Bildirim
OYUN KOLU YARDIMI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bilgisayarı hiç kasma derim al bi tane 2.el temiz playstation 2 o zaman zevki gör _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ya aslında bende zaten play stataion alacaktımda bilgisayarın ekran kartını ve ram ini yükseltmeyi daha uygun gördüm onun için _____________________________ -
bence de pc yi yükselt pc de oyun oynamak bi ayrıcalıktır
ben tavsiye edrim bi PES , NFS , POP serileri mükemmel zevkli geçiyor. her pc ye lazım araçlardan biri bi klavye bi fare kadar lazım bişi_____________________________ -
iyi bişey istiyosan logitech.oyun kolunda oyunlar güzel ama ben fifadan pek tat alamamıştım yarış oyunlarında zevk veriyo.yarış oyunu çok fazla oynuyosan direksiyonda alabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldinho_u.k
ya arkadaşlar ben bilgisayara oyun kolu almayı düşünüyorumda nasıl oluyor oyun kolu ile oynamak zevklimi yani iyimi almadan önce size bi danışiim dedim
çok zevkli bende geçen hafta aldım markası (jwın usb-2601) modeli bir harika piili alma tavsiye etmiyorlar logitech markalarıda güzel ama çok pahalı bunun 3 yönlü titreşimi var anlatılmaz yaşanır al memnun olacaksın_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X