S

Yüzbaşı
08 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 1)
Gönderileri
beyler ben 1.5 sene önce garanti bankasından vadesiz hesap açtırdım bu adamlar 6 ayda bir hesap işletim ücreti kesiyorlarmış benden 1 kere fln aldılar bunlar şimdi hesabı kapattırmak istiyorum benden para fln alırlar mı?
Merhaba DH Ailesi ,
Ben Furkan 3v3 haritasına Gold 1 70 puan clanım var , 3 arkadaş kasıyorduk ancak bi arkadaşımız EUW serverine geçtiği için adam eksiği oldu
En az gold liginde , 3v3 tecrübesi olan , 2v1 bot veya jungle yapabilen arkadaşlar oyun içi Diabel den veya skype üzerinden bana ulaşabilirler
http://i nciswf.com/7863457834.swf

olmuşmu
Dün aldığım Samsung Galaxy S3 de kırmızı bi küçük bir nokta vardı devamlı yanıyordu ölü piksel gerekçesiyle bugün gidip aldığım yere geri götürcem sizce telefonun bana tahmini geri dönüş süresi ne kadardır BİMEKS'den aldım telefonu bu sabah aradığımda bize geri getirin teknik servise göndericez dediler telefon bana geri döndüğün de sorun %100 hallolmuş olur m?
ya şimdi bi kız var diye başlamak istemiyorum ama

şöyle anlatayım bi kız siz çok yakınlaşıyor o kızla çok fazla vakit geçiriyorsunuz iş ciddiye biniyor ama sonra kız sizden uzaklaştırıyor kendini :D neden bu böyle oluyor ? :D
herkez çok övüyor ama ben hala almadım GW2 oyunda pvp sistemi ana-baba günü gibi hiç güzel değil diyen var çok güzel diyen var diablo3 ü de çok büyük hevesle aldım ama hiç zevk alamadım,
hazır üniversiteyede girdim 1. sınıftayım sizce 110 tl ye değer mi bu oyun ?

not:(pve sistemi wow gibi mi?)

bana birkaç neden söyleyebilir misiniz almam için şimdiden teşekkür ederim :)
masa üstü biligsayarım modeme dolayısıyla kablo ile bağlı ama laptop dan girdiğimde 5-10 dk sonra internet gidiyor sorunu gidermek içn modeme restart atmam gerekiyor ve tekrar 5-10 dk sonra internet gidiyor yani masaüstü pc internette olduğunda wireless ile bağlanamıyorum

airties rt204 modem markası
şöyle bedavasından yeni çıkan oynanışı güzel olan grafik önemli değil tek başıma oynayabileceğim bir online oyun var mıdır?

RPG tarzı olursa güzel olur
http://www.own3d.tv/live/270351/DIABLO3_TR

can sıkıntısı yayın yapıyoruz arakdaşlar :D
arkadaşlar;
normalde gece satışına katılacaktım ama işten geç çıktığım için taksime gidemedim gitsemde alamazdım o kalabalıkta o ayrı bir konu zaten neyse ana konuya geliyorum
13 mayısta istanbul mecidiyeköy cevahire gittim d&r mağazasına diablo3 CE hakkında bilgi aldım ordaki eleman bana 15 mayıs sabahı buraya gelin hepinize yetecek kadar olacağını söyledi bugün kalktım saat 9.30 AVM 10 da acılıyor 15 dk kala kapısında bekledim neyse saat 10 oldu hızla d&r a doğru yürüdüm neyseki 6. sıradayım bekliyoruz rahat bir 25 kişi var çalışanlar kolilerden çıkartıyorlar dendi yarım saat kuyrukta bekledim geliyor dedi kasiyer tabi herkez heyecanlı gelen ne mi ?

3 TANE tabi üzüldük daha geliyor dendi bir yarım saat daha bekledik gelen giden yok sonra bilgiye ulaştık diğer kalan CE ler özel müşterilerimiz tarafından ön sipariş edildi beklettiğimiz için özür dileriz dendi.

1)kardeşim bu özel müşteri nasıl olunuyor bizde olalım .
2) madem elinizde yok neden bizi bekletiyorsunuz?

sonuç:standart sürümünü alıp eve geldim
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 288
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.209 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 191 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.