Bildirim
Oyun Önerileri (Can sıkıntısı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Wolfteam ve S2'den falan sonra oyun öneresim gelmedi.Ama SR 3 dene -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSpacee
Wolfteam ve S2'den falan sonra oyun öneresim gelmedi.Ama SR 3 dene
İzledim videolarını güzele benziyo indircem.Başka önerisi olan varmı -
Cod serisi tavsiye ederim. Savaş istemiyorsan Fifa 13 oynayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm
Cod Serisini full bitirdim Birde oraya fifa ve pes serisi hariç yazmayı unutmuşum geriye sadece yarış ve simulasyon kalıyo veya gta gibi bişey :) -
quote:
Orijinalden alıntı: beyzehade
quote:
Cod Serisini full bitirdim Birde oraya fifa ve pes serisi hariç yazmayı unutmuşum geriye sadece yarış ve simulasyon kalıyo veya gta gibi bişey :)
Yarış oyunu olarak Dirt Showdown çok güzel bir oyun. Gta tarzı olarak Sleeping Dogs var. Tavsiye ederim. Ancak belli bir yerden sıkıyor. Özellikle gamepad kullanmazsan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Cod Serisini full bitirdim Birde oraya fifa ve pes serisi hariç yazmayı unutmuşum geriye sadece yarış ve simulasyon kalıyo veya gta gibi bişey :)
Yarış oyunu olarak Dirt Showdown çok güzel bir oyun. Gta tarzı olarak Sleeping Dogs var. Tavsiye ederim. Ancak belli bir yerden sıkıyor. Özellikle gamepad kullanmazsan.
Dirt showdown'un videolarını izlemiştim ama üşendiğim için indirmemiştim onuda indircem ama sleeping dogs u hiç sevmedim hoşuma gitmedi nedense.
-
Just Cause 2
Dirt 2
Max Payne 3
NFS Hot Pursuit 2010 ( özellikle ) önerimdir -
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun
Just Cause 2
Dirt 2
Max Payne 3
NFS Hot Pursuit 2010 ( özellikle ) önerimdir
Just cause 2'yi oynadım Dirt 2'yide oynadım max payne 3ü bide hot pursuit 2010 a bakıcam beğenirsem indircem. -
quote:
quote:
Just Cause 2
Dirt 2
Max Payne 3
Just cause 2'yi oynadım Dirt 2'yide oynadım max payne 3ü bide hot pursuit 2010 a bakıcam beğenirsem indircem.
Hocam Max Payne 3'ü oynamadıysan diğer Max Payneleri de oynamadın.Ama bu efsane seriyi oynamadan olmaz.
1. oyundan başlayabilirsiniz
-
quote:
quote:
quote:
Just Cause 2
Dirt 2
Max Payne 3
Just cause 2'yi oynadım Dirt 2'yide oynadım max payne 3ü bide hot pursuit 2010 a bakıcam beğenirsem indircem.
Hocam Max Payne 3'ü oynamadıysan diğer Max Payneleri de oynamadın.Ama bu efsane seriyi oynamadan olmaz.
Max payne 3'ü az da olsa uzaktan takip ediyorum ama çok fazla değil şimdi baştan izlicem videoları.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Just Cause 2
Dirt 2
Max Payne 3
Max payne 3'ü az da olsa uzaktan takip ediyorum ama çok fazla değil şimdi baştan izlicem videoları.
Max Payne 3ü ben de tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi bir yapım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar şu an Saints Row The Third iniyo bu inince arkasından başka bi oyun daha indircem önerileriniz neler. -
Battlefield Bad Company 2 ( ONLİNE ) -
quote:
Arkadaşlar şu an Saints Row The Third iniyo bu inince arkasından başka bi oyun daha indircem önerileriniz neler.
SR 3 zevkli oyundur biraz fantastik ama zamanını alır yani biraz dur bence hem ikisindende sıkılabilirsin önce SR 3'ten sıkıl diyeceğim ama ilerideki görevler çok zevkli baştakiler biraz sıkıcı olabilir ama devam et -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSpacee
quote:
Arkadaşlar şu an Saints Row The Third iniyo bu inince arkasından başka bi oyun daha indircem önerileriniz neler.
SR 3 zevkli oyundur biraz fantastik ama zamanını alır yani biraz dur bence hem ikisindende sıkılabilirsin önce SR 3'ten sıkıl diyeceğim ama ilerideki görevler çok zevkli baştakiler biraz sıkıcı olabilir ama devam et
Evet sr3 ü indirdim 1,5 haftadır oynuyorum güzele benziyor çokta sevdim görevleri eğlenceli uçak sürmek ondanda eylenceli max payne 3'üde zaten sr3 ten sıkılınca indircektm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_marina
Battlefield Bad Company 2 ( ONLİNE )
Batllefield2 yi hamachi ile bi ara oynamıştım sıkıldım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_marina
Battlefield Bad Company 2 ( ONLİNE )
Batllefield2 yi hamachi ile bi ara oynamıştım sıkıldım
Battlefield Bad Company 2 = Battlefield 3 ()
-
Darksiders serisi şiddetle tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X