Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Kafama Silah Dayasalar Oynamam Dediğimiz Oyunlar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 25 Ocak 2015; 23:37:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hayansame

W.o.W un bence oynanabilirlik,hikayesinden de öte en iyi yanı, karakter , çevre tasarımları, renk seçim ve doygunluğu... Wow daki sanat tasarımcıları, yelpazesi çok geniş. Son of Storm adında kendi siteleri var. Bazı çizimlerini bu sitede sergiliyorlar....
    Dota2 , L.O.L , H.O.N gibi firmalar herolarını, wow bünyesindeki tasarımcıların, yaptığı özgün tasarımlarından resmen alıntı yapmış, kısmen tasarımları çalmışlardır. Bu oyunlar tamamen kolpa bir görselliğe sahip,özgün olmayan taklit haritalar, taklit kahramanlarla dolu oyunlar. Şimdi Heroes of the storm geliyor, oyun mantığı çok farklı, bazı yönleri bir mobaya bile benzemiyor. Görsellik yönünden buram buram kalite fışkırıyor, animasyonlar, çizimler ne kadar oyunun özgün bir oyun olduğunu hissettiriyor,kapalı betada olmasına rağmen ilk girdiğimde, oha dedim dota 2 hala bu kadar stabil değil, hala dota2 de input lag var, çok az da olsa bir delay var.... Blizzard ın kart oyununa ne ön yargılar vardı. Şuan hearthstone nerelerde herkes biliyor.
    WoW'un o çizgi film gibi sandığınız grafikleri, crysis , bir çok AAA oyundan daha iyi bence, grafikler de özellikle kıyafetlerde çok ince detaylar var. Poligon delisi, Köşe yumuşatması , çılgın realist texture fanları bu oyunu elbette beğenmez. Onlar sadece tüketir. 3Dmark sonuçlarına bakarlar!

dotada input lag var dedi ya la

blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lol, metin 2 gibi oyunlardan iğreniyorum, dünyaları verseniz oynamam herhalde.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskidhci -- 26 Ocak 2015; 0:02:18 >

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Benim de half life oynarken midem bulanıyor. Hatta ilk oynadığımda yediğim bir şeyden dolayı zehirlendiğimi düşünmüştüm :)
  • Öncelikle benim oynamam dediğim oyunların başında Fps oyunlarının çoğu geliyor. Talha Abi'nin de yaşadığı baş dönmesi ve miğde bulantısı yüzünden oynadığım oyunlarda 30-45 dk içinde ecel terleri dökmeye başlıyorum. Gerçektende oynamak istediğim oyunlarda bile bu yüzden oynayamıyorum. O yüzden shoter olarak sadece Third person tarzı oyunlar oynayabiliyorum.

Sonra ise içerik olarak oynamam dediğim oyunlara gelirsek normalde tek başıma açıp oynamam dediğim Pes,Fifa gibi spor oyunları geliyor. Sporlardan hiç anlamadığımdan ve sevmediğimden kaynaklanıyordur büyük ihtimal yinede arkadaş ortamında oynanabilir.

Rpg hastası olmama rağmen, Dragon Age Origins'in hastası olmama rağmen DA 2 benim için kafa silah dayasan oynamam dediğim klasmana giriyor. İlk oyundaki oynanış ve içerik ile 2. oyundaki içerik arasında dağlar kadar fark olmasından kaynaklanıyor tabi ki bu durum...

Daha uzun bir liste çıkar sanırım. Kendimi oyuncu olarak görmeme çoğu oyundan tiskiniyorum olmam baya garip bir durum.

-Visums

• The Last of Us'ın kötü yanlarının neden irdelenmediği söylenmiş videoda. Bunun cevabı bana kalırsa çok belli. Oyun başarılı olduğu alanlarda o denli başarılıydı ki oyun dinamiklerindeki bazı sıkıntılı durumlar oyuncuların aklına dahi gelmedi. Zaten asıl başarı da bu değil mi? Oyunculara bazı kötü yanları bile unutturacak kadar başarılı bir oyun sunmak. Eğer o dikkatle incelersek Half Life, Mario, Heavy Rain, Diablo, Fahrenheit, Legacy of Kain gibi bana kalırsa şaheser oyunlarda da hatalar bulabiliriz, ama bu onların başarısını veya "kült" olmasını etkilemez.
  • korku oyunlarını oynayamam mesela outlast korku değil de daha çok geren bir oyun ama o zombi kılıklı sopayla kovalıyorya hah işte olduğum yerde titriyorum oyunda girdiğim dolaptan çıkamıyorum nedendir bilmem halbuki oynamayı da çok istiyorum :)

Yavuzzayim
    Mertali
    Requeimfatih
    İsa_tr
    Milyondabir
    TheodenKing
  • Assassins Creed serisi

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • ben mesela minecraft oynamam :) belki güzel olabilir ama üniverside okuyorum şimdi. Yakında iş hayatına başlarız, sonra evlilik vs. çok kısıtlı vakit olur oyun için. Bu kısıtlı vaktimi daha kaliteli olarak düşündüğüm fps oyunlarıyla geçiririm :) bide benim için grafikte önemlidir yani zevk meselesi :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bide halflife'ın bi bölümünü oynamıştım. O yerde yürüyen insanların kafasına yapışan bizimde yüzümüze sıçrayıp canımızı götüren örümcek gibi küçük canavarlar(!) vardı ya, of onlar gibi iğrenç bişey görmedim ya . Hala üstüme sıçrayışları aklıma gelince tüylerim diken diken oluyor :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

adama 69 bin euro bağış yapıldı.Twichte kara para aklanır mı?Aklı olan girsin para aklasın buradan sesleniyorum bu parayı takip eden var mı nerden geliyor nereye gidiyor diye yoksa gelin para aklayın.2-3 yayıncıyla bu iş tamam

nasıl oynuyorlar bu oyunları arkadaş ya çok sıkıcı

Milenyum eksilemeye baslar simdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 26 Ocak 2015; 0:56:03 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.