Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Seriyi Rezil Eden Oyunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spider-Man ve Worms serisini de konuşsaydınız keşke

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • daha video'yu izlemedim ama benim ilk gelen oyun sacred 3 oldu. Serisini çok ama çok sevmem rağmen 3. oyunu yıllarca heycanla bekledim ve çıkan oyun REZALET ! :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gta 4 diyen arkadaşlar LSD kafasını yaşıyor herhalde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence the Order 1886 oyunu potansiyel kült bir seriyi rezil etmiştir. Ticari kaygılarla sırf PS4'ün bir IP'si olsun diye alelacele üstünkörü çıkarttıkları o oyunla o güzelim Victoria dönemini, siyasi çekişmelerle ve karamsar atmosferle dolu o dünyayı, içine biraz zeka katılsa tadından yenmeyecek senaryoyu hiç ettiler. Ne oynanış dinamikleri, ne senaryosu, ne de oyun süresi bekleneni karşılayamadı. Ortada çok büyük bir potansiyel vardı ama kullanılamadı. Eyyy Ticari Kaygı Lobisi, buradan size sesleniyorum, düşün artık yakamızdan!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Genel olarak sizin yorumlarınıza katılıyorum fakat God of War Ascension ve Mass Effect 3 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Mass Effect 3'ün sonu beni de tatmin etmedi ama oyun olarak kaliteliydi diye düşünüyorum aynı şekilde God of War Ascension serinin diğer oyunlarına göre sönüktü ama sonuçta dinamikleri başarılı bir şekilde işliyebilmişlerdi görüşündeyim. Benim ekleyeceğim oyunlara gelecek olursak en başta Heroes of Might & Magic 4'tür. İçerik olarak bayağı kısıtlanmıştı ve dinamikleri 3. oyunun yanından geçemez bence. Stronghold 2 - Command & Conquer 4 - FEAR 3 - Dragon Age 2'de anlam veremediğim değişikliklere giden ve seriyi rezil eden oyunlardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Stronghold Crusader sonrası - DA 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Alert 3, Age of Empires 3, Darksiders 2, Torchlight 2 ve daha nicesi :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dragon Age 2, Origins'ten sonra tam bir rezillikti, sonradan Inqusition'la seriyi toplasalarda(ki bir ilk oyun değildir), 2. oyun rezelet devam oyunları konusunda ilk aklıma gelen oyun oldu.Resident Evil 5'te aynı şekilde seriyi rezil etme diyince direk aklıma gelenlerden açıkçası, 4'te oynanış olarak değişsede güzeldi gene ama 5 ve sonra hiç olmamış gibi davranıyorum yani o derece rezalet.Deus Ex: Invisible War'a da yorum yapılamaz heralde bu konuda zaten.Crash serisi Naughty Dog'dan çıktından sonra maalesef olmadı, Command & Conquer: Tiberium Wars o kadar rezildi ki, önce tarayıcı oyunu yaptışar güzel seriyi, sonra da çöpe attırdı maalesef.Yine Stronghold 2 kötüydü ama Stronghold 3 rezaletin son perdesiydi benim için.Mass Effect 3 tamam rezil değildi ama beni hiç tatmin etmedi, ben beğenemedim.Prince of Persia: Warrior Within, Legacy of Kain Defiance ve DMC 2'de olmamıştı, hani rezalet falan değilde, olmamıştı yani.Yine çok popüler olmayan bir düşünce olsa da ben Uncharted 3'ü pek başarılı bulamıyorum, özellikle ikinci oyunlar karşılaştırınca iyi değildi, rezil denmez ama o da olmamıştı bence.Rare, Microsoft'a geçince Perfect Dark Zero'yu batırdılar, rezaletti, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts ise o eski tadını hiç ama hiç vermedi ya.

    Sanırım bu serileri devam ettirme konusunda en iyi Nintendo, adamlar her oyunda taşıyorlar bir tık ileri seriyi, tabii Metroid: Other M, Super Mario Bros. 2 ve Zelda II: The Adventure of Link gibi istisnalarda çıkabiliyor ama onlarda hani iğrenç demem, serinin efsaneliği yüzünden kötü geliyorlar.Baya örnek verdim aslında he.


    (Aşağıdaki 2 paragrafdan anlatmaya çalıştığım, 14 (ki onu da affetirdiler) dışında-belki Dirge of Cerberus'da eklenebilir- rezelat bir oyun çıkarmadıklarını sadece 10. oyun ve öncesi tadında olmadığı, sıradan olduklarıdır bir jrpg olarak iyi sayılabilicekleridir.Bunu 10. oyundan sonra çıkan oyunlara yorumlarımı belirtip, kısaca geçmeyi planlarken aslında çok da konuyla alakasız bir şey çıktı, aslında başlarken bu kadar oyun olduğu aklıma gelmedi, yazarken o vardı bu vardı diye uzadı, ben başladığıma pişman oldum ama silmedim de o kadar yazınca.Alakasız oldu ama neyse ne işte...Siz o kadar okuduk, zamanımız verdik de sen ne diyon la değişik dememeniz için bu uyarı koydum buraya.)


    Final Fantasy her ne kadar 10. oyundan sonra çıkan oyunlarında, eski oyunlarını aratsa da, ki 10 ve öncesi cidden çok ama çok ama çok iyidir, ama seri kesinlikle rezil denicek kadar düşmedi bence, 10-2'i aksiyona kaysa da, gideri olan bir oyundu, 11 zaten MMO idi, ben oynadım kısa bir süre de olsa, MMO sevmediğimden çok sarmadı, 12 oynanış olarak değişikliğe gitse de bence oldukça zevkliydi.13 ve onun halefi 13-2 ve FF13 : Lightning Returns çıtayı her ne kadar biraz daha aşağı çekselerde, yine de bir şekilde oynattırdı, hani rezelat denemez ama eski günlerinden çok uzak sayılırlar kesinlikle, bir jrpg olarak bakınca rezelat denmez ama.Yine 13 ile aynı evrende geçen Type-0 bence seriye güzel bir soluk getirdi, beğenen oldu, beğenmeyen oldu ama bence iyiydi.FF Tactics Advance, FF Tactics A2: Grimoire of the Rift ve FF 7: Revenant Wings bence oldukça başarılıydılar zaten, hayranları da gayet beğendi bunları.FF 7: Crisis Core'un da gideri vardı, FF 7: Dirge of Cerberus'un oynanışını ben pek beğenmemiştim, ki fanlarda baya ters tepki verdi ama yine de Final Fantasy oynanışı açısından bakmazsak rezil sayılmaz gibi.Final Fantasy: The 4 Heroes of Light her ne kadar orta derece olsa da, en azından Bravely Default gibi bir harika bir oyuna etkisi olduğundan çok severim, ki Bravely Default'da 10 sonrası en iyisi bence. Tabii seriden sayılır mı bilemiyeceğim.

    Ama heralde serinin en çok batıran oyunu 14'tür, rezillikti yani, sonradan 14'ü A Realm Reborn adı altında cidden çok güzel bir biçimde toplayıp geri getirdiler, hatta eskiden oyunu alanlara da bedava verdiler diye biliyorum, o hatalarını affetirdiler ve çok güzel bir iş çıkardılar, MMO ile arası kötü olan ben(FF 11 ve WoW dışında MMO deneyimim yoktur pek) bile severek oynadım.Final Fantasy Fables oyunları(Chocobo Tales ve Chocobo's Dungeon) ve Crystal Defenders spin-off için eh işte dedirticek oyunlar, FF Crystal Chronicles serisi de(Ring of Fates, My Life as a King, Echoes of Time, My Life as a Darklord, The Crystal Bearers) benim çok ilgimi çekmese de tutuldu.Final Fantasy Legend serisinden çıkıp, 3. oyundan sonra onun adını kullanmıyıp Saga adı üzerinden serisinden, Unlimited Saga kötüydü baya, Final Fantasy Adventure'dan çıkan Mana(Sword of Mana, Children of Mana, Dawn of Mana, Heroes of Mana, ) adıyla devam eden serinin oyunları da eh işteydi, yani hiç biri Secret of Mana olamadılar ama oynanabilir oyunlardı.Mobil oyunlarından bir Dimensions'ı deneyimledim, mobil oyuna göre gayet iyiydi.Dissidia'lar dövüş oyununa göre iyiydi, ben Smash Bros dışında dövüş oyunu sevmiyorum, o yüzden çok da bakmadım.Son Explorers'ın da batı çıkışını bekliyoruz işte.Çok fazla mobil oyun çıkarıyorlar bu dönemde, ki geneli japonya da kalıyor maalesef, onları pek deneyimleyemiyorum, batı çıkışı olsa bile pek bakmam gibi ama, Explorers ya da Type-0 gibi 3ds ya da Vita odaklı oyunlara dönseler, ki bunlar Theatrhythm gibi olmasın, daha iyi olucak.Neyse artık açıkçası bu kadar uzunca bir yazıda anlatmak istediğim 10. oyundan tarih olarak çıkmış oyunların tadı her ne kadar bozsa da, çok da kötü olmadıklarıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 1 Haziran 2015; 16:53:07 >




  • Gta IV : Hikayesi hiçde iyi değildi ayrıca deli eden optimize sorunları ve son olarak araba fizikleri sabaha kadar sayabilirim

    Max payne 3 : 1 ve 2. oyunları oynarsan ne dedimi anlarsın sadece aksiyon oyunda başka hiç bir şey tok Max abimize yakışmadı

    Call of dutty ghost : açıklamaya gerek yokdu sanırım

    Total war roma 2: daha iyi bir oyun bekliyodum

    Ac unity : bug ve benzeri bir çok sorun ayrıca hikaye baya bayattı

    pes 2014 : kısaca rezalet ..............

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asisvénia

    Gta IV diyen arkadaslarin suratina kurekle vurup birde ustune islak sopayla vurasim geliyor. Hikayeyi anlamayan, o gercekci fiziklerle donatilmis arabalari kullanmayi beceremeyen ve puslu seni icine ceken o kanli Amerikan ruyasina sahip Liberty City'i iliklerine kadar hissedemeyen kisilerin ne haddine oluyorda kotuluyorlar ? Tamam zevkler ve renkler tartisilmaz herkesin gorusune saygi duyarim fakat sadece ''Gta IV'' yazmakla aciklama yapmamakla kendilerini rezil ediyorlar sadece onlara tek sunu sormak istiyorum; acaba bu derece muthis fiziklere sahip baska hangi acik dunya oyunu gordunuzde begenmiyorsunuz ? Sizin ictiginizin aynisindan bende istiyorum, Metacritic ortalamasi 98 olan oyundan bahsediyoruz bu arada..

    bırak kardeş oyun zevki yok bunların adamın tekide gitmiş mafia 2 demiş harbi tokatlayacaksın bunları. gta iv nin o atmosferi hikayesi gerçektende çok güzeldi.

    yeni nesilin oyun anlayışı > grafik

    ha unutmadan black ops serisinden sonra call of duty kendini bozdu. gözümde değeri kalmadı.ve pes 14-15



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puma.XV -- 1 Haziran 2015; 3:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Prince of Persia serisini bekledim program boyunca, bu seri bu kadar çabuk mu unutuldu ya ?
  • Uyumadan önce izlemeyin mazallah rüyanıza girebilir.
  • gta 4 belki seri içinde vasat bir iz bırakmış olabilir ama kesinlikle çok çok iyi bir oyundu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KuvvetMira27

    Gta IV : Hikayesi hiçde iyi değildi ayrıca deli eden optimize sorunları ve son olarak araba fizikleri sabaha kadar sayabilirim<br><br>Max payne 3 : 1 ve 2. oyunları oynarsan ne dedimi anlarsın sadece aksiyon oyunda başka hiç bir şey tok Max abimize yakışmadı<br><br>Call of dutty ghost : açıklamaya gerek yokdu sanırım<br><br>Total war roma 2: daha iyi bir oyun bekliyodum<br><br>Ac unity : bug ve benzeri bir çok sorun ayrıca hikaye baya bayattı<br><br>pes 2014 : kısaca rezalet ..............

    Ne GTA IV'si ya San Andreas'tan sonra en güzel GTA oyunuydu bence. Hikayesi gerçekten çok iyiydi. Optimize sorunlarına gelirsek açıkçası sistemim iyiydi o yüzden ilk çıktığı günden beri full ayarlarda oynadım o yüzden fazla alakadar etmiyor beni. GTA IV çıktığındaki o fizik efektleri vs oyun dünyasında çığır açmıştı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Setiyi batıran oyunlar

    Gears of war... judgment kötüydü ve yapımcısı da ayrıldı

    Halo: yapımcısı ayrıldı ruhu öldü. Collection'ı bile sorunluydu

    Crysis 3 : serinin kötüsü

    Thief: vasat

    Sims 4: vasat

    Spinter Cell: öldü galiba

    BF: Bugfield

    MOH: RIP

    Hl3: doğmadan öldü. Bütün fanları bezdirdiler

    Doom 4: Carmack ayrıldı, doğmadan öldü iptal oldu. Yeniden yapılıyor
  • Diablo 3 çok hızlı kestirip atıldı. Oyunu tam anlamıyla oynamadıkları ve ya son güncellemeleri denemedikleri kanısına varıyorum buradan. AH ve RMAH varken oyun gerçekten kötüydü ama Sezonların geldiği güncelleme ile hala bir kaç eksiği olsa da gayet toparlanmış eski Diablo zevkine ulaşmış bir oyun var artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dragon age 2 nin bu konuda geniş yer kaplamasını beklerdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesler kötümü yoksa bana mı öyle geliyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun Muhabbeti icin Tessekürler,


    Oyunlar ile ilgili Hayal Kirikliklari bittmeyecegi icin yazmiyorum. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nipps

    Max Payne 3 ve GTA IV

    Hadi GTA 4 un optimizesi kotu ona eyvallah max paynenin neyi var Allah aşkına piyasada kaç tane öyle oyun var adamlar daha ne yapsın maxin o yaşadıklarından sonra yeni bir hayat şarttı kendisini toparlaması için ve bunu da başardılar gerek grafikler gerek optimizasyonu çok iyi senaryo biraz kısa olmuş o da çok goze batmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.