Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakmayın, fiyatlar hakkında hiçbir fikrim yoktu. 1000 lira felan bekliyordum ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steven Paul Jobs S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.000 TL olsa yine iyi 1080p monitörler bile 1,500'den başlıyor sağlamları.
  • Ya benim öyle çok bi' beklentim yok zaten, kalsın vallahi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Birkaç hafta içinde yeni bir sistem toplayacağım ve bu sisteme uygun da bir monitör almak istiyorum. Alacağım sistemin ekran kartı R9 280 olacak, amacım ise tahmin edebileceğiniz gibi oyun oynamak. Oyunlardan maksimum verim almak için en fazla 430-440 TL olmak kaydı ile bir monitör tavsiyesi yapmanızı rica ediyorum. Kendim biraz araştırma yaptım ve oyunculara IPS değil TN panel almalarını öneriyor herkes. Onun dışında tabiki tepki süresi ne kadar az olursa o kadar iyi olur diyorlar. Ancak bazıları da 5ms ile 2ms arasındaki farkı insan gözü ayırt edemez onun için o farka pek takılmayın diyorlar. Açıkçası kafam karıştı, çünkü tepki süresi düşük olan monitör haliyle daha pahalı oluyor ve ben de bu fiyat farkını ödemeye değip değmeyeceğini bilmiyorum.

    Genelde multiplayer oyun oynayan biriyim, pc'yi aldığım zaman LoL, Dota 2, World of Warcraft, CoD 4 multi, CS : GO, Starcraft 2 gibi multiplayer/mmo oyunları oynamayı düşünüyorum. Monitör 21.5, 23 veya 23.6 inç olabilir. Şuan kullandığım laptopta 15.6 inç olduğu için bundan sonra ne kullansam süper gelecek zaten . Mümkünse DVI çıkışı olsun monitörde, HDMI olmasa da olur. Son olarak bir DVI bir de DVI-D var, oyuncular için hangisi daha iyi olur biraz araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım.

    Kendim birkaç adet monitör buldum iyi gibi görünen, bunlar hakkında da yorumlarınızı belirtebilirseniz sevinirim :

    http://www.vatanbilgisayar.com/215-s22c350h-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler > 21.5'', DVI yok HDMI var, 5ms tepki süresi

    http://www.vatanbilgisayar.com/215-226v4lab-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler >21.5'', DVI-D var, 5ms tepki süresi

    http://www.vatanbilgisayar.com/215-227e4lhab_00-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler > 21.5'', HDMI var, 2ms tepki süresi

    http://www.vatanbilgisayar.com/215-s22c300b-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler > 21.5'', DVI var, 5ms tepki süresi

    http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2262vwh_bw-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler > 21.5'', HDMI var, 2ms tepki süresi (fiyat çok uygun)

    http://www.vatanbilgisayar.com/23-vs238h-p-genis-ekran-led-monitor.html#ozellikler > 23'', DVI var, 2ms tepki süresi (kişisel favorim bu oldu)


    Edit : 2. el almayı düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enzifer -- 29 Mayıs 2014; 11:36:49 >




  • Konu açılalı iki sene olmuş istanbulun fethi tarihinde de olması çok güzel tesadüf olmuş ... Çoğu kimsenin yararlandığı her zaman güncel kalan çok iyi bir konu,en son sistem topladığımda hiç zorlanmadan bu konuyu okuyarak hangi monitörü almam gerektiğini hemen karar verebilmiştim...hiç kimseye sormadan yardım almadan...Konu sahibi
    @bocekgrafik (Mürsel Abi) için tekrardan teşekkürü bir borç bilirim...
  • Philips 227E4LHAB/00 alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 29 Mayıs 2014; 22:00:02 >
  • Sağol kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Mayıs 2014; 0:05:28 >
  • fps oyun için bu nasıl sizce sıkıntı yaşayamn varmıdır ? genellikle bf3 online oynacak. film falan yok.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/aoc-i2269vw-ips-monitor-fiyati,107116.html
  • Çok uğraşmıssın emek büyük ellerine sağlık ama pc alırken verilen lcd ekran monitör bence tüm ihtiyscları karşılar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    O monitörü bilmiyorum. Kullanıcılarına ise ancak denk gelirsen onlara sorarak bu sorularına cevap bulabilirsin.
    Yaklaşık fiyata satılan Philips 227E4LHAB/00 düşünebilirsin.
  • Hocam aslında rezes in konusuna yazacaktım ama hem orası vg248qe klubu hemde sizin emeginiz oldugunu dusundugum icin burada paylasmaya karar verdim.

    Once hikayemiz birkac gun oncesinde bocekgrafik hocamın bir yerde monitor tavsiye etmesi ile basladı. 1 piksel 450 tl ise ben o parayıda vermem o monitorude almam dedim. Ve gittim tavsiye edilen monitoru aldım. Monitorumuz 27'' vg278h model 3d monitor. Monitoru gorunce ben pixeli falan unuttum zaten. Adamlar yapmıs abi dedim. Biraz deneme imkanımız oldu monitoru, neden rezes in konusuna yazmak istedigimide resimlerden anlayacaksınız zaten.

    Normal bir inceleme yapacagım ama, yapımız geregi anormal denemeden baslayalım dedik. Buyrun quad sli ve surround ;

    http://imgur.com/a/1dE64 Ortadaki monitor vg278h.

    http://imgur.com/hEPHDpI,iWgHCqH,XcTq7JA#2

    http://imgur.com/hEPHDpI,iWgHCqH,XcTq7JA#0

    Simdilik bu kadar musait bir zamanda daha kapsamlı olarak testlere devam edecegim.

    Buradan bocekgrafik hocama tekrar tesekkurler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 31 Mayıs 2014; 0:21:14 >




  • Tekrar hayırlı olsun. İlk defa surround bir sistemdeki 3 mönütörün de farklı olduğunu gördüm. Bu konuda ilk oldunuz sanırım.
    Monitörlerin renkleri farklı görünüyor haliyle. Renk ayarları da yapılırsa daha iyi olur.
  • Hocam kolay gelsin, monitör konusunda çok kararsızım bir de bütçe sıkışık o yüzden üst modellere bakamıyorum.

    http://www.sadecenotebook.com/dell-215-e2214h-led-monitor-5ms-full-hd-pmu333915?ref=akakce&v=1.69.9

    Dell e2214H

    Bu nasıl bir monitör?

    Bir dehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/aoc-d2367ph-3d-led-ips-monitor-fiyati,114405.html

    aoc2357 var incelemenizde ama bu 2367. Ayrıca piyasa fiyatına göre 200 TL daha ucuz bu sitede.

    Max 400-450 TL aralığa kadar 21.5 veya 23 inch kullanabileceğim bir monitör de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.




  • Acer G24 monitoru hakkında ne düsünüyorsunuz bir sitede satısta gördüm de fiyat aralığı nedir bu monitörün 2.el olarak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden uğradığımda farketmiştim, artık içeriği çok daha zenginleşmiş, eline sağlık sevgili bocekgrafik. Forumda ki emek izli özel konulardan birisi olmuş. xdeliruzgar hayırlı olsun enteresan bir çalışma olmuş :) bu arada ölü pixeli nerede yeni monitörünüzün? bir de h ile hr arasında 120 144 dışında bir fark var mıymış merak ediyorum.
  • Samsung S27C750P monitörle ilgilenen arkadaşlar nokta aralığı traş o monitörün, benden söylemesi. Bu zamanda böyle nokta aralığında monitör üretildiğini hala bilmiyordum, vatanda dün gördüğümde çok şaşırdım gerçektende. malzeme kalitesini de hiç beğenmedim ayrıca.
  • @mustaac
    Dell'in E serisinin oyun performansı nasıldır, bilmiyorum. U serisi iyi ama.
    D2367PH ise 3D özelliğiyle önce çıkan bir monitör.

    Sizin kullanım amacınız ney?



    @alicanatakan
    Yaklaşık 6 yıllık bir modelmiş. İlanları ise şu aramaya göre yine o zamanlara ait görünüyor. Yakın zamanda satışı var mıydı, bilmiyorum. Güncel modellere bakın bence.
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Sağol. Evet, peyderpey güncellediğim için, ilk haliyle pek alakası kalmadı konunun. Ben bile hepsini aklımda tutamadığım için zaman zaman ilk sayfaya bakıyorum; burda ne yazmıştım diye.

    Konu şu an güncelliğini biraz yitirdiği için tekrar güncelleme yapmam gerek. Bu da asgarî 5-6 saatlik çalışma demek oluyor. Son güncelleme 7 saatimi almıştı...
  • @bocekgrafik

    Kullanım amacım oyun+günlük film-sörf vs. Uygun fiyatlı olması önemli, ayrıca verdiğimiz paranın hakkını versin. Çok kararsız kaldım, dün vatandaydım bilgisiz olduğum için sistem toplarken monitör almadım. Siz tavsiye verirseniz sevinirim 300-450 bandında 21.5-23 arası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 31 Mayıs 2014; 13:17:23 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    piyasada ki monitörler güncelliğini yitirmiş dostum, yeni monitörlerde bir adım gelişme yok ki konu eski kalmış olsun, temel bilgiler burada ki bilgiler öyle kolayca da eskimezler bu hızda ilerlerse bu sektör.

    Dün vatanda bir şeye dikkat ettim, berbat bir sunumları var bu adamların monitör adına. kimse uyarmıyor mu, kimse önlem almıyor mu bilemedim. çoklayıcı ile 100 monitöre aynı anda görüntü veriliyor, o da görüntüyü berbatlaştırıyor, monitörler çok üst üste özenilmeden sergileniyor, kullanıcıların çok el altında oluyor, böyle olunca da 1-2 haftada vıcığını çıkartıyor millet, sonrasında monitör görmeye giden insanlar fena darbelenmiş, heryanı dökülen monitörlere bakıyor. Bir de üstüne üstlük lisans olayından ötürü videolar, minik clipler, demo görüntüleri, hatta ölü piksel test uygulamaları bile kaldırılmış, hiç bir şekilde test etme imkanınız bulunmuyor monitörleri. (Bornova vatan böyle en azından) Bu şekilde gördüğünüz monitörden hiç bir fikir elde edemezsiniz. Fikrinizin olmadığı bir ürünü de kimse para verip satın almaz. Goldun sunumu güzel orada da monitör 1-2 tane




  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.