İşletim sistemli modeli. Fiyatı biraz daha makul ve biraz daha avantajlı.
dos kötümü ki?
İşletim sistemsiz de (fdos) kendin yüklemen gerekir. Eğer hazır varsa, dos biraz daha avantajlı olur. İşletim sistemi yoksa, orjinalleri 250-350 tl civarında satıldığı için biraz daha masraflı olur. Tabii dos alıp, kopya ürün de kullanabilirsin, sorun olmaz dersen.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
İşletim sistemsiz de (fdos) kendin yüklemen gerekir. Eğer hazır varsa, dos biraz daha avantajlı olur. İşletim sistemi yoksa, orjinalleri 250-350 tl civarında satıldığı için biraz daha masraflı olur. Tabii dos alıp, kopya ürün de kullanabilirsin, sorun olmaz dersen.
anladım tamam saol
quote:
Orijinalden alıntı: MuhammedGenel
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
anladım tamam saol
O fiyata Msi ge60 en iyisidir.Bende aynı modeli düşünüyorum.Yalnız makine laptop olunca oyun performansı pekte yüksek olmuyor.Bu bilgisayarda tomb raider high ayarda kasıyormuş :( Tabii bu fiyata daha iyi ekran kartı olan bi laptop bulamazsın.
anladım tamam saol
O fiyata Msi ge60 en iyisidir.Bende aynı modeli düşünüyorum.Yalnız makine laptop olunca oyun performansı pekte yüksek olmuyor.Bu bilgisayarda tomb raider high ayarda kasıyormuş :( Tabii bu fiyata daha iyi ekran kartı olan bi laptop bulamazsın.
Bende çok araştırdım bundan iyisini bulamadım bu fiyata zaten :) ama bu aralar bütçe sıfırlandı alamayacağım galiba. Babalar günü yaklaşıyor süper indirimler olur onlardan faydalanmaya bakacağım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme