Şimdi Ara

Oyun Laptob'u tavsiyeleri buraya !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında bir Oyun laptobu almayı planlıyorum. Çok sağlam birşey olmasını istiyorum. Gerçekten sistemlerden çok anlayan birisi değilim sizin engin tecrübenize danışarak birkaç birşey soracam. Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden.

İnternette araştırdım biraz ve şu üç cihazı buldum sizce hangisi ?

>1)Asus N Series N55SF-S1194V
    >2)MONSTER Q63P150HM03 Core i7-2670QM 8GB 500GB GTX560M 1.5GB 15.6" Full HD Linux
    >3)MSI GE620DX-802XTR Core i5-2450M 6GB 750GB GT635M 2GB 15.6" Full HD Dos

Bunlar dışında başka önerebileceğiniz Oyun Laptopu varmı bayağı bir gitmesini istiyorum güncel oyun ve programlara.. Önerileriniz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Ayrıca konu hertürlü tavsiye, bilgi paylaşımına açıktır.

• Maximum bütçeniz nedir?
  • monsterın ekran kartı ile diğerlerinin arasında baya fark var o yüzden oyun için mosnterı tercih etmelisiniz
  • Arkadaşlar Bütçem 1500-2500 arası zorlarsam 3.000 Max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozancakar94

Arkadaşlar Bütçem 1500-2500 arası zorlarsam 3.000 Max.

Size önerim kessinlikle :

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=415095&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

HD6990M GTX580M seviyesinde bir kart. Ayrıca sisteme 120GB Ocz eklerseniz piyasadaki en güçlü sistemlerden biri olur kısaca zaptı imkansız bir canavarınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 25 Mart 2012; 19:31:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Arkadaşlar Bütçem 1500-2500 arası zorlarsam 3.000 Max.

Size önerim kessinlikle :

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=415095&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

HD6990M GTX580M seviyesinde bir kart. Ayrıca sisteme 120GB Ocz eklerseniz piyasadaki en güçlü sistemlerden biri olur kısaca zaptı imkansız bir canavarınız olur.

Bu modeller gayet güzel ama seçilen özellikleri biraz artırınca gerçekten Para canavarı olacak :(

• Oyun makinesi istiyorsanız Nvidianın GTX serisi performans kartlarını tercih edin.
    Monster notebookları Gtx 560 ve İ7 işlemci ile 2000-2500 TL seviyelerinde konfigüre edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    geçen yıl açıldı
    Crysis 3 laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı modeli olarak ;

1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670M 192-Bit DX11 mi
    2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6990M 256-Bit DX11 mi

Hangisini önerirsiniz ??
  • Tabiki HD 6990M.
    Gtx 670M HD6970M seviyesinde bir karttır.
  • üstad illa oyun oynıcaksan 1.500 liraya en kral masaüstü alırsın ha laptop dıyorsan fazla aşırıya kaçma ben satürnden 1.900 liraya asus n55sf sx236 aldım taş gibi pc very highta kaldırmadıgı oyun yok 1 gr bile kasmıyor çatır çutur oynuyorum nvidıa 2gb gt 555 ekran kartı var 4 rem i5 2.4ghz ısletım sıstemı var 6 veya 8 gb ream i5 i7 senı yanıltmasın para tuzagı hepsı zaten su an 4 gb remı kullanan oyun yok maksımum 1.5gb şiddetle tavsıye ederım ASUS N55SF-SX236 !
  • bende arayıştayım konu güzel...
  • Ben bu ekran kartı performanslarından anlamıyorum. Bir yerde okumuştum rakamlardan soldan ikinci oyun performansını veriyormuş varmı böyle birşey galiba LEVEL dergisindeydi. Birde rakamlar büyüdükçe nesil ve performans mı artıyor ? Mesela HS 6970 den 6990...
  • quote:

Ben bu ekran kartı performanslarından anlamıyorum. Bir yerde okumuştum rakamlardan soldan ikinci oyun performansını veriyormuş varmı böyle birşey galiba LEVEL dergisindeydi. Birde rakamlar büyüdükçe nesil ve performans mı artıyor ? Mesela HS 6970 den 6990...

Kart performans sıralama ve test sonuçları:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ben bu ekran kartı performanslarından anlamıyorum. Bir yerde okumuştum rakamlardan soldan ikinci oyun performansını veriyormuş varmı böyle birşey galiba LEVEL dergisindeydi. Birde rakamlar büyüdükçe nesil ve performans mı artıyor ? Mesela HS 6970 den 6990...

Kart performans sıralama ve test sonuçları:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Pek anlamıyorum ben bu konulardan FPS filan yazıyor. Biraz yorumlarsan herkese faydası olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 28 Mart 2012; 15:09:35 >

• Rakam arttıkça neslin artıği doğru ancak performans için aynı şey söylenemez.
    Örneğin Gt630M Gt540M in revize edilmiş halidir ancak Gt555M bu iki karttan daha performanslıdır.

Sizin bakmanız gereken değerler sırasıyla:

Bit Değeri, Çekirdek hızı, Bellek Hızı dır.
  • Peki bu FPS nedir ?
  • Saniyede geçen kare sayısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saniyede geçen kare sayısı.

Çok teşekkürler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.