

bnde öyle düşünmüştüm zaten bi laptop bide xbox 360 ii olur tabi bunları 2-3 ay sonra falan alabilicem heralde

• xbox a klavye ve mouse bağlanabilior mu
    quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Klavye ve mouse geldi yav, kafaya takan alır takar onlarla oynar

• quote:

Orjinalden alıntı: joemeat

Tahminimce Xbox360 en az 1 sene daha ps3 den önde gidicek,sony nin işi zor 2 sene içinde zararlarını kar a döndürmeleri lazım.Haftasonu 12 saat oyun oynuyorum 2 defa 30 dk lık soğutma payı bırakıyorum alete bir problem şu an yok açıkcası.Bu mouse ile klavye,Mmorpg ler ile xbox ın resmi ürünü olarak satılmaya başlıyacaktır bence.

Microsoft'un zararı Sony'den az diyorsunuz yani. Bravo.
  • türkiyede xbox 360'ın siyah rengi bulunuyor mu?
  • Bildiğim kadarıyla satılıyor ama "Elite" başlıklı konuları bir araştırın yinede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

xobox 360 ı olan arkadaşlar fotolarını bu topicde paylaşırlarsa sevinirim...

saygılarımla

evet arkadaşlar resimleri alabilir miyim?????
  • 360(strateji oynamadan yaşarım diyorsan tabii).
  • quote:

Orjinalden alıntı: selmes

360(strateji oynamadan yaşarım diyorsan tabii).

olsun ya strateji yi pc de oynarım o baKImdan sorun olmaz
  • Kesinlikle konsol, upgrade için verdiğim paraları düşündükçe
  • Arkadaşlar resimler gönderirsek.daha bilgilendirici ve yararlı bir topic haline dönüşebilir burası herkezin olumlu,olumsuz yorumları için teşşekür ederim.xbox resimlerini paylaşırsak çok iyi olur.fun kısımları ne tarafa geliyor ne şekilde tutuyorsunuz,nasıl ortamlarda bulunuyor v.s bu yüzden resimler alıcılar için çok önemli lütfen esirgemeyin resimleri

şimdiden herkezin yardımları ve yorumları için tekrar çok teşekkür ederim.

saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

Kesinlikle konsol, upgrade için verdiğim paraları düşündükçe

haklsın walla.... benimde aklıma gelince bi kötü oluyorum şimdi o paraları wermeseydim ne güzel almıştım bi xbox 360
  • Valla xbox aldım hoş güzel de, Allah'ın izniyle birkaç ay sonra da pc yenilemeyi düşünüyorum hastalık valla yapacak birşey yok..
  • Ben Xbox 360'ı tercih ederim. Ne yazık ki sürekli PC upgrade etmekle uğraşamam. Zaten çoğu X360 oyunu PC oyunlarından güzel ve akıcı. [Güzellik göreceli bir kavramdır]
  • arkdaslar size bir şey daha söyliyeceğim konu azıcık sapmış olucak ama yeni topic açmaktan iidr
    pekiii xbox 360 mı yoksa ps3 mü???? ps3 se nie ps3??? xbox 360 dan ne farkı war??? xbox 360 ın ps3 den ne farkı war??? oyunlarda hangisi daha avantajlı????
  • en süper konsol senin en sevdiğin konsoldur. bu sevmekten kastım konsolun tipi olabilir. o konsolda çıkmış çok güzel bir oyun olabilir. yada başka seni cezbetmiş bir özelliği. yani bu kanun değilki. araba sektöründede araba alıcam desen yüzlerce seçenek var her segmentte. bmw almış birine enayimisin mercedes alsaydın denirmi yani buda aynı hesap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

en süper konsol senin en sevdiğin konsoldur. bu sevmekten kastım konsolun tipi olabilir. o konsolda çıkmış çok güzel bir oyun olabilir. yada başka seni cezbetmiş bir özelliği. yani bu kanun değilki. araba sektöründede araba alıcam desen yüzlerce seçenek var her segmentte. bmw almış birine enayimisin mercedes alsaydın denirmi yani buda aynı hesap.

gerçektan çok etkileyici bi anlatımdı özellikle bu örneğine bayıldım bmw almış birine enayimisin mercedes alsaydın denirmi yani buda aynı hesap.
    ne demek istediğini anladım

• xbox 360 kolay bozuluyo diyolar doğru mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.