Şimdi Ara

Oyun önerısı (Sistemı zorlamak ıcın)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben pc yı yenı aldım ve ne yapabıldıgını merak edıyorum acıkcası özellıklerı o kadar ıyı olmasada bu ozellıklerle en ıyı goruntu kalıtesı olan hangı oyunu oynarım dıye merak ettım ve sıze danısma hıssı uyandı ıcımde pc ozellıklerını alta yazacagım ve onerılerınızı beklıyorum. tercıhen nfs tıpı yarıs oyunları ıstemıorum tıtanfall gıbı oyun onerılerınızı beklıorum..

Ekran: NVdia GT Force 520m

Ram: 4 gb

İşlemci: İntel(R) Core (TM) i5-2410M CPU@ 2.30 Ghz

Sistem turu: 64 bıt

PC LAPTOP CASPER

• kal of datı gost yükle en son ve en saglam efekler onda cok saglam bı ekran kartı ıstıo
  • baskanreis B kullanıcısına yanıt
    saolasın tavsıyen ıcın benım pc onu mumkunatı yok kaldırmaz bosa vakıt kaybetmeye gerek yok saolasın genede :)
  • Ekran kartin sıkıntı cikarir gibi bf4 dene bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1cıgabayt ekran kartıyla oynadım kal of datıyı sende oynayabılırsın hem senınkı 4cbgytmış
  • Sistemi hangi oyunla zorlmayi dusunuyon acaba :D crysis 3 dene ozaman metro 2033 var buda iyi zorluyordu sistemleri cek son ayara oyna bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en cok zorlayan kal of datı gost
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaslar bılmıorum ama cıddı yorumlar beklıorum
  • far cry 3 yükle tüm ayarları ultra yap oyunu başlat 2 saat bakma bilgisayara (eğer tabi bu ayarlarda açarsa)

geldiğinde yanmış olabilir makine

şaka bir yana far cry 3 yükle ciddi ciddi pc zorlayan bir oyundur.
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım onerın lısteme eklen dı su anda crysıs 3 u ındırıyorum bakalım neler olucak
  • Bf3 dene istersen.
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    crysis den sonra farcry3 dusunuyorum.. onun ustune bıde bf3 denersem annemler benım psıkolojım bozuk sanar :D ama gercekten ıyı bır tavsıye tesekkur ederım
  • fazla zorlama altına kaçırırsın
  • baskanreis B kullanıcısına yanıt
    Komiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasq55

Komiksin

• Öyle cok büyük bir sistemin yok açıkçasi. Bundan 3 yıl önce ben cok daha iyisini toplamistim. BF3 max ayarlarda MP oynarken fps düşmesi yaşıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi en çok zorloyan oyun crysis 3 dür
  • Arkadaslar crysis3 ındırdım sımdı oynadım oyunda hıc bır donma takılma gıbı seyler yasamadım LEVEL dergısı almıstım bu gun tıtanfall tanıtımı vs vardı bakalım bırde onu ındırmeyı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Öyle cok büyük bir sistemin yok açıkçasi. Bundan 3 yıl önce ben cok daha iyisini toplamistim. BF3 max ayarlarda MP oynarken fps düşmesi yaşıyordum.

Zaten sıstemım ıyı olmadıgını bende bılıyorum. Fakat bu sıstemle max ne oynanabılır dıye dusundum sanırım crysıs 3.. Bu arada benım pc laptop sen laptopmu toplamıstın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Bf3 dene istersen.

+1.6 saatten sonra belli eder
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.