Bildirim
oyun için INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.5GHZ iyi mi??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
p4 ten sonra o işlemciyle uçuşa geçersin -
Oyunlar için yeterli bir işlemci.Kullandığınız p4'ten kat kat perfomanslıdır ayrıca -
yardım için sağolun bide core2 duolarla performans farkı çok olur mu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 2 Kasım 2008; 23:08:34 > -
e5200 de zaten core 2 duo. ama pentium dual core olarak isimlendiriliyor. e7200ün kırpılmışı işte pek farkları yok. -
Yeterli -
p4 den sonra sana cok rahat gelicektir oyunlarda fln -
yorumlar için sağolun -
p4 den sonra gerçekten uçacaksın ama bana e5200 yetmiyor 3,5 ghz de kullanıyorum anca ucu ucuna yetiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: myd
p4 den sonra gerçekten uçacaksın ama bana e5200 yetmiyor 3,5 ghz de kullanıyorum anca ucu ucuna yetiyor
arkadaş atom hesaplamaları falan yapıyor sen ona bakma -
quote:
Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66
quote:
Orjinalden alıntı: myd
p4 den sonra gerçekten uçacaksın ama bana e5200 yetmiyor 3,5 ghz de kullanıyorum anca ucu ucuna yetiyor
arkadaş atom hesaplamaları falan yapıyor sen ona bakma
çok basit... 3,0ghz altı core2duo bir işlemci ile crysis multiplayer da 20 ve üzeri oyuncu olan server larda çok bariz kasılmalar yapıyor adeta oynatmıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
e5200 de zaten core 2 duo. ama pentium dual core olarak isimlendiriliyor. e7200ün kırpılmışı işte pek farkları yok.
arkadasa katılıyorum uretim teknoloileri aynı ama core2 duo diill tabiki -
ben daha düşük caleron gibi bişey zannediyodum -
Oyun için alınabilecek en hesaplı ve performanslı işlemcilerden biri. Çok rahat 3,5 Ghz i görüyor. Biraz uğraşıp 4 GHz yaptıralar bile var forumda. Ayrıca 45 nm olduğu için ısınması ve güç tüketimi az. -
Bir yerden hatırlıyorum ama şu an için bulamadığım için link veremiyorum. Bir test yapmışlardı oyunlarda işlemciyi yükseltmekmi Ekran kartını yükseltmekmi daha iyi olur gibisinden. Ordan çıkan sonuç kabaca şöyleydi;
e2160+4870 > Q9550+9500GT -
quote:
Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR
Bir yerden hatırlıyorum ama şu an için bulamadığım için link veremiyorum. Bir test yapmışlardı oyunlarda işlemciyi yükseltmekmi Ekran kartını yükseltmekmi daha iyi olur gibisinden. Ordan çıkan sonuç kabaca şöyleydi;
e2160+4870 > Q9550+9500GT
zten büyük olması lazım o ekran kartıyla -
quote:
Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR
e2160+4870 > Q9550+9500GT
tabi normaldir bu durum yani bence ikiside dogru deil dogru olan E7200+hd4850-9800gtx+-9800gt
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X