Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kafama Silah Dayasalar Oynamam Dediğimiz Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı oyunları hiç sevmeyiz, bazılarına ise zaman ayıramayız. Kimi zamansa o tür bize hitap etmiyordur. Anlayacağınız bazı oyunları oynamamak için kendimizce haklı nedenlerimiz vardır. Bu Oyun Muhabbeti'nde Kafamıza Silah Dayasalar Oynamam Diyeceğimiz oyunları konuşacağız.

• Pes serisi oynamam hayatta çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psn : ardadgr16

Referanslar(hesap sattıklarım): Brooklyn23 , Gs_Emre , jambon , crypto81 , y4n3s
  • Kafama silah dayasalar her oyunu oynarim. Yok oyle bir sey...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Güzeldi yavaş yavaş BSC güzel kıvama gelmeye başlamış. Talha ya katılıyorum HalfLife 2 de benimde çok midem bulanırdı sanırım renk paleti ve fov yüzünden oluyordu. Oyunda vertical fov daha fazla bu da bizim gerçek dünyada gördüğümüzden çok daha farklı bir görüş açısı deneyimi sağladığı için zihni yoruyor ve mide bulantısına yol açıyor. Eskiden 4:3 ekranlara göre adapte ettikleri için akıllarınca optimizasyon yaptıklarını zannetmişler. Oyun içi videoları izlerken bile midem bulandı tekrar.

Daha Fazla Göster
  • RPG oyunlarını çok sevmeme rağmen MMORPG oyunlarını oynayamıyorum. Arkadaş grubumla bir denesem olabilir belki ama fırsat bulamadım açıkçası.
    Yine samimi ve eğlenceli bir program, ağzınıza sağlık..

Orijinalden alıntı: CloserTR

Superonline ile videoları izleyemiyorum...sorun sadece bendemi acaba yoksa genelmi? yükleme yapmıyor player.

Ben de izleyemiyorum malesef. Superonline kullanıyorum evet

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ
  • hocam sh müzikleri dediniz bitirdiniz beni çok severim sh ve soundtracklarını videoyu izlerken arkadan hafifce sh2 promise,sh2 true,theme of laura, Room of angel açtım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 25 Ocak 2015; 14:40:56 >
  • Dota, League of legends gibi oyunları oynayamıyorum. Denedim hoşuma gitmedi zevk meselesi. Korku ve gerilimin fazla olduğu oyunlarıda oynayamıyorum. Silent Hill, eski Resident evil oyunları gibi. Eğlenmek için oyun oynuyorum, korku oyunları bende aşırı stress yapıyor. Korku filmleri ve oyunlarından insanlar nasıl zevk alıyor hiç bir zaman anlayamamışımdır zaten.

• normalde denildiği gibi half life çok akıcı bi oyun, bende sevmeyenlerden olsamda talha dedikten sonra videodaki gameplayine bakınca niyeyse midemde bişeyler hissettim piskolojikmidir nedir yoksa algımı mı değiştirdim bilmiyorum :D

• Pokemon oyunlarını oynayamıyorum. Dünyada milyonlarca hayranı var çıktığı gibi milyonlar satıyor ama yok abi oyun bildiğin sıkıcı. Otların arasında dolaşmak üstten gösteren kamera yapışı pokemon dövüşleri felan sarmıyor beni kafama silah dayasalar oynamam. Tamam animesine hastayım dünyası mükemmel ama malesef bana hitap etmiyor.

Orijinalden alıntı: CloserTR

Superonline ile videoları izleyemiyorum...sorun sadece bendemi acaba yoksa genelmi? yükleme yapmıyor player.

Bende sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Half Life konusun da yalnız değilsin Talha aynısı bana da oluyor hatta sırf bu yüzden hala bitiremedim Half Life 2 yi. Küçükken kuzenimle beraber oynardık Half Life ı da öyle bitirebilmiştim anca ben fenalaşınca o geçiyodu bilgisayara dönerek oynuyorduk öyle bi şekilde bitmişti.
    MOBA oyunları: Genel olarak ilgimi çekmiyor.
    MMO'lar özellikle de MMORPG'ler: İlgimi çekmiyor, zamanım yok.
    Counter Strike: Global Offensive: 145 saat oynadım fakat geriye dönüp baktığımda hiç zevk almadığımı sadece oyun sonunda düşecek eşyalardan üç dört kuruş para kazanmak için oynadığımı anladım.

• Yalnız değilmişim çoğu fps oyununda benimde midem bulanıyor. ps1 zamanında Medal of Honor - Underground hayran olduğum bir oyundu, ama bir süre sonra midem bulanıyor, başım ağrımaya başlıyordu.(Hiç bitirememiştim) Sanki karnınız açken ki mide bulantısıyla, çok heyecanlandığınız bir olaydaki mide bulantısının aynı anda yaşanması gibi bir şey (yada daha fazlası)
    Eskiden bende mide bulantısı ve baş ağrısı olurdu fps oyunlarında. Bir kaç yıldır fps oynarken, bu etkilerin yanında, kapalı yerde kalma korkusu yaşar gibiyim, içim daralıyor, hararet basıyor. O kamera açısıyla bir yere hapsedilmiş gibi hissediyorum.
    Cod , Battlefield serisi (bad company2 nedense böyle bir etki yaratmıyor)
    Hızlı oyunlarda aynı rahatsızlığı veriyor, siz titanfall oynarken en fazla yarım saat izleyebilmiştim.
    Halflife sadece crossfire haritasında ibaret benim için. Portal oyununu yüklememle silmem bir oldu.
    Bu arada mesela korku oyunlarının çoğuda fps oluyor ve korkuyla fps birleşince çok çabuk midem bulanıyor :D Mesela Bioshock u hiç oynayamadım.
    Mesela gta 5 e fps modunun geleceğını duyunca hem sinirlendim hemde endişelenmiştim.

Oyun sanat konusunda , bence world of warcraft, dinlediğim en iyi oyun müziklerine, atmosfere, dünya tasarımı,karakter tasarımları, o inanılmaz renk paleti... wow benim için sanat eseri DEĞERİNDE bir oyun. Ben wow oynadığım sürelerde, ashanvale, diremaul,dun morogh... zamanlarında, etrafta çoğu kişinin çöp dediği grafiklere büyülenmiş bir şekilde bakarak gezerdim. Böyle güzel çevre tasarımının , renklerin bu kadar doymuş, çevreyle atmosferin bu kadar birbirine yedirildiği bir oyun daha görmedim.
    Uzun oldu ksr bakmayn.

• LoL oynamak için çok çabaladım ama yok. Olmuyor. Ayrıca korku oyunlarını öldürseler oynamam. İnsan kendini korkutmaktan neden zevk alır ki ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.